- 23 Eylül 2016
- 313
- 351
- 23
- 33
kalp atışını duydunuz mu canm ?Su an 6 hafta 3 günlük bebek.keseyi gormek icin gecen salı gitmistik canim 5hafta 2gunlukken kese vardi
Bat ne zamandi canimMerhaba arkadaşlar bugün dr a gittim keseyi gördük çok şükür 5 haftalıkmış. B hcg falan istemedi vitamin ve bazı testleri istedi. Karin ağrısı olan arkadaşlar için söylüyorum benim de oluyor regl ağrısı gibi dr olur o normal bebek yerleştiği için oluyor dedi.
Bat 1 ekimdi canim.Bat ne zamandi canim
Ikinci randevumuz pazartesi akşamı o yüzden beklemedeyim canimkalp atışını duydunuz mu canm ?
.Kızlar merhaba 4 haftalık gebeyim daha keseyim göremedik benim sol yumurtalığıma hala sancı giriyor benim gibi olan var mı
canım ben şu an düşük yapıyorum.
Merhaba canım.o ağrılar 3.aya kadar normalmis.bende de var
Geçmiş olsun canim ya çok üzüldüm. Insallah en yakın zamanda yine hamile kalıp bize de mutlu haberlerini verirsin.canım ben şu an düşük yapıyorum
.canım ben şu an düşük yapıyorum
İnşallah canım sağol.
Kusura bakma bitanem unutmuşum ismini.Allah şifa versin acısız ağrısız geçsin bu dönem ve sonrasında diger bebisini kucağına al sapasağlam inşaAllah.
Sağol canım allah razı olsunGeçmiş olsun canim ya çok üzüldüm. Insallah en yakın zamanda yine hamile kalıp bize de mutlu haberlerini verirsin.
canım ben şu an düşük yapıyorum[/QUOTE reglin bitince calismalara devam et
Hormonlarin yuksek oldugu icin tutma sansin cok yuksek o yuzden regli bitince baslacanım ben şu an düşük yapıyorum
Hbebek çalışmalarına mı başlayayım hemenHormonlarin yuksek oldugu icin tutma sansin cok yuksek o yuzden regli bitince basla
Gayet iyi canim. Düzenli artışa devam ederse Allahın izniyle sorun cikmazMerhaba kızlar bende haziran annesi olacağım Allah izin verirse. 4 haftalık hamileyim hcg bir kac gün önce 648 çıkmıştı iyi mi ?
Evet canimmmHbebek çalışmalarına mı başlayayım hemen
Bende istiyorum ama bi bakayım idrar yolları enfeksiyonu var bende belki bu ay onun tedavisini olurum pazartesi kadın doğuma gidecem ne derse ona göre hareket ederim ama bu ay tekrar hamiş olmak istiyorum ben o duyguyu tattım o mutluluğu yaşadım çok güzel bir duyguydu allah tekrar sağlıklı hamilelikler yaşatsınEvet canimmm
Yok bugun sordum yolk olunca olmiyomus sukurler olsunYolk sac olunca bis gebelik olmuyo di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?