• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2018 anneleri :)

Kizlarrr topik hepimize hayirli olsunn❤❤❤acan arkadas lavinzayada cok tesekkurler.bizde duyduk kalp atisini ve keseyi bebisimizi gorduk cok sukur elhamdulillah.burada herseyi paylasalim birbirimizle ins..

Kizlarrr topik hepimize hayirli olsunn❤❤❤acan arkadas lavinzayada cok tesekkurler.bizde duyduk kalp atisini ve keseyi bebisimizi gorduk cok sukur elhamdulillah.burada herseyi paylasalim birbirimizle ins..
Merhabalar maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin bebişlerimizi. tam olarak ne zaman duyuldu kalp atışı acaba ? Ben şuan 6+0ım 6+6 olduğumda doktora gidicem duyabilir miyim diye çok sabırsızlanıyorum

Merhaba arkadaşlar kesenizi ne zaman görebildiniz bhcg biz kaçtı acaba benim sat 22 eylül bhcg 5600 ama kese pek net gorulmedi bu durumu yaşayan oldu mu

Arkadaşlar bebeğin yerleştiği tarafta ağrısı olan var mı ya? Benim sağ kasigim ağrıyor çok şiddetli değil ama sık sık oluyor. Kanamam falan da yok. Böyle dış gebelik olmaz di mi

Arkadaşlar bebeğin yerleştiği tarafta ağrısı olan var mı ya? Benim sağ kasigim ağrıyor çok şiddetli değil ama sık sık oluyor. Kanamam falan da yok. Böyle dış gebelik olmaz di mi
Dış gebelikte kese görünmez canım keseniz göründü mü

Keseyi alttan bakınca gorebildik iki tane var ikisi de sağ tarafa yerleşmiş ağrım da orda. Ultrasondan da anlamıyorum ki rahmin içinde mi değil mi diye.
Rahimiçidir canım doktor bilgi vermedi mi bende üstten bakarken rahimin gayet temiz güzel yerde dedi. Maşallah ikizin mi olacak ne güzel

Rahimiçidir canım doktor bilgi vermedi mi bende üstten bakarken rahimin gayet temiz güzel yerde dedi. Maşallah ikizin mi olacak ne güzel
Pek bişey soylemedi daha çok sayısı ile ilgilendi ben de biraz rahat durmuyorum muayenede ondan dikkat edememiştir belki... Neyse bu Çarşamba yine muayene var artık kesinleşir heralde. Teşekkür ederim.

TSH 18 çıktı sağlık ocakları ilgileniyor mu bu konuyla acaba
Endokrin bölümü bakar canım. Medicana da Hüseyin Demirci var tavsiye ederim müthiş bir doktor. Hamile olduğumu öğrenince hemen koştum ona. Gebelikte tiroid değeri çok önemli. Hem düşük hemen zeka geriliğine sebep olabiliyor. İhmal etme

Merhabalar maşallah Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin bebişlerimizi. tam olarak ne zaman duyuldu kalp atışı acaba ? Ben şuan 6+0ım 6+6 olduğumda doktora gidicem duyabilir miyim diye çok sabırsızlanıyorum

Amin cnim cumlemiz ins..6+4te hem keseyi hem bebisi hemde kalbini duyduk cnm sukur..duyarsin ins cnm sende

Back