- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 30
23 Eylül cnmSon adet tarihin neydi acaba
Benimkide 22 eylül inşallah sabırla bekleyeceğiz
Ikiz bebek olmasin sakinCnm randevum ayın 8 inde malesef daha gidemedim doktora inşlah gittiğimde görürüm
İkiz bebek te daha yüksek çıkması gerekmiyor mu cnm değerlerinIkiz bebek olmasin sakin
Diğer arkadasla satlariniz neredeyse aynı ama senin 2 katiİkiz bebek te daha yüksek çıkması gerekmiyor mu cnm değerlerin
Ya valla bilemedim bende 5+2 de kan verdim bugün aldım işte sonucu öyleydi ama 6 hafta gözüküyor du bende doğru dedim herkesin aynıdır diye araştırmadım şimdi aklıma kurt düşürdün ay ikizse bide şok olurum heraldeDiğer arkadasla satlariniz neredeyse aynı ama senin 2 kati
Canım senin5+2 de mi beta hcg sonucun öyleydi benim niye okdr yüksek o zmn kafama takıldıBenimkide 22 eylül inşallah sabırla bekleyeceğiz
Maşallah cnm üstten ultrasonla mı gördünüzKızlar bugün bebişimizi gördük 6+1 mişiz kalp atışlarını da duyduk
Yok canım alttan ultrasonla gördükMaşallah cnm üstten ultrasonla mı gördünüz
Oyy masallah ne guzelKızlar bugün bebişimizi gördük 6+1 mişiz kalp atışlarını da duyduk
Teşekkür ederim çok güzel bi duyguydu umarım herkes tadarOyy masallah ne guzel
Hiç bi sorun olmaz:) ben hergün uçuyorum (hostesim)Arkadaslar uçakla yolculuğa çıksam bı sorun olur mu acaba yanette olumlu diyende var olumsuz diyen de var doktorum yok şuan soramiyorumda
lolita hayırlı olsun seni hatırladım çok sevindim adınaa yaaaaSelam kizlar.topik hepimize hayirli olsun acan arkadasa tskurler.benimde ilk kan degerim 119 2.kan degerim 712 3.kan degerin 5006 ve sali gunu ilk doktor randevumuz var nasipse.ins gorunur kuzumuz bize
lolita hayırlı olsun seni hatırladım çok sevindim adınaa yaaaa
inşallah canımSaol cnm bende senin adina cok sevindim.sende yeni hamilesin hayirli olsun Rabbim cumlemize kucagimiza almayi nasip etsin ins..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?