• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2018 anneleri :)

Kizlar 7 haftalik oldum ve dunden beri surekli tukuruk artisi var tukurmekten bi hal oldum ya bu normalmi sebebi ne bilgisi olan varmi

Kizlar 7 haftalik oldum ve dunden beri surekli tukuruk artisi var tukurmekten bi hal oldum ya bu normalmi sebebi ne bilgisi olan varmi
Benimde midem acayip şiş bişey yemediğim halde sanki dışarı çıkacak gibi duruyor hamilelik belirtileri çok garip ya

Kızlar ben dün kan vermiştim 13380 çıktı sonuç şuan 5+3 üm sat A göre sizce nasıl sonuç
Benim 4+4te 5300du ama tek kese gorundu.ben gebelik ama seninde baya yuksek yine de tekte olabilir ciftte ama en onemlisi bebis olmasi suanda cok sukur

Kizlar doktora gittim. Devlet hastanesine kan ve idrar tahlili istedi. Ultrasonda bakti ve muhtemelen bunlar kalp atislari dedi ama hala inanamiyorum doktorlar cok tepkisiz

Kizlar doktora gittim. Devlet hastanesine kan ve idrar tahlili istedi. Ultrasonda bakti ve muhtemelen bunlar kalp atislari dedi ama hala inanamiyorum doktorlar cok tepkisiz
Neden kan ve idrar tahlili istedi ki .... Aynen bizim için çok önemli onlar için çok basit tinlamiyorlar

Adı üstünde devlet hastanesi. Onlar günde bi sürü gebe görüyo çok soğukkanlı olmak zorundalar. Ben direkt özel doktora göründüm ki istediğim zaman ulaşabileyim takibim iyi yapılsın diye. Ayrıca kan tahlilini diğer değerlerini görmek için istiyor idrarda da enfeksiyon var mı diye bakıyordur

Adı üstünde devlet hastanesi. Onlar günde bi sürü gebe görüyo çok soğukkanlı olmak zorundalar. Ben direkt özel doktora göründüm ki istediğim zaman ulaşabileyim takibim iyi yapılsın diye. Ayrıca kan tahlilini diğer değerlerini görmek için istiyor idrarda da enfeksiyon var mı diye bakıyordur
Aynen adamlar gunde 80-90kisi
Evet gunde 80hasta en az goruyorlar sanirim. P. Tesi de ozel hastane de randevum var bakalim ☺️o doktorum 20gun sonra gel demisti

Slm kizlar buqun bole vajinamda bi agri baski gibi bisey var 7 haftalik acaba normalmi ya korktum braz

Dün akşam minnoşumun kalp sesini duyduk. Daha güzel bir günde duymayı tercih ederdim gerçi. Akşam biraz kahverengi akıntı gelince hemen hastaneye koştuk . Nöbetçi kadın doğum dru vardı. Kanama görünmüyor, kese de iyi durumda dedi. Progestan verdi. Konuşma arasında aslında bu verdiğimiz ilaçların düşüğü engellediğine dair bilimsel bir çalışma yok dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum artık. İnşallah akıntının devamı gelmez. Gerçi kızımda da olmuştu ama Allah'a şükür hiçbir şey olmadı.

Devletteki doktor benden de birsuru tahlil istedi 5 tüp kan ve idrar tahlili verdim rutin seylermis ama özeldeki de istemisti

Devletteki doktor benden de birsuru tahlil istedi 5 tüp kan ve idrar tahlili verdim rutin seylermis ama özeldeki de istemisti
Özelin sonuçlarını gösterseydin? Benden bu zamana kadar özelde yaklaşık 10 tüp kan aldılar HCG ölçümü diğer ölçümler derken. Devlette de kan isterlerse cingar çıkarırım artik

Back