- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
Aminnn canim insallah❤Ayy hadi insallah devami gelir canim Rabbim tamamina erdirsin bebislerimi alalim kucagimiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn canim insallah❤Ayy hadi insallah devami gelir canim Rabbim tamamina erdirsin bebislerimi alalim kucagimiza
Benimde 5+1 kanaman olmadıgınaürece mormalmiş
Olur tabi canim zaten zaman gecsin birazMerhaba kızlar benimde dün adet günümdü test sonucu pozitif çıktı ama daha kan tahlili yaptıramadım yanımızdaki sağlık ocağı sorun varmış hastanede baya uzakta kasıklarım çok ağrıyor çıkamadım inşlah bi sorun çıkmaz haftaya kan testi yaptırsam olur heralde dimi
Merhaba cnm benimde 5+1 buqun sen keseyi gordunmuBenimde 5+1 kanaman olmadıgınaürece mormalmiş
Ben keseyi geçtiğimiz pazar günü gördüm bu paArda kalp için çağırdı bıde bi yıgın test verdim onları goturucemMerhaba cnm benimde 5+1 buqun sen keseyi gordunmu
5+5 mi olucak yani kalp atisi icinBen keseyi geçtiğimiz pazar günü gördüm bu paArda kalp için çağırdı bıde bi yıgın test verdim onları goturucem
Canim ilac icmeni tavsiye etmem mumkunse bitkisel cozumler bul.. tabi dr degilm ama nolir nolmaz.. nane yagi sür sakaklarinaArkadaşlar migrenim tuttu parol 500 mg içebilir miyim
Arkadaşlar migrenim tuttu parol 500 mg içebilir miyim
Banada gecen gun kese icin bakildiAlttan muayne için ne düşünüyorsunuz arkadaşımın 6 hastalıkken kalp atışı duymak için alttan bakılmış
Bende hic yok masallahKızlar bulantilariniz başladı mı sizinde
canım enin kaç haftalıkKızlar bulantilariniz başladı mı sizinde
Canım 7+5 ama ultrasona göre 7 haftalıkcanım enin kaç haftalık