• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2018 anneleri :)

Merhaba hanımlar benim bugün bata 2 gün kala 22 çıktı değerim sizce çok mu düşük

10un üstündeki degerler gebelik düşündürür. Ama sağlıklı ilerleyip ilerlemedigini gösteren olgu ikiye katlamasidir.

Insallah. Bütün gebeler "Ya Mübdiu"zikrini her gece yattiginizda sehadet parmaginizi karniniza koyarak bolca okuyun. Gebeliginizin saglikla ilerlemesi ve düşümten korunmak icin. Allahin izniyle.

Insallah. Bütün gebeler "Ya Mübdiu"zikrini her gece yattiginizda sehadet parmaginizi karniniza koyarak bolca okuyun. Gebeliginizin saglikla ilerlemesi ve düşümten korunmak icin. Allahin izniyle.
Amin canim insallah inanko morale ve bi umut isigina o kdr cok ihtiyacim varki su aralar soyledigin duayi gece gunduz yapicam rabbim hepimize hayirli kapilar acsin

Cok saol canim bunu ogrendigim iyi oldu

Kızlar Ben daha kan tahlili yaptıramadım direk doktordan randevu alıp gitmeyi düşünüyor 2 hafta sonra ztn onlar sürekli kan alacaklar diye düşünüyorum sizce doğrumu

Kızlar Ben daha kan tahlili yaptıramadım direk doktordan randevu alıp gitmeyi düşünüyor 2 hafta sonra ztn onlar sürekli kan alacaklar diye düşünüyorum sizce doğrumu
Ya zaten reglin geçtiyse 2 hafta sonra gidersen kalp atisini bile ďuyabilirsin yani kan almaya gerek kalmaz

Evet cnm 1 hafta gecikti test yaptım çıktı kendine dikkat et bal karabiber karışımı ve ıhlamur iç ilaç alma şakın sıcak su torbası yapıp güzelce terle ve terin soğumadan hemen Yen'i kıyafet git

Evet cnm 1 hafta gecikti test yaptım çıktı kendine dikkat et bal karabiber karışımı ve ıhlamur iç ilaç alma şakın sıcak su torbası yapıp güzelce terle ve terin soğumadan hemen Yen'i kıyafet git
Ihlamur bal içtim sürekli bana misin demedi dr gittim inumineks verdi salgın varmış dikkat edin kizlar

Kızlar bende varım haziran annelerinden Rabbim nasip ederse :dua: çarşamba dr gidicem inşallah keseyi görürüm :KK200:

Back