- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
Ins gorursunn cnm benimAdete göre 5. Hafta , değerlere göre 4. Hafta ...yarın kese için gtcem bakalm görürüm inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins gorursunn cnm benimAdete göre 5. Hafta , değerlere göre 4. Hafta ...yarın kese için gtcem bakalm görürüm inşallah
Umarim gorursunn canim tatli bekleyissler istee:))Haftaya için randevu aldım o zmn 5+6 olcam inşallah keseyi ve Bebişimi de görürüm çok heycanlı bi bekleyiş ya
Benim direkt altta soldan yaziyor mm olarak sagda ise haftasi ve gunu. O yuzden bilmiyorum canim. Cihazdan cihaza farkli sanirimGördüm çok şükür keseyi kızlar bu ultrason kağıdında ki GS yazan yer mi kesenin cm si demi
Ay ne güzel ya gözünüz aydınKizlar bugun kalp atisini duyduk sukurler olsun:) darisi basiniza
Tebrikler cnm çok sevindim darısı bizeKizlar bugun kalp atisini duyduk sukurler olsun:) darisi basiniza
Benim iki bebegimdede öyleydi suan 3 gebelik hiç birzaman yaşamadım sorun yok yani kizim 18 yaşında sukur takmayın :))Ay yalniz degilsin vala bende 6 haftanin icindeyim hicbise yokk yaa anlamadim bizdemi bi tuaflik var
Kaç haftalık duydun cnmKızlar bende meleğimin kalp atışını duydum Rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu