Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende sağlıkla kucağına al inşallah canım. Bende sadece folik asit kullanıyorum. Demir eksikliği için bi hap kullanıyordum. Onu da başka bi dr vermişti. Dr u değiştirdim sonra. İlk 3 ay herhangi bir şey içmeni istemiyorum dedi kesti. Devit 3 gibi vitaminlerin zararı olur mu bilmiyorum. Dr dan Dr a da değişiyor anlaşılan.merhabalar bende inşallah haziran annesi olacam ((annesine çekmiş :) tahmini doğumu annesinin doğum günü, annesine doğum günü sürprizi yapacak minnagım )) Öncelikle herkese sağlıklı güzel bir hamilelik diliyorum RABBİM inşallah hepimizin bebeklerini sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin ...
size sorum ben 9 haftalık hamileyim folik asit 3 ay kullandım bitti hamilelik öncesi başlamıştım yani, dün doktora gittim bana (DECAVİT) multivitamin verdi. D Vitamini eksikliği var bende önceki kontrolde bana ilk 3 ay baska bir vitamin veremem cocuga zarar verebilir demişti. şimdi ben 9 haftalığım ve multivitamin verdi içemiyorum korkuyorum cocuga zararı olacak diye . Acaba kullanan var mı yoksa sadece folik asit mi kullanıyorsunuz...
Baslar canim az bekleKalp atışlarını dinledik bugün. 6+3 teyim mide bulantım hala başlamadı. Tiksinme var sadece.
Masallah hosgeldiMerhabaa bende 2018 haziran annesi olucam insallah araniza katilmak istedim
Tüh. Bende kendimi o şanslı azınlıkta zannetmiştim.Baslar canim az bekle
Masallah hosgeldin canimMerhabaa bende 2018 haziran annesi olucam insallah araniza katilmak istedim
Masallah canim bende de iki kese var bir tanesi bos o ayni kalp gb :)) ama bos olsun rabbim evladima omur sağlık versinResmen kesem kalp gibi görünüyor bebişimin kalp atışlarını da dinledim bgn rahatım ikili tarama için randevu verdiler o zamana baya büyümüş olur miniğim
Maşallah çok güzel gözüküyorResmen kesem kalp gibi görünüyor bebişimin kalp atışlarını da dinledim bgn rahatım ikili tarama için randevu verdiler o zamana baya büyümüş olur miniğim
Sağol cnmMaşallah çok güzel gözüküyor
Ya olsun sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilResmen kesem kalp gibi görünüyor bebişimin kalp atışlarını da dinledim bgn rahatım ikili tarama için randevu verdiler o zamana baya büyümüş olur miniğim
Ikili tarama nezaman oluyormus canimResmen kesem kalp gibi görünüyor bebişimin kalp atışlarını da dinledim bgn rahatım ikili tarama için randevu verdiler o zamana baya büyümüş olur miniğim
Amin canım evet ilk 3 ay hicbir vitamin vermiyor lar ben tiroid hastasiyim onun ilacını kullanıyorum tek . Onun icin kan tahlili oldum sağlık ocağında kontrollü davraniyom demire bagli kansizlik cikti kadin dogumcum hapa gerek yok şimdilik diye vermedi . Ama multivamin de bir sürü var bilemedim hic :-(Sende sağlıkla kucağına al inşallah canım. Bende sadece folik asit kullanıyorum. Demir eksikliği için bi hap kullanıyordum. Onu da başka bi dr vermişti. Dr u değiştirdim sonra. İlk 3 ay herhangi bir şey içmeni istemiyorum dedi kesti. Devit 3 gibi vitaminlerin zararı olur mu bilmiyorum. Dr dan Dr a da değişiyor anlaşılan.
Amin canım evet bende balkona çıkıp gunesleniyom artık :-DMerhaba hayirlisiyla sagligiyla kucaginiza alirsiniz insallah bildigim kadariyla d vitamini eksikliginde gunes isigida iyi geliyormus gunesi gordukce at kendini disari bol bol guneslen
Kadın doğumcun ne verdiyse onu kullan bence.Amin canım evet ilk 3 ay hicbir vitamin vermiyor lar ben tiroid hastasiyim onun ilacını kullanıyorum tek . Onun icin kan tahlili oldum sağlık ocağında kontrollü davraniyom demire bagli kansizlik cikti kadin dogumcum hapa gerek yok şimdilik diye vermedi . Ama multivamin de bir sürü var bilemedim hic :-(
Amin canım evet bende balkona çıkıp gunesleniyom artık :-D
12. Haftada cnmIkili tarama nezaman oluyormus canim
Kadin dogumcum 5 haftalikken D vitamini vermem ilk üç ay vitamin bebegin organ gelişimine zararli dedi 7 haftalikken gittigimde folik asit bitince bunu alırsın dedi decavit multivamin verdi 9 haftadayim folik asit bitti de korkuyorum kullanmaya . DECAVIT kullanan var mi burda hic icim rahat degil yaKadın doğumcun ne verdiyse onu kullan bence.
Canim acikcasi benim dr folik asit ve cinko verdi bunlari 3 ay kullanacaksin dedi senin daha 3 ay olmamis tuhafima gittiKadin dogumcum 5 haftalikken D vitamini vermem ilk üç ay vitamin bebegin organ gelişimine zararli dedi 7 haftalikken gittigimde folik asit bitince bunu alırsın dedi decavit multivamin verdi 9 haftadayim folik asit bitti de korkuyorum kullanmaya . DECAVIT kullanan var mi burda hic icim rahat degil ya