Ay darısı başımıza ben de Salı günü gidicem çok heyecanlıyım şimdiden Kizlar biz 2 gun once gittik 6+6 yukaridan baktı hic bisey gozukmedi cok moralik.bozuldu sonra alttan bakınca kalo atisini duyduk rahatladim sukurler olsun
Cnm kesedemi gozukmedi yukaridanKizlar biz 2 gun once gittik 6+6 yukaridan baktı hic bisey gozukmedi cok moralik.bozuldu sonra alttan bakınca kalo atisini duyduk rahatladim sukurler olsun
Merhabalar maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin bebişlerimizi. tam olarak ne zaman duyuldu kalp atışı acaba ? Ben şuan 6+0ım 6+6 olduğumda doktora gidicem duyabilir miyim diye çok sabırsızlanıyorumKizlarrr topik hepimize hayirli olsunn❤❤❤acan arkadas lavinzayada cok tesekkurler.bizde duyduk kalp atisini ve keseyi bebisimizi gorduk cok sukur elhamdulillah.burada herseyi paylasalim birbirimizle ins..
Kese gozuktuCnm kesedemi gozukmedi yukaridan
Merhaba arkadaşlar kesenizi ne zaman görebildiniz bhcg biz kaçtı acaba benim sat 22 eylül bhcg 5600 ama kese pek net gorulmedi bu durumu yaşayan oldu mu
Karından 3000 iken gozukmemisti vajinal bakınca gözüktü.Merhaba arkadaşlar kesenizi ne zaman görebildiniz bhcg biz kaçtı acaba benim sat 22 eylül bhcg 5600 ama kese pek net gorulmedi bu durumu yaşayan oldu mu
Dış gebelikte kese görünmez canım keseniz göründü müArkadaşlar bebeğin yerleştiği tarafta ağrısı olan var mı ya? Benim sağ kasigim ağrıyor çok şiddetli değil ama sık sık oluyor. Kanamam falan da yok. Böyle dış gebelik olmaz di mi
Keseyi alttan bakınca gorebildik iki tane var ikisi de sağ tarafa yerleşmiş ağrım da orda. Ultrasondan da anlamıyorum ki rahmin içinde mi değil mi diye.Dış gebelikte kese görünmez canım keseniz göründü mü
Himm ben 6+2 kese bile gozukmedi alttan gozuktu oyuzden sordum cnmKese gozuktu
Rahimiçidir canım doktor bilgi vermedi mi bende üstten bakarken rahimin gayet temiz güzel yerde dedi. Maşallah ikizin mi olacak ne güzelKeseyi alttan bakınca gorebildik iki tane var ikisi de sağ tarafa yerleşmiş ağrım da orda. Ultrasondan da anlamıyorum ki rahmin içinde mi değil mi diye.
Kesenin boyutu ne kadardı canımHimm ben 6+2 kese bile gozukmedi alttan gozuktu oyuzden sordum cnm
Pek bişey soylemedi daha çok sayısı ile ilgilendi ben de biraz rahat durmuyorum muayenede ondan dikkat edememiştir belki... Neyse bu Çarşamba yine muayene var artık kesinleşir heralde. Teşekkür ederim.Rahimiçidir canım doktor bilgi vermedi mi bende üstten bakarken rahimin gayet temiz güzel yerde dedi. Maşallah ikizin mi olacak ne güzel
Keseyi alttan bakınca gorebildik iki tane var ikisi de sağ tarafa yerleşmiş ağrım da orda. Ultrasondan da anlamıyorum ki rahmin içinde mi değil mi diye.
Üstten baktı pek göremiyorum dedi korktum acaba dis gebelik mi diye değerin çok yüksek geldi banaAlttan mi baktilar yoksa ustten mi?
Teşekkür ederim ins her şey güzel olurKarından 3000 iken gozukmemisti vajinal bakınca gözüktü.
Endokrin bölümü bakar canım. Medicana da Hüseyin Demirci var tavsiye ederim müthiş bir doktor. Hamile olduğumu öğrenince hemen koştum ona. Gebelikte tiroid değeri çok önemli. Hem düşük hemen zeka geriliğine sebep olabiliyor. İhmal etmeTSH 18 çıktı sağlık ocakları ilgileniyor mu bu konuyla acaba
Merhabalar maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin bebişlerimizi. tam olarak ne zaman duyuldu kalp atışı acaba ? Ben şuan 6+0ım 6+6 olduğumda doktora gidicem duyabilir miyim diye çok sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?