Haziran 2018 anneleri :)

Kızlar bende bgn doktora gittim 9+6 yım ama doktor 10+6 dedi bende 1 hafta ileri söylediniz dedim döllenmeden kaynaklı olabilir haftaya gel ikili tarama yaparız dedi devlet hastanesi bana hep farklı söylüyor ben üniversite ye de gidiyorum orası normal günümü söylüyor ve ikili taramayı 12 . Haftama çağardılar oraya gidicem ama bebeğim kocaman olmuş inanamadım uyuyordu miniğim

Bende de öyle ilerde çıkıyo tarama için 12.hafta da çağırdı benide haftaya gidicem

Kızlar bugun 2li tarama olduk 15gün sonra kan sonuçları çıkıcak bi sorun yok çok sukur hersey yolunda folit asıt bırakabılırsn ddı başka vıtamın yazdı cınsıyet tahmını yapamadı yüzüsttü duruyo miniğin

Cİnsiyeti ztn 16. Haftaya kdr tam net bilemiyorlarmış cnm sağlıklı olsunlar da

Benim karaciğer enzim değerlerim yükseliyor şimdi onu düşünüyorum inşallah düzelir

Darısı bize inşallah taramayı hayırlısıyla sağlıkla atlatsaydik bı

Gerçekden öyle hızla büyüyolar maşallah yüzüsttü yatıyo du şaşırdım
Bizim ki zip zipliyodu sonra elini agzina goturdu uyudu:) bu kadar seyi nasil ogrendi sipa:) yuz ustu yatiyo demek ah kuzumm.. cikolata ye girmeden ultrasona acayip hoslarina gidiyo.. bizimki bi acmadi bacagini gecen sefer hoca erkege benziyo demisti ama kiz geliyo gibi hissediyorum

sorma ya doğuşdan bilmişler işte bizimki için bişey diyemem duruşu uygun degil dedi 15gün sonra gidicez sonuç göstermeye tekrar bakarız dedi

Merhaba bende yeni uyeyim 3 aylık hanileyim doktor cinsiyetini gördü ama söylemedi ilk bebegimde bu aylarda öğrenmiştim bazıları erkek olsa belli olur söylerdi diyorlar fikri olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…