- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
Benimde eşim çekti dinliyoruz hatıra olarak saklıycamTelefonuma çektim sesini sizede fikir olsun dinleyip duruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde eşim çekti dinliyoruz hatıra olarak saklıycamTelefonuma çektim sesini sizede fikir olsun dinleyip duruyorum
Ay çok sevindim hadi duyulsun kalp atışlarıKizlar bugun kalp atisini duyduk sukurler olsun:) darisi basiniza
Kizlar 6+2yim ama ustten hicbise kese bile gozukmedi alttan gozuktu kalp atisinida duydum cok sukur ama ustten hicbiseyin gozukmemesi normalmii
Kizlar 6+2yim ama ustten hicbise kese bile gozukmedi alttan gozuktu kalp atisinida duydum cok sukur ama ustten hicbiseyin gozukmemesi normalmii
Kızlar troid sorunu olan varmı bnde çıktı bebek için riskli dedi doktor
Ay ins yaa ole olunca korktum bende simdi 15 gun sonra gidicem nasi dayancam ozamana kadar bilmiyorummNormal canım Benim 6+0 da gittim bende vajnal baktı gördü hem bebeği hem kalp sesini. 4 gün sonra gittim üstten çok Zor gördü. 10 gün sonra gideceğim tekrar. Kalp atışı duyuldu ise sıkıntı olmaz inşallah
Benimde 4+5 kızlar vajinal keseyi gördü perşembe günü ama progesteron verdi iki iğne bir hafta arayla birde ilacını ferrrum fortta verdi düşük yok dedi b3bek büyüsün diye verdim dedi çalışıyorum dedim normal dedi korktum ama dr oyle bir durum olsa derdi dimiAy ins yaa ole olunca korktum bende simdi 15 gun sonra gidicem nasi dayancam ozamana kadar bilmiyorumm
Aynen solerdi cnm korkma niye solemesinki ama bana o tur seyler hic vermedi bitek folik asit okadarBenimde 4+5 kızlar vajinal keseyi gördü perşembe günü ama progesteron verdi iki iğne bir hafta arayla birde ilacını ferrrum fortta verdi düşük yok dedi b3bek büyüsün diye verdim dedi çalışıyorum dedim normal dedi korktum ama dr oyle bir durum olsa derdi dimi
Canım alttan muayne nasıl oluyor ya rahme mi bişey sokuyolarKizlar biz 2 gun once gittik 6+6 yukaridan baktı hic bisey gozukmedi cok moralik.bozuldu sonra alttan bakınca kalo atisini duyduk rahatladim sukurler olsun
Uzun bi makine var ucunda kamera var alttan bakiyorlar rahim disinda tabii rahme sokulmaz oCanım alttan muayne nasıl oluyor ya rahme mi bişey sokuyolar
TSH 18 çıktı sağlık ocakları ilgileniyor mu bu konuyla acabaCanım benim ilk gebeliğimde ekez çıktı tiroid. İlaç kullandım geçti. Ama ilacı düzenli kullanmak çok önemli. Doğumdan sonra da bana miras kaldı haşimato teşhisi koydu doktor. İlacını düzenli kullan h bir sıkıntı olmaz. Pek çok kadında görülüyor artık bu durum. Kaç tı tsh değeriniz
İnşlah ona gerek kalmaz ya kızlar şuan hiçbi ağrım bulantım Yok oda bi garibine gidiyor bebeğim iyidir inşlahUzun bi makine var ucunda kamera var alttan bakiyorlar rahim disinda tabii rahme sokulmaz o
Hac haftaliksinİnşlah ona gerek kalmaz ya kızlar şuan hiçbi ağrım bulantım Yok oda bi garibine gidiyor bebeğim iyidir inşlah
Haftaya duyarsın canim insallahKızlar selam nasipse ben de aranıza katılcam inşallah şuan 5+1 im cuma günü kanda 1098 çıkmıştı önümüzdeki cumartesi doktora gidicem inşallah sizce doktor kalp atışını duyabilir mi
Uzun bi aletle görüntüleme oluyo ama sadece ucunu sokuyorlar vajinaya hiç korkacak bişey yokmuş ben çok gerilmiştim ama boşunaymışCanım alttan muayne nasıl oluyor ya rahme mi bişey sokuyolar