Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nemlendirici kullanıyorum ama bepanthol biraz daha ilacimsi bir şey. Bir zararı yoktur muhtemelen ama sen yine de Dr a sor.Ben hamile kalmadan once cildime bepanthol kullaniyordum.simdi de suruyorum kizlar. Sizce bir zarari var midir? Siz nemlendirici veya cilt bakim kremi kullaniyor musunuz
H pazartesi gececegim doktora bakalimDoktora gidin umarım yerleşme kanaması dır
Zannetmiyorum sıkıntı olsunBen hamile kalmadan once cildime bepanthol kullaniyordum.simdi de suruyorum kizlar. Sizce bir zarari var midir? Siz nemlendirici veya cilt bakim kremi kullaniyor musunuz
Canim birsey sorucam Sana. Sen hostestin galiba. Isim gercegine bazen ucak seyahati yapiyorum. Bu kontrol noktolari zararli mi doktoruna konustun mu? Herzaman her gorevli anlayisla karsilasiyor. Gecin sorun olmaz zarari yok falan diyorlar ama yine de emin olamadimZannetmiyorum sıkıntı olsun
Canım merhaba ben radyoloji teknikeriyim içinden geçtiğimiz cihazlar metal dedektörü onlarda sadece cep telefonu kadar bi zarar var ama çantaların geçtiği yer x-ray Ztn ordan biz geçmiyoruz ama uçak yolculuğu sürekli olursa zararlı olabilir ben en çok radyasyon alanlar uçak pilotları diye biliyorumCanim birsey sorucam Sana. Sen hostestin galiba. Isim gercegine bazen ucak seyahati yapiyorum. Bu kontrol noktolari zararli mi doktoruna konustun mu? Herzaman her gorevli anlayisla karsilasiyor. Gecin sorun olmaz zarari yok falan diyorlar ama yine de emin olamadim
Yok canim bende geçiyorum sıkıntı yok. Zaten heryerde var kontrol cihazlarıCanim birsey sorucam Sana. Sen hostestin galiba. Isim gercegine bazen ucak seyahati yapiyorum. Bu kontrol noktolari zararli mi doktoruna konustun mu? Herzaman her gorevli anlayisla karsilasiyor. Gecin sorun olmaz zarari yok falan diyorlar ama yine de emin olamadim
Kabinde zararı fazla yok ama kokpit sıkıntı direk güneş ışığına maruz kaliyolar ve cihazlar sebebiyle epey radyasyon aliyolarCanım merhaba ben radyoloji teknikeriyim içinden geçtiğimiz cihazlar metal dedektörü onlarda sadece cep telefonu kadar bi zarar var ama çantaların geçtiği yer x-ray Ztn ordan biz geçmiyoruz ama uçak yolculuğu sürekli olursa zararlı olabilir ben en çok radyasyon alanlar uçak pilotları diye biliyorum
Tesekkurler canimYok canim bende geçiyorum sıkıntı yok. Zaten heryerde var kontrol cihazları
Alt benimde sinirdaKızlar ast alt değeri yüksek çıkan varmı
Bende Çarşamba devlet hastanesinde kan vermiştim tam sınırdaydı cuma günü üniversitede verdim 45 çıktı cnm ya sürekli artarsa diye korkmaya başladımAlt benimde sinirda
Canim cok gecmis olsun bazı hamilelerde oluyormuş bi dr sor istersen neler yemek iyi gelir diyeYaaa arkadaslar 8 haftalik hamileyim midemde ates topu var sanki ne yapsam gecmiyor agzima geliyor devamli midem yaniyor sizde hic oldu mu tum gun yatıyorum sinirlerim bozuldu doktora mi gitsem acaba bana yardimci olun nolur
Yaaa arkadaslar 8 haftalik hamileyim midemde ates topu var sanki ne yapsam gecmiyor agzima geliyor devamli midem yaniyor sizde hic oldu mu tum gun yatıyorum sinirlerim bozuldu doktora mi gitsem acaba bana yardimci olun nolur
Bnde de var aynısıYaaa arkadaslar 8 haftalik hamileyim midemde ates topu var sanki ne yapsam gecmiyor agzima geliyor devamli midem yaniyor sizde hic oldu mu tum gun yatıyorum sinirlerim bozuldu doktora mi gitsem acaba bana yardimci olun nolur