Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim biraz bekle 22 cok yuksek bir deger degil umutlandirma hemen kendini bnm 178 cikmasina ragmen doktor 1 hafta kesinlik vermediMerhaba hanımlar benim bugün bata 2 gün kala 22 çıktı değerim sizce çok mu düşük
İnşallah iyiye gider10un üstündeki degerler gebelik düşündürür. Ama sağlıklı ilerleyip ilerlemedigini gösteren olgu ikiye katlamasidir.
Sağol canımInsallah. Bütün gebeler "Ya Mübdiu"zikrini her gece yattiginizda sehadet parmaginizi karniniza koyarak bolca okuyun. Gebeliginizin saglikla ilerlemesi ve düşümten korunmak icin. Allahin izniyle.
Amin canim insallah inanko morale ve bi umut isigina o kdr cok ihtiyacim varki su aralar soyledigin duayi gece gunduz yapicam rabbim hepimize hayirli kapilar acsinInsallah. Bütün gebeler "Ya Mübdiu"zikrini her gece yattiginizda sehadet parmaginizi karniniza koyarak bolca okuyun. Gebeliginizin saglikla ilerlemesi ve düşümten korunmak icin. Allahin izniyle.
Bunu hemen denicemCanım bebeğin çok küçük daha bence ilaç kullanmadab idare etmeye çalış. Biz hep bala limon damlatılarak düzenli olarak bir kaşık yutariz. Tahrise öksürüğe birebir.
Cok saol canim bunu ogrendigim iyi olduInsallah. Bütün gebeler "Ya Mübdiu"zikrini her gece yattiginizda sehadet parmaginizi karniniza koyarak bolca okuyun. Gebeliginizin saglikla ilerlemesi ve düşümten korunmak icin. Allahin izniyle.
Hangi kan tahlilini yaptirmadin canim?Kızlar Ben daha kan tahlili yaptıramadım direk doktordan randevu alıp gitmeyi düşünüyor 2 hafta sonra ztn onlar sürekli kan alacaklar diye düşünüyorum sizce doğrumu
Ya zaten reglin geçtiyse 2 hafta sonra gidersen kalp atisini bile ďuyabilirsin yani kan almaya gerek kalmazKızlar Ben daha kan tahlili yaptıramadım direk doktordan randevu alıp gitmeyi düşünüyor 2 hafta sonra ztn onlar sürekli kan alacaklar diye düşünüyorum sizce doğrumu
Ihlamur bal içtim sürekli bana misin demedi dr gittim inumineks verdi salgın varmış dikkat edin kizlarEvet cnm 1 hafta gecikti test yaptım çıktı kendine dikkat et bal karabiber karışımı ve ıhlamur iç ilaç alma şakın sıcak su torbası yapıp güzelce terle ve terin soğumadan hemen Yen'i kıyafet git
Oyy masallah masallahKızlar bende varım haziran annelerinden Rabbim nasip ederse çarşamba dr gidicem inşallah keseyi görürüm