- 7 Ekim 2017
- 333
- 136
- 18
- 26
Allah AllahYok takmadılar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah AllahYok takmadılar canım
Yaaa ne kadar gecti reglidenKızlar değerim 488 den 271e düştü
Canim muhtelemen kimyasal gebelik olsun uzulme kimyasal gebelikte hormonlar zirvede oluyo adet biter bitmez hemen calismalara basla hamile kalman cok yuksekEvet dünde kanamam olmuştu
Insallah canım bakalım nasıl olacakCanim muhtelemen kimyasal gebelik olsun uzulme kimyasal gebelikte hormonlar zirvede oluyo adet biter bitmez hemen calismalara basla hamile kalman cok yuksek
Insallah canım bakalım nasıl olacak
Aşılama idiydi benim.. 18 eylül aşılama oldu işte 2 ekim test günümdü 4 ekimde test yaptım bat normalde 29duNe kadar gecti bat tan sat neydi? Uzulme sakin dedigim gibi gun asiri devam et ..
Aslinda kimyasal icin bile epey gec bi zaman kimyasalda hemen 2 gun sonra regli oluyosun.. bak ben oyle hamile kaldim calismlara devam.. benim bat aslinda yarin keseyi gorene kadar ne takvim yazicam nede kimseye soyliycem hamile oldugumuAşılama idiydi benim.. 18 eylül aşılama oldu işte 2 ekim test günümdü 4 ekimde test yaptım bat normalde 29du
En doğrusu aslında benim tedavi olduğu için herkes duydu anneler babalar yani akrabayı gördük mecburen duyuldu allah sana böyle bisi yasatmasin bebegini sağlıkla da kucağına alırsın inşallah yarın sonucum belli olur allahın izni ileAslinda kimyasal icin bile epey gec bi zaman kimyasalda hemen 2 gun sonra regli oluyosun.. bak ben oyle hamile kaldim calismlara devam.. benim bat aslinda yarin keseyi gorene kadar ne takvim yazicam nede kimseye soyliycem hamile oldugumu
Biliyorim canim cok zor bisey ama dedim gibi rabbim hayirlisini nasip etsin. En kisa zamanda tekrar saglikla cocigunu versin kucaginaEn doğrusu aslında benim tedavi olduğu için herkes duydu anneler babalar yani akrabayı gördük mecburen duyuldu allah sana böyle bisi yasatmasin bebegini sağlıkla da kucağına alırsın inşallah yarın sonucum belli olur allahın izni ile
Amin insallah canımBiliyorim canim cok zor bisey ama dedim gibi rabbim hayirlisini nasip etsin. En kisa zamanda tekrar saglikla cocigunu versin kucagina
Evet dogru soyliyosun progesteron verilenilirdenetim , hic beklemeden acile gitmelisin. Belki progesteron veya serum verip kurtarırlar. Kimyasal değildir belki.
Ayyy ne güzel maşallah ya ilk ay denemenizde hamilesiniz. Herhangi sağlık probleminiz varmıydı özel bir kür herhangi birşey yaptınızmı hamile kalmak için. İlişki deneme sıklığınız neydi. Eğer özel olmazsa cevap verebilirmisiniz.
Ayyy ne güzel maşallah ya ilk ay denemenizde hamilesiniz. Herhangi sağlık probleminiz varmıydı özel bir kür herhangi birşey yaptınızmı hamile kalmak için. İlişki deneme sıklığınız neydi. Eğer özel olmazsa cevap verebilirmisiniz.
amin inşallah hiç bir problemimiz yok çok şükür biraz stres dışında :)Selam canım,
Açıkçası hiçbir şey yapmadım, buna stres de dahil :) eşim de öyle gergin bi adam değildir, sorunlu şeyler okuma hemen olacakmış gibi rahat ol gerisi gelir derdi, Dediğine uydum, gerçekten de ilk seferde yumurtlama günü ilişki ile tuttu. ben uzun süre uğraşmayalım diye predictor ovulasyon testi almıştım. test yaptıgım gün yumurtlama günümmüş. o akşamı ve ertesi günü değerlendirdik. ondan önceki üç gün ilişki olmamıştı spermler iyi birikmiş demek ki ilişkiden 9 gün sonra da gece rüyamda bebek sevdiğimi gördüm, sabah erkenden ilk idrarımla bi deneyeyim dedim, predictor erken gebelik testiyle 5 gün kala öğrendim.
ne ben ne işim özel bir şey yapmadık, eğer fiziksel bir probleminiz yoksa stres yapmamak ve pozitif olmak en önemli şey bence. Allah sana da tattırsın tez zamanda inşallah :)
Ovulasyon testi kullanmani tavsiye ederim bende hemen tuttuamin inşallah hiç bir problemimiz yok çok şükür biraz stres dışında :)
Canım benim yumurtalama gününde kasım ağrım oluyor baya baya belli oluyor o gün geçen ay tutturduk o günü olmadı bakalım bu ay durumlar ne bir hafta sonra anlaşılacak.Ovulasyon testi kullanmani tavsiye ederim bende hemen tuttu
Yok canim yarin vermem lazim ama pazar acikcasi 1 hafta bekliyip ultrasonda gormek istiyorum keseyi