Haziran 2018 anneleri :)

Merhaba arkadaşlar ben de 5+3 günlük gebeyim:) henüz doktora gitmedim bhcg ölçtük. Birkaç gündür kahverengi lekelenme var bende. İlk gebeliğimde de olmuştu ama endişe ediyorum yine de. Yerleşme kanaması bu kadar uzun sürer mi?

Merhaba benimde 3 gun kahverengi akintim oldu progesteron kullandım geçti dr giderseniz iyi olacaktır tedbir amaçlı veriyorlar

Hiç acikamiyorum ya uf :) iki gündür yemek yemiyorum Çizi ile idare ediyorum :) asymkrdg 8 haftalık olunca acıkır miyim acep sen ilk haftalar nasıldinki

Kızlar ben gerçekten kötüyüm kusmaktan her yerim ağrıdı sabaha kadar ağladım hiç dermanim kalmadı bı haftadır yemek bile yiyemedim ztn ... Nasıl geçer bulantı

Kızlar ben gerçekten kötüyüm kusmaktan her yerim ağrıdı sabaha kadar ağladım hiç dermanim kalmadı bı haftadır yemek bile yiyemedim ztn ... Nasıl geçer bulantı
Ben de aynı durumdayim bulantı en başından beri vardı ama son 4 gündür toplasan 2 tabak yemek yiyemedim. Başım dönüyor besinsizlikten artık. Bugün de böyle devam ederse galiba hastaneye gidicem Dr yatiririz serumla besleriz biraz demişti.

Bana doktorum Ilac verdi kusmuyorum henuz ama bulantilarin artacak o da yetmezse igne yazarim dedi henuz alamadim doktordayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…