- 7 Ekim 2016
- 31
- 45
- 8
Evet doktor çok emindi hayırlısı olsun inşallahMerhaba canm ultrasonun kalitesine göre erken gösterebilir benmde 11 haftalıkken erkek olduğu belli oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet doktor çok emindi hayırlısı olsun inşallahMerhaba canm ultrasonun kalitesine göre erken gösterebilir benmde 11 haftalıkken erkek olduğu belli oldu
Ama erkeklerin cogunlukla erken belli oluyo:) hayirlisi olsun saglikla gelsinT
teşekkür ederim hayırlısı neyse o olsun tabi ki
Kızlar Allah hepimizin hamileliklerini sağlıcakla geçirmeyi nasip etsin. sabırsızlıkla gelmelerini bekliyoruz =) isteyenlerede nasip etsin inş
Saol kuzum aynen oyle 13 te erkek dediler 16 da kiz oldu
Pipi ultrasonu gibi bisey verdiler megerse odem yapmis.. ayrica kesin die bisey yok arkadssim 21. Haftaya kadsr kesin kiz dediler detayli ultrasonda erkek oldugu anlasildikesin mı dedıler erkek dıye
Orası öyle banada erkek bu daha da değişmez dediler bugün başka doktora gittim o da erkek dedi dedim heraldePipi ultrasonu gibi bisey verdiler megerse odem yapmis.. ayrica kesin die bisey yok arkadssim 21. Haftaya kadsr kesin kiz dediler detayli ultrasonda erkek oldugu anlasildi
Hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin minnakOrası öyle banada erkek bu daha da değişmez dediler bugün başka doktora gittim o da erkek dedi dedim heralde
Organı belirmis
Panik yapma canim yinede artisin guzel benimde oyle artiyodu yine dr goster senKizlar beta hcg değeri nezamana kadar iki kat artiyo benim değerlerin artışı yavaşlamis 4 gün önce 4100lu bir değerdi bugün 8900 lu bir değer çıktı 16400 civarı olmasi gerekmezmiydi doktora gösteremedim yine bis gebelik mi geçiriyorum acaba bilgisi olan varsa lutfen
Ben kullanmaya başladım canum çok baş ağrım var migren den şüpheleniyoruz doktor seni rahatlatır dediKızlar efermag kullanan var mı
Belli değerden sonra yavaş yavaş artıyor bebek görünmedi miKizlar beta hcg değeri nezamana kadar iki kat artiyo benim değerlerin artışı yavaşlamis 4 gün önce 4100lu bir değerdi bugün 8900 lu bir değer çıktı 16400 civarı olmasi gerekmezmiydi doktora gösteremedim yine bis gebelik mi geçiriyorum acaba bilgisi olan varsa lutfen
Kese görüldüğünde çok küçüktü 5.5mdi 4+3le uyumlu dedi doktor sat göre yaklaşık 1 hafta geri yok kesesi bebek şimdi görülmez iki hafta sonra gel dedi bende iki hafta beklemek zor geldi kan testi yapim dedim iyice kafam karıştı ya ben bu salı gitsem mi bir hafta oluyo bebek görülür acabaBelli değerden sonra yavaş yavaş artıyor bebek görünmedi mi
Salı günü ultrason ölçümüne göre 5+3 oluyoSalı günü kaç hafta oluyo canım