Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canim. Hadi hayirlisiAy sonunda kalbi bebeyi gördüm alttan ultrasonla kıza benzetti doktor şekle göre artık ne çıkar bilmem
Ay sonunda kalbi bebeyi gördüm alttan ultrasonla kıza benzetti doktor şekle göre artık ne çıkar bilmem
benimki hem sağda hem fasulyeresime direkt baktıgınızda bebek kesenin sagındaysa ve kese ovalsa kız ,solundaysa ve kese fasulye gibiyse erkekmiş.
Evet cnm sağ kasık taSagda derken sag kasigina dogru mu canim
Hadi bakalım inşallahYarın devlet hastanesinde ilk muayeneye gidicem sat A göre 6+4 olcam inşlah bebeğimi görürüm dua edin kızlar
benimki hem sağda hem fasulye
Neden dinletmedi canım. Bana da öyle söyledi bat a göre 6 haftalık. Dr ultrason da bakınca 6+2 dedi. Bende şaşırdım.Kızlar bgn çok şükür bebeğimi de gördüm kalp atışlarında başlamış ama dinletmedi bana 9 mm olarak gözüküyor sat a göre 6+4 olmam gerekiyordu ama doktor 6+6 dedi böyle olan varmı şimdi fotosunuda koyuyorum
Devlet hastanesine gitmiştim ondan olabilir sadece kalp atışları başlamış dedi benimde sormak aklıma gelmediNeden dinletmedi canım. Bana da öyle söyledi bat a göre 6 haftalık. Dr ultrason da bakınca 6+2 dedi. Bende şaşırdım.
Cuma günü randevum var. Bi sorayım ben.Devlet hastanesine gitmiştim ondan olabilir sadece kalp atışları başlamış dedi benimde sormak aklıma gelmedi
Bende cuma üniversite hastanesine gidicem orda bi sorarımCuma günü randevum var. Bi sorayım ben.