• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2018 anneleri :)

Yok daha cok erken benim bat bugundu daha once merak edip test yaptigim icin ogrendim:) onumizdeki haftaya insallah

aynı gidiyoruz ya benımde batım bugun ya da yarın degısken olunca:)
yartın tekrar kan verıcem. sen 2.ye kan verdin mi?
katlamış mı

Kızlar bende bu ay hamile kalmak istiyorum. 21inden sonra deneme yapsak tutarmi bu ay sonuna kadar acaba .

5haftalık hamileyim ultrasonda doktor kesenin yarık oldugunu 15gün sonra aç karna gelmem gerektiğini söyledi doktor bey basından böyle bir olay geçen varsa Allah rızası için bi haber versin

5haftalık hamileyim ultrasonda doktor kesenin yarık oldugunu 15gün sonra aç karna gelmem gerektiğini söyledi doktor bey basından böyle bir olay geçen varsa Allah rızası için bi haber versin
Canim hic bilmiyorum cok gecmis olsun daha tam olmamistir belki haftaya olusur

Nur topu gibi dogdu 1 aylik oldu bile canim :) o yuzden icini ferah tut yarin ola hayrola

Selam kızlar adete 3 gün kala beta hcg 76 çıktı iyi mi sizce?
sizin değerler nasıl ?

Hcg degerine takılmayın arkadaşlar yüksek olmasi iyiligi ifade etmiyor ki en az yuzde 60 artma sartiyla 2 ya da 3 kati artmasinin bir anlami var gerisi manasiz. Ilk gebeligimde adet gününde 100du 2 gun sonra 300bu gebeligimde adete 3 gun kala 37 2 gun sonra 168 2 gun sonra 800 teknkese var ikiz de degil yani ilk cikan degere cok takilmayin

Kizlarrr merhaba bugün itibariyle katıldım aranıza adete 4 gün var 11.23 çıktı değer inşallah değerler düzenli artar sağlıklı bi genelik geçiririz

Back