Belki de hoca gördü erkek ama odem yapıyomuş bazen o yuzden söylemiyolar hemenMerhaba bende yeni uyeyim 3 aylık hanileyim doktor cinsiyetini gördü ama söylemedi ilk bebegimde bu aylarda öğrenmiştim bazıları erkek olsa belli olur söylerdi diyorlar fikri olan var mi?
Ben cuma gidicem canim bakalim insallah ogrenirim bu sefer
Benim doktorda daha söylemiyor 16 . Haftada dedi . Kuzenimde yeni doğum yapti ona 13-14 haftalarinda erkek olduğunu söylenmiş o zaman senin kızın olacak dedi . Halk arasinda bu var gözükmüyorsa yada doktor söylemiyorsa kız diyorlar. Doktorada bagli birsey bu gorseler bile emin olmak için 16. Haftalari bekliyorlarMerhaba bende yeni uyeyim 3 aylık hanileyim doktor cinsiyetini gördü ama söylemedi ilk bebegimde bu aylarda öğrenmiştim bazıları erkek olsa belli olur söylerdi diyorlar fikri olan var mi?
Ben cuma gidicem canim bakalim insallah ogrenirim bu sefer
Gittik canim iyiyiz cok sukur basta kiz dedi sonra erkek bu dedi cikinti var ama odemde olabilir dedi ben saskin kaldim 16. Haftada netlesir dedi resmi yukliycemGittin mi canım dokt. iyisiniz inş.
Gittin mi canım dokt. iyisiniz inş.
Canım kaç haftalıksın
Canım kaç haftalıksın
Gittik canim iyiyiz cok sukur basta kiz dedi sonra erkek bu dedi cikinti var ama odemde olabilir dedi ben saskin kaldim 16. Haftada netlesir dedi resmi yukliycem
Odem degilse bildigin pipi var bacak arasi ultrasonu:))İyi olmanıza sevindim canımama bu sipa belli edemedi kendini benim içimden kız geçti ama canım
Seninki belli oldu muİyi olmanıza sevindim canımama bu sipa belli edemedi kendini benim içimden kız geçti ama canım
Birşey gördüm deyince bizde erkek mi ozaman dedik yok hayır dedi güldü kız ozmn dedim cevap vermedi çok merak ediyorum ayin 28 ine de dha çok var. Tahlillerimde progesteron düşük çıktı ilaca başladım korkuyorum birazdoktorda daha söylemiyor 16 . Haftada dedi . Kuzenimde yeni doğum yapti ona 13-14 haftalarinda erkek olduğunu söylenmiş o zaman senin kızın olacak dedi . Halk arasinda bu var gözükmüyorsa yada doktor söylemiyorsa kız diyorlar. Doktorada bagli birsey bu gorseler bile emin olmak için 16. Haftalari bekliyorlar
Seninki belli oldu mu
Tekrar tahlil mi istedi yoksa ikili testte mi.. yok canim hic korkma masallah yolun zorlu kismi bitti sayilirBirşey gördüm deyince bizde erkek mi ozaman dedik yok hayır dedi güldü kız ozmn dedim cevap vermedi çok merak ediyorum ayin 28 ine de dha çok var. Tahlillerimde progesteron düşük çıktı ilaca başladım korkuyorum biraz
Ohh masallah sonuclara cok sevindim:) cinsiyet evet 16 dan once net deil diyolar hayirlisi olsunDokt.geldim tarama sonuçlarını aldım çok şukur bi sorunumuz yok...Cinsiyet için 16.haftadn önce kesin bişey yoktur alışveriş için erken ddi kıza benzettinbidaha ki kontrolde kesin konuşuruz ddi
Ohh masallah sonuclara cok sevindim:) cinsiyet evet 16 dan once net deil diyolar hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?