• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2018 anneleri :)

Kızlar Allah hepimizin hamileliklerini sağlıcakla geçirmeyi nasip etsin. sabırsızlıkla gelmelerini bekliyoruz =) isteyenlerede nasip etsin inş

Pipi ultrasonu gibi bisey verdiler megerse odem yapmis.. ayrica kesin die bisey yok arkadssim 21. Haftaya kadsr kesin kiz dediler detayli ultrasonda erkek oldugu anlasildi
Orası öyle banada erkek bu daha da değişmez dediler bugün başka doktora gittim o da erkek dedi dedim heralde
Organı belirmis

Yeni
Kızlar merhaba benimde SAT 6 kasım 28 ekimde evlendim evlendiğim ilk hafta rabbim verdi çok şükür :) bir bebeğim olcak inşallah cinsiyetini okadar merak ediyorumki sizde benim gibi misiniz :)

Kizlar beta hcg değeri nezamana kadar iki kat artiyo benim değerlerin artışı yavaşlamis 4 gün önce 4100lu bir değerdi bugün 8900 lu bir değer çıktı 16400 civarı olmasi gerekmezmiydi doktora gösteremedim yine bis gebelik mi geçiriyorum acaba bilgisi olan varsa lutfen

Kizlar beta hcg değeri nezamana kadar iki kat artiyo benim değerlerin artışı yavaşlamis 4 gün önce 4100lu bir değerdi bugün 8900 lu bir değer çıktı 16400 civarı olmasi gerekmezmiydi doktora gösteremedim yine bis gebelik mi geçiriyorum acaba bilgisi olan varsa lutfen
Panik yapma canim yinede artisin guzel benimde oyle artiyodu yine dr goster sen

Belli değerden sonra yavaş yavaş artıyor bebek görünmedi mi

Belli değerden sonra yavaş yavaş artıyor bebek görünmedi mi
Kese görüldüğünde çok küçüktü 5.5mdi 4+3le uyumlu dedi doktor sat göre yaklaşık 1 hafta geri yok kesesi bebek şimdi görülmez iki hafta sonra gel dedi bende iki hafta beklemek zor geldi kan testi yapim dedim iyice kafam karıştı ya ben bu salı gitsem mi bir hafta oluyo bebek görülür acaba

Ilk basta gerilik olabiliyor daha sonradan düzeliyor değer 6000lerdeyken bebek karından görünüyor

benm bebeğm de haziranın ikinci haftası doğacak büyük ihtimalle :emir_bebek:

Back