Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziran 2018 anneleri :)
- Konu Sahibi lavinza
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
Canim %60 , 2 kati, 3 kati normal hic canini sikmaBenim ilk gebelik hiç bilmiyorum yarın kan verecem dün 488 çıkmıştı yüzde 60 artarsa sıkıntı yok demek mi
- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
Ayyy hadi insallah hep beraber gun sayarizzzSelam kızlar . Ne güzel hepiniz doğal yollarla hamile kalanlardansiniz sanırım . Ben de bir tüp bebek annesi olacağım insallah 3 yılın sonunda . 2 ekim bhcg değerim 146.08 , 4 ekim 399.6 bir de yarın baktiracagim.korku ve endişe ile devam ediyor surecim. Sağlıkla devam ederse inşallah ben de haziran annesi olacağım darısı kese ve kalp atışına insallah
- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
2000 de gozukuyo hatta hayret bisey sen o dr degistir bencede canimmBen de beklemek istiyorum ama dr tedirgin etti beni ilk muayenede dış gebelik olabilir kese gorunmuyor dedi. Meğerse zaten kese b hcg 1500 üstünde görünüyormuş. Benimki daha 2 haftalık nasıl görünsün ki.Dr değiştiricem o yüzden kendim takip ediyorum kan değerlerimle.
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Sağol canım bakalım yarın kaç çıkacak az lekelenmem de var çok korkuyorum birşey olacak diyeCanim %60 , 2 kati, 3 kati normal hic canini sikma
- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
Yerlesme kanamasidir icini ferah tut canimmm❤Sağol canım bakalım yarın kaç çıkacak az lekelenmem de var çok korkuyorum birşey olacak diye
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Öyle umuyorum bende ama ne bilim işte zor buldum sevincim yarıda kalmasın istiyorumYerlesme kanamasidir icini ferah tut canimmm❤
- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
Hic kotu dusunmeeee icini ferah tut.. saglikla sihhatle geliceker insallahÖyle umuyorum bende ama ne bilim işte zor buldum sevincim yarıda kalmasın istiyorum
- 20 Nisan 2017
- 3.131
- 7.319
- 158
İnşallah öyle olur . Rabbim kimsenin kucagını boş koymasin inşallah hepimizin ki sağlıkla devam eder ve burda başka şeyler konuşmak nasip olurAyyy hadi insallah hep beraber gun sayarizzz
- 24 Haziran 2017
- 366
- 386
- 103
selam kızlar ben de dün öğrendim hamile olduğumu, 10 aylık evliyim ilk günden beri ben istiyordum ama eşimi ancak ikna edebildim tek denemede de oldu çok şükür :)
çok çok sevineceğimi sandım ama nedense çok karışık duygular içindeyim bi anda büyük bi sorumluluk çöktü omuzlarıma gibi hissediyorum sanki aylardır çocuk isteyen ben değilmişim gibi.. yavrumla bağ kurabilecek miyim acaba
çok tuhaf karmaşık şeyler hissediyorum bi yandan da suçluluk duygusu.. bi yandan hazır değilmişim hissi..
neden böyle oldu anlamadım
çok çok sevineceğimi sandım ama nedense çok karışık duygular içindeyim bi anda büyük bi sorumluluk çöktü omuzlarıma gibi hissediyorum sanki aylardır çocuk isteyen ben değilmişim gibi.. yavrumla bağ kurabilecek miyim acaba
çok tuhaf karmaşık şeyler hissediyorum bi yandan da suçluluk duygusu.. bi yandan hazır değilmişim hissi..
- 7 Ekim 2017
- 333
- 136
- 18
- 26
Sikma canını guzelim kolaymi evladın olacak herşeyiyle sorumlu olucaksin böyle hissetmen çok normal annelik hormonları cnm :) hele bir doğsun herşeyi unutucanselam kızlar ben de dün öğrendim hamile olduğumu, 10 aylık evliyim ilk günden beri ben istiyordum ama eşimi ancak ikna edebildim tek denemede de oldu çok şükür :)
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- 7 Ekim 2017
- 333
- 136
- 18
- 26
Dusukmu yapiyorsunKızlar değerim 488 den 271e düştü
- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
Yaaa bende cok istiyorum ilk bebisim olucak ama inan ogrenince ayni duygulari bende yasiyorum.. bi kez daha hamile kalmistim anne karninda kalbi durmustu o zamanda gariptim demek ki dogal biseyselam kızlar ben de dün öğrendim hamile olduğumu, 10 aylık evliyim ilk günden beri ben istiyordum ama eşimi ancak ikna edebildim tek denemede de oldu çok şükür :)
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Evet dünde kanamam olmuştuDusukmu yapiyorsun
- 7 Ekim 2017
- 333
- 136
- 18
- 26
Cnm serum takmadilarmi düşük sırasında resim takarlar düşüğü engellemek icinEvet dünde kanamam olmuştu
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Yok takmadılar canımCnm serum takmadilarmi düşük sırasında resim takarlar düşüğü engellemek icin
- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Yarın polikliniğe gidecem orda ne dicekler bakalımKimyasal gebelik geciriyorsunuz sanırım