- 28 Haziran 2016
- 361
- 166
- 103
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk etapta hap dedi gecmezse igne bakalim. Bende kraker leblebi favorilerim ve zeytin peynirKraker leblebi mandalina denedim de ayva denemistim hemen onu da deneyim akşamda yola cikcam memlekette yatarım olmazsa hastaneye iğne hap fln veriolarsa çok iyi tek çözümu olsunda çok teşekkür ederim önerileriniz için
Kiz olunca mi boyle oluyormusBen peynirle bastırıyorum kızlar krakeri banada önerdi ama ben onuda çıkarıyorum özellikle akşamları bulantım var kızımız mı olcak ne
Bulantıyı kız çok yapar dediler bana bilemedim doğru mu yanlış mıKiz olunca mi boyle oluyormus
Evet canim ikimiz konusmustuk. Ben normalde de kullaniyordum dahiliye doktor suan yetersiz diye dozunu arttirdi. 1ay sonra kadin doguma gittgimde dahiliyeye de gidicem hamilelik suresince boyle devam edecek
Aynı şekilde bende 20 gün sonra kontrölüm var tekrar kan vericem yeterli mi değil mi ona göre devam edicez yada bırakıcaz öyle dedi. Çok şükür ki 2 haftada düşebiliyomuş düzenli kullanılırsa en azından tedavisi var Rabbim daha beterini göstermesin sağlıkla bir hamilelik geçirmemizi nasip etsinEvet canim ikimiz konusmustuk. Ben normalde de kullaniyordum dahiliye doktor suan yetersiz diye dozunu arttirdi. 1ay sonra kadin doguma gittgimde dahiliyeye de gidicem hamilelik suresince boyle devam edecek
Bu konu zaten vardi yanlis hatirlamiyorsam.
Konu fazlaligi olmasin birbirinizle daha cok iletisim halinde olun konu takip etmekte zorlanmayin diye. Allah allah var ya catacak yer ariyorsunuz sanki kotu bir sey yazmisim. Ayrica mayis annesi olunca baska konulard gezinilmiyor mu? Haberiniz yoksa yineticilere soylersiniz konu birlestirir yonlendirir maksatli yazdim. Su cevaba bak.Evet var ama ben onu daha once gormediğim için açmıştım o tarafida aktif bi şekilde kullaniyorum da siz neden bu kadar ilgilendiniz bir mayis annesi olarak onu anlamadim
kimi azarliyosun yaa.. açıklama yaptik heralde sana..Konu fazlaligi olmasin birbirinizle daha cok iletisim halinde olun konu takip etmekte zorlanmayin diye. Allah allah var ya catacak yer ariyorsunuz sanki kotu bir sey yazmisim. Ayrica mayis annesi olunca baska konulard gezinilmiyor mu? Haberiniz yoksa yineticilere soylersiniz konu birlestirir yonlendirir maksatli yazdim. Su cevaba bak.
Aktif kullaniyorum zaten o tarafı.. valla ben mayis annelerini kasım annelerini gezmiyorum sizin durum tuhafKonu fazlaligi olmasin birbirinizle daha cok iletisim halinde olun konu takip etmekte zorlanmayin diye. Allah allah var ya catacak yer ariyorsunuz sanki kotu bir sey yazmisim. Ayrica mayis annesi olunca baska konulard gezinilmiyor mu? Haberiniz yoksa yineticilere soylersiniz konu birlestirir yonlendirir maksatli yazdim. Su cevaba bak.
Bende öle duydum bulantı çok olursa ve bebek kasık tarafında altta olursa kız die duydum ebelelerimizden allah sağlıkla nasip etsin de
Şimdi geldim dr dan cok yakin ve hiçbişey anlasilmayan ultrason görüntüsü var elimdeCanım bende duymuştum onu ve dün duydugum bişeyi söyliyim kızlar 6-8 hafta arası ultrason görüntüsünden de anlaşılabiliyomuş bebeğin konumuna ve kesenın şekline göre
Şimdi geldim dr dan cok yakin ve hiçbişey anlasilmayan ultrason görüntüsü var elimde
Bebek tam ortada kesem yuvarlak ama:)resime direkt baktıgınızda bebek kesenin sagındaysa ve kese ovalsa kız ,solundaysa ve kese fasulye gibiyse erkekmiş.