• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2018 anneleri :)

Ben hamile kalmadan once cildime bepanthol kullaniyordum.simdi de suruyorum kizlar. Sizce bir zarari var midir? Siz nemlendirici veya cilt bakim kremi kullaniyor musunuz

Ben hamile kalmadan once cildime bepanthol kullaniyordum.simdi de suruyorum kizlar. Sizce bir zarari var midir? Siz nemlendirici veya cilt bakim kremi kullaniyor musunuz
Nemlendirici kullanıyorum ama bepanthol biraz daha ilacimsi bir şey. Bir zararı yoktur muhtemelen ama sen yine de Dr a sor.

Kizlar bende 4. Gebelikle arankzdayim
3 dusugum var maalesef..
Suandada 6 haftalik gebelik var gecen carsamba 10 mm kese gorundu.
Sat 22 eylul bugun sarimtirak hafif kan pihtisi lekelenme oldu cok korktm varmi o haftalarda basina gelen

Şaka maka 9. Haftaya girdik sukurler olsun. Ilk 12 yi atlattık mi biraz daha rahatiz

Zannetmiyorum sıkıntı olsun
Canim birsey sorucam Sana. Sen hostestin galiba. Isim gercegine bazen ucak seyahati yapiyorum. Bu kontrol noktolari zararli mi doktoruna konustun mu? Herzaman her gorevli anlayisla karsilasiyor. Gecin sorun olmaz zarari yok falan diyorlar ama yine de emin olamadim

Canim birsey sorucam Sana. Sen hostestin galiba. Isim gercegine bazen ucak seyahati yapiyorum. Bu kontrol noktolari zararli mi doktoruna konustun mu? Herzaman her gorevli anlayisla karsilasiyor. Gecin sorun olmaz zarari yok falan diyorlar ama yine de emin olamadim
Canım merhaba ben radyoloji teknikeriyim içinden geçtiğimiz cihazlar metal dedektörü onlarda sadece cep telefonu kadar bi zarar var ama çantaların geçtiği yer x-ray Ztn ordan biz geçmiyoruz ama uçak yolculuğu sürekli olursa zararlı olabilir ben en çok radyasyon alanlar uçak pilotları diye biliyorum

Yok canim bende geçiyorum sıkıntı yok. Zaten heryerde var kontrol cihazları

Canım merhaba ben radyoloji teknikeriyim içinden geçtiğimiz cihazlar metal dedektörü onlarda sadece cep telefonu kadar bi zarar var ama çantaların geçtiği yer x-ray Ztn ordan biz geçmiyoruz ama uçak yolculuğu sürekli olursa zararlı olabilir ben en çok radyasyon alanlar uçak pilotları diye biliyorum
Kabinde zararı fazla yok ama kokpit sıkıntı direk güneş ışığına maruz kaliyolar ve cihazlar sebebiyle epey radyasyon aliyolar

Yaaa arkadaslar 8 haftalik hamileyim midemde ates topu var sanki ne yapsam gecmiyor agzima geliyor devamli midem yaniyor sizde hic oldu mu tum gun yatıyorum sinirlerim bozuldu doktora mi gitsem acaba bana yardimci olun nolur

Yaaa arkadaslar 8 haftalik hamileyim midemde ates topu var sanki ne yapsam gecmiyor agzima geliyor devamli midem yaniyor sizde hic oldu mu tum gun yatıyorum sinirlerim bozuldu doktora mi gitsem acaba bana yardimci olun nolur
Canim cok gecmis olsun bazı hamilelerde oluyormuş bi dr sor istersen neler yemek iyi gelir diye

Geçmiş olsun doktoruna sor canım bende olmadı öyle bişey

Back