- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
Yok daha cok erken benim bat bugundu daha once merak edip test yaptigim icin ogrendim:) onumizdeki haftaya insallahkesen görüldü mü ne yaptın?
bide çok kasık ve bel ağrın var mıydı. koluna falan vuruyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok daha cok erken benim bat bugundu daha once merak edip test yaptigim icin ogrendim:) onumizdeki haftaya insallahkesen görüldü mü ne yaptın?
bide çok kasık ve bel ağrın var mıydı. koluna falan vuruyor mu
Yok daha cok erken benim bat bugundu daha once merak edip test yaptigim icin ogrendim:) onumizdeki haftaya insallah
Ilk 52 2.si 153 bi daha yaptirmadim 1 hafta sonra kese gozukir insallahaynı gidiyoruz ya benımde batım bugun ya da yarın degısken olunca:)
yartın tekrar kan verıcem. sen 2.ye kan verdin mi?
katlamış mı
Canim yumurtalama zamanini ogrenmek icin en sagliklisi test alman ovulasyon testi internette satiliyo tavsiye ederimKızlar bende bu ay hamile kalmak istiyorum. 21inden sonra deneme yapsak tutarmi bu ay sonuna kadar acaba .
Canim hic bilmiyorum cok gecmis olsun daha tam olmamistir belki haftaya olusur5haftalık hamileyim ultrasonda doktor kesenin yarık oldugunu 15gün sonra aç karna gelmem gerektiğini söyledi doktor bey basından böyle bir olay geçen varsa Allah rızası için bi haber versin
İnşallah canımCanim hic bilmiyorum cok gecmis olsun daha tam olmamistir belki haftaya olusur
Benim kiz kardesime kesen yirtik demislerdi 6cm hemde acil ameliyat falan.. sonra baska hocay gitti oyle bisey yokmus az kalsin bosu bosuna ameliyat olucaktiİnşallah canım
Ayy umut oldun bana canımBenim kiz kardesime kesen yirtik demislerdi 6cm hemde acil ameliyat falan.. sonra baska hocay gitti oyle bisey yokmus az kalsin bosu bosuna ameliyat olucakti
Bebeği ne durumda şimdi canımBenim kiz kardesime kesen yirtik demislerdi 6cm hemde acil ameliyat falan.. sonra baska hocay gitti oyle bisey yokmus az kalsin bosu bosuna ameliyat olucakti
Cok iyi canim hyirli olsuunSelam kızlar adete 3 gün kala beta hcg 76 çıktı iyi mi sizce?
sizin değerler nasıl ?
Masallah super cikmisbenim de betahcg dün 721 çıktı bakalım yarın tekrar gidicem inşallah artmıştır
Hosgeldin canim:)Kizlarrr merhaba bugün itibariyle katıldım aranıza adete 4 gün var 11.23 çıktı değer inşallah değerler düzenli artar sağlıklı bi genelik geçiririz
Hosbulduk canim inşallah sağlıkla ilerler dualarınızı eksik etmeyinHosgeldin canim:)