• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2018 anneleri :)

Hcg degerine takılmayın arkadaşlar yüksek olmasi iyiligi ifade etmiyor ki en az yuzde 60 artma sartiyla 2 ya da 3 kati artmasinin bir anlami var gerisi manasiz. Ilk gebeligimde adet gününde 100du 2 gun sonra 300bu gebeligimde adete 3 gun kala 37 2 gun sonra 168 2 gun sonra 800 teknkese var ikiz de degil yani ilk cikan degere cok takilmayin
Kese gozuktumu? Kacinci hafta gozukur

Kızlar aklıma gece gece bişey takıldı ya :110: biz bebek düşünmediğimiz için ben daha öncesinde folik asit almadım ama hamileliği de 2 haftalıkken öğrendim zaten yazmıştım o zamandan beri kullaniyorum. Acaba daha öncesinde folik asit kullanmamak sorun olur mu?

Kızlar aklıma gece gece bişey takıldı ya :110: biz bebek düşünmediğimiz için ben daha öncesinde folik asit almadım ama hamileliği de 2 haftalıkken öğrendim zaten yazmıştım o zamandan beri kullaniyorum. Acaba daha öncesinde folik asit kullanmamak sorun olur mu?
Suan kullniyosan sikinti olmaz

Arkadaşlar merhaba :) sanırım bende haziran 2018 annesiyim çok heyecanlıyım 2 senedir bekliyorum çok şükür rabbim nasip etti. 16 gün önce catlatma iğnesi oldum pazartesi günü adet olmam gerekiyordu olmadım bugün beta hcg 18.03 çıktı cuma günü tekrarlayacağız. Sevinmek için erken mi bilmiyorum ama B Bulutsu25 arkadaşım seninde bebegin 2 haftalıkmis senin değerin kaç çıktı ? Bilen başka arkadaşlar varsa yardımcı olabilirseniz sevinirm

Merhaba kizlar bnimde bat 3 ekimdi.2 ekimde erken gebelik testi yaptim cift cizgiyi gordm.Adet gunumde Beta hcg 410.4 cikti :) Gecen pazartesi gene kan verdim 3618 ciktii.Degerlrim cok guzel artiyo dedi doktor.Henuz k.doguma gitmedm Haftaya Rabbim nasip ederse kalp atislarini duymaya giderm insallah❤❤❤Hepimize hayirli kolay dogum diliyormmm:))

Arkadaşlar merhaba :) sanırım bende haziran 2018 annesiyim çok heyecanlıyım 2 senedir bekliyorum çok şükür rabbim nasip etti. 16 gün önce catlatma iğnesi oldum pazartesi günü adet olmam gerekiyordu olmadım bugün beta hcg 18.03 çıktı cuma günü tekrarlayacağız. Sevinmek için erken mi bilmiyorum ama B Bulutsu25 arkadaşım seninde bebegin 2 haftalıkmis senin değerin kaç çıktı ? Bilen başka arkadaşlar varsa yardımcı olabilirseniz sevinirm

Merhaba kizlar bnimde bat 3 ekimdi.2 ekimde erken gebelik testi yaptim cift cizgiyi gordm.Adet gunumde Beta hcg 410.4 cikti :) Gecen pazartesi gene kan verdim 3618 ciktii.Degerlrim cok guzel artiyo dedi doktor.Henuz k.doguma gitmedm Haftaya Rabbim nasip ederse kalp atislarini duymaya giderm insallah❤❤❤Hepimize hayirli kolay dogum diliyormmm:))
Hayirli olsun kizlar coook sevindim saglikla sihhatle alalim evlatlarkmizi kucagimiza insallah

Canım dr bana 2 haftalık dediğinde b hcg değerim 139 çıkmıştı.

Kizlarrr yaa düşündükçe inanamıyorum çok heyecanli bir süreç :) benim değerim çok düşük galiba size göre. 5 gün varken 12 cikti. aranızda var mı değeri düşük olup sonra yükselen

Kızlar kese kaçıncı haftada görünüyor ben 4 haftalık gebeyim bugün değerim 245 çıktı

Canım dr bana 2 haftalık dediğinde b hcg değerim 139 çıkmıştı.
Anladım canım insallah bir terslik yoktur benim değerinde cuma günü anlayacağız bakalım çok teşekkür ederim cevap verdiğin icin ❤ sağlıkla gelsin senin de minigin insallah

Merhaba öncelikle hayırlı olsuun sağlıklı olarak bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Benim sormak istediğim birşey var bat dan bir gün önce öğrenmişsiniz belirtiniz varmıydı. Anladınızmı birşey olduğunu.

Amin cnm insallah sagol :).Evet goguslerim yumurtalamadn beri agriyordu ve damarlanmişti.Tek belirtim buydu bide hafif adet olucakmisim gibi sanci girip girip gidiyodu

Kızlar merhaba 4 haftalık gebeyim daha keseyim göremedik benim sol yumurtalığıma hala sancı giriyor benim gibi olan var mı

Merhaba arkadaşlar bugün dr a gittim keseyi gördük çok şükür 5 haftalıkmış. B hcg falan istemedi vitamin ve bazı testleri istedi. Karin ağrısı olan arkadaşlar için söylüyorum benim de oluyor regl ağrısı gibi dr olur o normal bebek yerleştiği için oluyor dedi.

Back