- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
Ben hala hissedemedimBebeğini hisseden varmı_?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hala hissedemedimBebeğini hisseden varmı_?
Ben hala hissedemedim
Kızlar karnınız büyüdü mü?
Aşırı derecede değil ama azcık çıktı gibi Bugün 14 haftalık olduk sen sanırım 15 haftalıksın imzan öyledeEvet belli oluyo karnım ya senin
Bende 15 oldum karnım biraz belli olmaya basladi ama cok bel agrim varAşırı derecede değil ama azcık çıktı gibi Bugün 14 haftalık olduk sen sanırım 15 haftalıksın imzan öylede
Bende de bel ağrısı var canım cinsiyet belli oldu mu pekiBende 15 oldum karnım biraz belli olmaya basladi ama cok bel agrim var
Ya bi dr kiz dedi 3 gun sonra baska dr erkek belli deil henuz senin belli oldumuBende de bel ağrısı var canım cinsiyet belli oldu mu peki
Bizde 12+1 ken gittik doktor erkeğe benzetti bi sonraki randevuda netleşir dedi ama zaman geçmek bilmiyo sanki sürekli ultrosona da girmek istemiyorumYa bi dr kiz dedi 3 gun sonra baska dr erkek belli deil henuz senin belli oldumu
Aşırı derecede değil ama azcık çıktı gibi Bugün 14 haftalık olduk sen sanırım 15 haftalıksın imzan öylede
Bende 15 oldum karnım biraz belli olmaya basladi ama cok bel agrim var
Bende de bel ağrısı var canım cinsiyet belli oldu mu peki
Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin15 haftalık ama ultrasnda 16 görünüyo canım
Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Ayy ne guzel masallah:))Teyzeleri bizim cinsiyet belli oldu oğluşum olcak insallah
Oyle olsan bile bukadar erken birsey soylemek dogru olur mu bilmiyorum sadece kasiklarin agriyor diye belki yumurtlama gunun oldugu icin de agri olabilir.kızlar size sorum olucak fikirlerinize ihtiyacım vaar yardım edin lütfeen
30 günde bir adet görüyorum yumurtlama günüm 16. güne denk geliyor yani yumurtlama günümden 3 gün önce eşimle korunmasız ilişkiye girdik genelde hep korunurduk dün ve bugün kasıklarımda sancı hissediyorum sizce hamile kalma olasılıgım varmıdır?
Oyle olsan bile bukadar erken birsey soylemek dogru olur mu bilmiyorum sadece kasiklarin agriyor diye belki yumurtlama gunun oldugu icin de agri olabilir.