• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2018 anneleri :)

çok teşekkürler kızlar desteğiniz için, geçici bi süreçtir diye umuyorum ben de
bugün bi yakın tanıdıgımın özel muayenehanesine gittim
bana gebeliğin 3 hafta 2 günlük görünüyor dedi. çok şaşırdım adet başlangıcına göre 4 hafta olması lazım ama sanırım gec döllenmiş. yine de 5 gün kala çıktı testte. nasıl o kadar hızlı idrara geçmiş anlamadım.
çoğul gebelik durumunda böyle bi erken öğrenme vs olabiliyor mu bilgisi olan var mı

Aşılama idiydi benim.. 18 eylül aşılama oldu işte 2 ekim test günümdü 4 ekimde test yaptım bat normalde 29du
Aslinda kimyasal icin bile epey gec bi zaman kimyasalda hemen 2 gun sonra regli oluyosun.. bak ben oyle hamile kaldim calismlara devam.. benim bat aslinda yarin keseyi gorene kadar ne takvim yazicam nede kimseye soyliycem hamile oldugumu

Aslinda kimyasal icin bile epey gec bi zaman kimyasalda hemen 2 gun sonra regli oluyosun.. bak ben oyle hamile kaldim calismlara devam.. benim bat aslinda yarin keseyi gorene kadar ne takvim yazicam nede kimseye soyliycem hamile oldugumu
En doğrusu aslında benim tedavi olduğu için herkes duydu anneler babalar yani akrabayı gördük mecburen duyuldu allah sana böyle bisi yasatmasin bebegini sağlıkla da kucağına alırsın inşallah yarın sonucum belli olur allahın izni ile

denetim , hic beklemeden acile gitmelisin. Belki progesteron veya serum verip kurtarırlar. Kimyasal değildir belki.

En doğrusu aslında benim tedavi olduğu için herkes duydu anneler babalar yani akrabayı gördük mecburen duyuldu allah sana böyle bisi yasatmasin bebegini sağlıkla da kucağına alırsın inşallah yarın sonucum belli olur allahın izni ile
Biliyorim canim cok zor bisey ama dedim gibi rabbim hayirlisini nasip etsin. En kisa zamanda tekrar saglikla cocigunu versin kucagina

selam kızlar ben de yeni üyeyim,
10 aylık evliyim bu ay ilk denememizdi,adetime 5 gün var, bu sabah predictor early ile bi deneyeyim dedim ve çıkan sonuç ekte :KK52:
ilk başta daha belirgindi şimdi böyle duruyor.
daha adete 5
img_7282-jpg.2052739
ne dersiniz benzer durum yaşayıp hamile olan var mı :anneadayı:
Ayyy ne güzel maşallah ya ilk ay denemenizde hamilesiniz. Herhangi sağlık probleminiz varmıydı özel bir kür herhangi birşey yaptınızmı hamile kalmak için. İlişki deneme sıklığınız neydi. Eğer özel olmazsa cevap verebilirmisiniz.

Ayyy ne güzel maşallah ya ilk ay denemenizde hamilesiniz. Herhangi sağlık probleminiz varmıydı özel bir kür herhangi birşey yaptınızmı hamile kalmak için. İlişki deneme sıklığınız neydi. Eğer özel olmazsa cevap verebilirmisiniz.

Selam canım,
Açıkçası hiçbir şey yapmadım, buna stres de dahil :) eşim de öyle gergin bi adam değildir, sorunlu şeyler okuma hemen olacakmış gibi rahat ol gerisi gelir derdi, Dediğine uydum, gerçekten de ilk seferde yumurtlama günü ilişki ile tuttu. ben uzun süre uğraşmayalım diye predictor ovulasyon testi almıştım. test yaptıgım gün yumurtlama günümmüş. o akşamı ve ertesi günü değerlendirdik. ondan önceki üç gün ilişki olmamıştı spermler iyi birikmiş demek ki :D ilişkiden 9 gün sonra da gece rüyamda bebek sevdiğimi gördüm, sabah erkenden ilk idrarımla bi deneyeyim dedim, predictor erken gebelik testiyle 5 gün kala öğrendim.

ne ben ne işim özel bir şey yapmadık, eğer fiziksel bir probleminiz yoksa stres yapmamak ve pozitif olmak en önemli şey bence. Allah sana da tattırsın tez zamanda inşallah :)

Selam canım,
Açıkçası hiçbir şey yapmadım, buna stres de dahil :) eşim de öyle gergin bi adam değildir, sorunlu şeyler okuma hemen olacakmış gibi rahat ol gerisi gelir derdi, Dediğine uydum, gerçekten de ilk seferde yumurtlama günü ilişki ile tuttu. ben uzun süre uğraşmayalım diye predictor ovulasyon testi almıştım. test yaptıgım gün yumurtlama günümmüş. o akşamı ve ertesi günü değerlendirdik. ondan önceki üç gün ilişki olmamıştı spermler iyi birikmiş demek ki :KK70: ilişkiden 9 gün sonra da gece rüyamda bebek sevdiğimi gördüm, sabah erkenden ilk idrarımla bi deneyeyim dedim, predictor erken gebelik testiyle 5 gün kala öğrendim.

ne ben ne işim özel bir şey yapmadık, eğer fiziksel bir probleminiz yoksa stres yapmamak ve pozitif olmak en önemli şey bence. Allah sana da tattırsın tez zamanda inşallah :)
amin inşallah hiç bir problemimiz yok çok şükür biraz stres dışında :)

Back