- 21 Nisan 2017
- 215
- 102
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atışlarını duydunuz mu ?Özelin sonuçlarını gösterseydin? Benden bu zamana kadar özelde yaklaşık 10 tüp kan aldılar HCG ölçümü diğer ölçümler derken. Devlette de kan isterlerse cingar çıkarırım artik
Hayır henüz duymadık. Bu Çarşamba gittiğimizde yolk kesesini gördük bebek henüz olusmamisti.Kalp atışlarını duydunuz mu ?
Kalp atışlarını duydunuz mu ?Özelin sonuçlarını gösterseydin? Benden bu zamana kadar özelde yaklaşık 10 tüp kan aldılar HCG ölçümü diğer ölçümler derken. Devlette de kan isterlerse cingar çıkarırım artik
Merhaba benimde 3 gun kahverengi akintim oldu progesteron kullandım geçti dr giderseniz iyi olacaktır tedbir amaçlı veriyorlarMerhaba arkadaşlar ben de 5+3 günlük gebeyim:) henüz doktora gitmedim bhcg ölçtük. Birkaç gündür kahverengi lekelenme var bende. İlk gebeliğimde de olmuştu ama endişe ediyorum yine de. Yerleşme kanaması bu kadar uzun sürer mi?
Ben de hic acikamiyorum aslinda acikiyorum ama hicbirsey yiyemiyorim midem bulaniyorHiç acikamiyorum ya uf :) iki gündür yemek yemiyorum Çizi ile idare ediyorum :) asymkrdg 8 haftalık olunca acıkır miyim acep sen ilk haftalar nasıldinki
Aynen aynen herşey kokuyor gbi geliyor aşırı midem bulanıyor su bile icemiyorum kiminin hiç bulantısı bile olmuyor ne güzelBen de hic acikamiyorum aslinda acikiyorum ama hicbirsey yiyemiyorim midem bulaniyor
Ben çok sansliyim masallah diyeyim. Bende bulantı yokAynen aynen herşey kokuyor gbi geliyor aşırı midem bulanıyor su bile icemiyorum kiminin hiç bulantısı bile olmuyor ne güzel
Ben çok sansliyim masallah diyeyim. Bende bulantı yok
Ayva leblebi veya tuzlu kraker ye sabahları bazı arkadaşlar mandalina iyi geliyor uazmisKızlar ben gerçekten kötüyüm kusmaktan her yerim ağrıdı sabaha kadar ağladım hiç dermanim kalmadı bı haftadır yemek bile yiyemedim ztn ... Nasıl geçer bulantı
Ben de aynı durumdayim bulantı en başından beri vardı ama son 4 gündür toplasan 2 tabak yemek yiyemedim. Başım dönüyor besinsizlikten artık. Bugün de böyle devam ederse galiba hastaneye gidicem Dr yatiririz serumla besleriz biraz demişti.Kızlar ben gerçekten kötüyüm kusmaktan her yerim ağrıdı sabaha kadar ağladım hiç dermanim kalmadı bı haftadır yemek bile yiyemedim ztn ... Nasıl geçer bulantı
Bana doktorum Ilac verdi kusmuyorum henuz ama bulantilarin artacak o da yetmezse igne yazarim dedi henuz alamadim doktordayimKızlar ben gerçekten kötüyüm kusmaktan her yerim ağrıdı sabaha kadar ağladım hiç dermanim kalmadı bı haftadır yemek bile yiyemedim ztn ... Nasıl geçer bulantı
Ayva leblebi veya tuzlu kraker ye sabahları bazı arkadaşlar mandalina iyi geliyor uazmis
Hiç acikamiyorum ya uf :) iki gündür yemek yemiyorum Çizi ile idare ediyorum :) asymkrdg 8 haftalık olunca acıkır miyim acep sen ilk haftalar nasıldinki
Ben ay a aldim ama henuz deneyemedim
Doktordan geldim simdi bana bulanti ilaci verdi. Sabah oglen aksam. Artabilir bulantilarin normal dedi