• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2018 anneleri :)

5+1 canım bugün de hiç belirtim yoktu normal insan gibiyim aynı şuan o ağrılar kaşıkta ki kasılmalar fln gitti
Olabiliyo bazen hemen korkma bendede oluyor gecen ole hicbisey hisetmedim korktum gittim doktora bakti hersey yolundaydi yani m.etme hemen korkma cnm

Amin cnim cumlemiz ins..6+4te hem keseyi hem bebisi hemde kalbini duyduk cnm sukur..duyarsin ins cnm sende
Ayy ben yanlış yazmışım ya :KK33: 5+0ım şuan doktora 5+6da gidicem inşallah acaba o zaman duyabilir miyim kalp atışını diye merak ediyodum :oops:

Olabiliyo bazen hemen korkma bendede oluyor gecen ole hicbisey hisetmedim korktum gittim doktora bakti hersey yolundaydi yani m.etme hemen korkma cnm
Ya valla insan korkuyor bu gece rüyamda bebeğimin kalbinin attığını gördüm inşlah gerçekten görürüm 1 hafta var daha randevuma ya insan çok tuhaf bi his bi ağrı olsa mide bulantısı olsa rahatlıycam

Kızlar belietiler kişiden kişiye değişiyor bende 7. Haftada başladı şimdi de dengesiz devam ediyor bir gün midem bulanıyor bigün hiç bulanmiyor

Kızlar belietiler kişiden kişiye değişiyor bende 7. Haftada başladı şimdi de dengesiz devam ediyor bir gün midem bulanıyor bigün hiç bulanmiyor
Ya benim kasık ağrılarım vardı hiç kalmadı bgn kan verdim bakalım ne çıkacak

5+6 kalp atışı için biraz erken canım, biraz daha sabır annesi :)
Çok sağolun :) peki sizce doktor randevusunu bir sonraki haftaya ertelemelimiyim gitmişken kalp atışı duyma şansım olsun diye yoksa yine de bi kere görünmeli miyim dersiniz hamileliğimi öğrendikten sonra doktora gitmedim çünkü

Çok sağolun :) peki sizce doktor randevusunu bir sonraki haftaya ertelemelimiyim gitmişken kalp atışı duyma şansım olsun diye yoksa yine de bi kere görünmeli miyim dersiniz hamileliğimi öğrendikten sonra doktora gitmedim çünkü

Hamileliğini öğrendikten sonra hiç gitmediysen bence bir kere git canım kesene fln baksın doktor, ondan sonra o randevunu tekrarlar zaten.

Hayirli gunler kizlar.bu bas agrisi beni dun aksamdan beri mafetti.napicam buna ben yaaa :(((

Doktorun verdiği ağrı kesici ağrı başlar başlamaz yogunlasmadan için diyorlar ağrı çoğalınca fayda etmiyormuş fazla öyle duymuştum

Doktor sadece parol veriyo hamilelikte ama vicks falan varsa sakaklarini ov canim

Endokrin bölümü bakar canım. Medicana da Hüseyin Demirci var tavsiye ederim müthiş bir doktor. Hamile olduğumu öğrenince hemen koştum ona. Gebelikte tiroid değeri çok önemli. Hem düşük hemen zeka geriliğine sebep olabiliyor. İhmal etme
Hangi şehirden bahsediorsunuz bilmem de Tekirdağ'da yaşıyorum :) buldum bı doktor bakalm Çarşamba gtcem

Kızlar ben dün kan vermiştim 13380 çıktı sonuç şuan 5+3 üm sat A göre sizce nasıl sonuç

Maşallah değerin çok yüksek kese göründü mu benim 5+2 de 5600 kusurdu kese hiç net değildi bugün de kan verdim bakalim nasil cikacak
Cnm randevum ayın 8 inde malesef daha gidemedim doktora inşlah gittiğimde görürüm

Back