- 14 Kasım 2008
- 578
- 2
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.901
Günaydın. Transferimin 9.günü dayanamayıp idrar testi yaptım. ikinci çizgi silik bir pembe çıktı. SEvineyim mi korkayım mı şaşırdım. Çok heyecanlandım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bimiyorum canım ya hala daha olmadım hiç böyle olmazdı bi yandan diyorum kendini kaptırma biyandanda ya bi mucize olduysa iyice kararsız kaldım.......Bebegmm belirti arayip kendni strese sokmaaa :) olck ins ben inanyrmm
canım bizim gruptan bi ben kaldım inş artık bana gelmiştir sıraIyi gidiyo bidenemmm . oglusumla 6. ayimiza girdik cok sukur .. dun doktordaydik bi hafta onden gidiyomusuz gelisimi iyiymis masallah.. fatos da iyi, kiziyla ugrasiyo o da.. koca gobisli olduuukkkk darisi hepinizin basinaaaa :)))
Iyi gidiyo bidenemmm . oglusumla 6. ayimiza girdik cok sukur .. dun doktordaydik bi hafta onden gidiyomusuz gelisimi iyiymis masallah.. fatos da iyi, kiziyla ugrasiyo o da.. koca gobisli olduuukkkk darisi hepinizin basinaaaa :)))
hayırlı sabahlar kızlar günlerdir pc nin karşısındayım ama sayfanızı yeni gördüm benimde transferimin 8. günü canlarım ama pek umudum yok sanki sürekli devam eden adet sancılarım özellik le de sabahları uyandığımda acı acı hissetiriyor kendini sanki umutlarım tükeniyor yarın kan vereceğim a bu arada göğüşler inanılmaz şiş ve acıyo daha çok yanlardan acıyo ve yanlardan bayağı bir genişledi yani südyenler artık olmuyo gibi bir şey bunları yaşayıp da hamile olduğunu öğrenenler ????
Günaydın. Transferimin 9.günü dayanamayıp idrar testi yaptım. ikinci çizgi silik bir pembe çıktı. SEvineyim mi korkayım mı şaşırdım. Çok heyecanlandım.
bimiyorum canım ya hala daha olmadım hiç böyle olmazdı bi yandan diyorum kendini kaptırma biyandanda ya bi mucize olduysa iyice kararsız kaldım.......
canım bizim gruptan bi ben kaldım inş artık bana gelmiştir sıra
yumurta toplama mı zor yoksa transfer mi zor ?
canım merhabaa ben yumurta toplamada hiçbişey hissetmedim Allaha şüküürr. cok az adet sancısı gibi ama cook az. Transfere girerken idrara sıkışık olmak zor geldi bana sancılandım çok su içmişimm bugün 4. günüm çok az bel ağrım ve göğüs ağrım var. ilk gün çok az kasık ağrım vardı. O da normal artıkk. İnşallah yardımcı olmusumdurr :8
yumurta toplamada anestezi tapıldı mı ? benim ağrı eşiğim düşük o yüzden de korkuyorum. biraz da pimpiriklendim iğne dozunu hemşir ayarlayınca ben bakıyım falan dedim hemşir sağlıkçınıza güvenin falan dedi ama ne yapalım biz de işi riske atmak istemiyoruz...
merhabalar, Dün opu oldu. 5 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş. yarın transfer günü belli olacak.
43 yaşındayım . En fazla kaç emriyo transfer oluyor 2 diye okudum amA...
merhabalar, Dün opu oldu. 5 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş. yarın transfer günü belli olacak.
hey kimse yokmu!!!!!
canım merhabaa ben yumurta toplamada hiçbişey hissetmedim Allaha şüküürr. cok az adet sancısı gibi ama cook az. Transfere girerken idrara sıkışık olmak zor geldi bana sancılandım çok su içmişimm bugün 4. günüm çok az bel ağrım ve göğüs ağrım var. ilk gün çok az kasık ağrım vardı. O da normal artıkk. İnşallah yardımcı olmusumdurr :8
yumurta toplamada anestezi tapıldı mı ? benim ağrı eşiğim düşük o yüzden de korkuyorum. biraz da pimpiriklendim iğne dozunu hemşir ayarlayınca ben bakıyım falan dedim hemşir sağlıkçınıza güvenin falan dedi ama ne yapalım biz de işi riske atmak istemiyoruz...
tabiki anestezi yapılıyoo. ameliyathanede uyutuyolar, odada uyanıyosun. hiç kaygılanma, bilirler onlar napıcaklarını