- 13 Aralık 2017
- 48
- 57
- 3
- 34
Bende 15 haftaligim ve istahim fena sürekli acikiyorum normalde yemedigim şeyleri bile yemeye başladım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 15 haftaligim ve istahim fena sürekli acikiyorum normalde yemedigim şeyleri bile yemeye başladım :)
Aynı ben önceden bulantı yapan şeyleride yemeye başladım korktum bian normal ozamanBende 15 haftaligim ve istahim fena sürekli acikiyorum normalde yemedigim şeyleri bile yemeye başladım :)
İnşallah normaldir insan tuhaf oluyo randevumada daha var telaş yaptım inşallah normaldir bulantıdan iyidir en azından yiyebiliyoruzAynen et kokusundan igrenmistim şimdi canım istiyor ve çok yiyorum normal galiba:)
3 gunde belli olmaz canim daha sonraki gunlerde anlasilirkızlar size sorum olucak fikirlerinize ihtiyacım vaar yardım edin lütfeen
30 günde bir adet görüyorum yumurtlama günüm 16. güne denk geliyor yani yumurtlama günümden 3 gün önce eşimle korunmasız ilişkiye girdik genelde hep korunurduk dün ve bugün kasıklarımda sancı hissediyorum sizce hamile kalma olasılıgım varmıdır?
3 gunde belli olmaz canim daha sonraki gunlerde anlasilir
Gebe kalınabilirmerak ettiğim yumurtlama gününden 3 gün once korunmasız ilişkide gebe kalınabilir mi ilk defa korunmadık ondan dolayı merak ediyorum
Kalınabilir evetmerak ettiğim yumurtlama gününden 3 gün once korunmasız ilişkide gebe kalınabilir mi ilk defa korunmadık ondan dolayı merak ediyorum
Teyzeleri bizim cinsiyet belli oldu oğluşum olcak insallah
Benimkide kesinlesti kiz
Cok saol canim dr kiz dedi:)aaa belli oldumu çok sevindim hayırlısı olsun inş.
Olabilir sperm 72saat mi canli kaliyordu tam bilmiyorum. 48olsa erken yumurtlamis olsaniz falan olabilir ihtimalSadece böyle bir durumda gebelik oluşma ihtimali ne kadar olabilir onu öğrenmek istiyorum ilk defa korunmadık genelde korunurduk acaba olabilir mi diye merak ediyorum
Lavinza sana önce kız sonra erkek demişlerdi değil mi başka biriyle karistirmiyorum inşallah ? Ay benimki de öyle olsa ya kaçıncı haftada erkek demişlerdi? Hayırlı olsun kizcenCok saol canim dr kiz dedi:)
Saol kuzum aynen oyle 13 te erkek dediler 16 da kiz olduLavinza sana önce kız sonra erkek demişlerdi değil mi başka biriyle karistirmiyorum inşallah ? Ay benimki de öyle olsa ya kaçıncı haftada erkek demişlerdi? Hayırlı olsun kizcen
Merhaba, 11+4 günlük hamileyim. Dün ikili ultrasona girdim ve doktor %90 erkek bebek dedi. Yanılma payı var mıdır çok erken değil mi cinsiyetten bu kadar emin olmak içinSaol kuzum aynen oyle 13 te erkek dediler 16 da kiz oldu
Merhaba canm ultrasonun kalitesine göre erken gösterebilir benmde 11 haftalıkken erkek olduğu belli olduMerhaba, 11+4 günlük hamileyim. Dün ikili ultrasona girdim ve doktor %90 erkek bebek dedi. Yanılma payı var mıdır çok erken değil mi cinsiyetten bu kadar emin olmak için
Evet var canim 15 16 da netlesir..Merhaba, 11+4 günlük hamileyim. Dün ikili ultrasona girdim ve doktor %90 erkek bebek dedi. Yanılma payı var mıdır çok erken değil mi cinsiyetten bu kadar emin olmak için
teşekkür ederim hayırlısı neyse o olsun tabi kiEvet var canim 15 16 da netlesir..