- 2 Ocak 2012
- 1.387
- 152
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #8.181
iyi canım kızlarım çok şükür...hiçbir hareket yok ondan endişe ediorum herkes soruo hareket war mı die de ben diorum benim kızlarım uslu die :) hisseden war mı sizde
ayyy.yerim ben o kızlarıben 2 haftadır şöyle böyle hissediyorum.benimkiler erkek canım .ama erkek bebek daha çabuk hissediliyormuş:)
sağlıklı olsunlarda ,nasılsa yiycez o tekmeleri acelesi yok
2014 ikiz anneleri topiğine de uğra canım.baya faydalı bir topik
günaydınnasılsın nihayet aktif birisiyle karşılaştım herkes nerde? ne zaman girsem kimse yok
selam canım...iyiyim çok şükür.sen nasılsın?neler yapıyosun:)
hamişler bir yana,yeniden deneyen arkadaşlar bir yana uçtu...inşallah paylaşım artar burda da
iyiyim canım 3 .deneme transferim 4 ekimde yapıldı sonuç bekliyom 22 ekim umarım bu son olur olmazsada uzun bir süre dinlenecem
amin... 2 embiriyo 2. gün fakat bu sefer hiç bir belirtim yok yedekte embiriyomda yok malesefayyy inşallah pozitifi görürsün canım.tüm kalbimle dua ediyorum.benimde 2. deneme de oldu.negatif sonuç almak zordu gerçekten
hayırlısıyla sonuçlansın.kaç embriyo transfer edidi? kaçıncı gün transferi?
kuzu bizimkide 16. haftada belli oldu benimkide erkekneler aldım oğluşuma hazırlıklarımız başladı ama hala nasıl bir beşik alacağımıza karar veremedik sen nasıl bir şey düşünüyorsun? ayyyy çok heyececanlı birşey ultrasonla oğluşumu görmek çok hoşuma gidiyor hareketlerini görünce acayip heyecanlanıyorum . onu kucağıma alacağım günü iple çekiyorum
kuzu bizimkide 16. haftada belli oldu benimkide erkekneler aldım oğluşuma hazırlıklarımız başladı ama hala nasıl bir beşik alacağımıza karar veremedik sen nasıl bir şey düşünüyorsun? ayyyy çok heyececanlı birşey ultrasonla oğluşumu görmek çok hoşuma gidiyor hareketlerini görünce acayip heyecanlanıyorum . onu kucağıma alacağım günü iple çekiyorum
günaydın
bugün test günüm sonuçu 2 saat sonra belli olacak
bambi sonucu almışsındır...inşallah hayırlı haberler verirsin canım
alamadım canım malesef değerim beta hcg < 2.00
alamadım canım malesef değerim beta hcg < 2.00
Umudunu kaybetme ..kaçıncı günde yaptırdın canım testi ..ben transfer sonrası 9.ncu günde yaptırmıştım 1 çıkmıştı ..!!! Şu an 17 haftalık hamileyim ..
çok üzüldüm ...rabbim en kısa zamanda yavrunu gönderir inşallah canım....
kızlar bizden önce açılmış sayfalar hala aktif yazışıyo,neredesiniz yahu
bebişler nasıl? ayrıntılı usg ye girdiniz mi? bebişlere isim buldunuz mu?
merak ediyorum sizi
Ben dün cinsiyet öğrendim ..kızmış ben bile gördüm usg de :) en baştan beri erkek hissediyordum hep çok şaşırdım ...inşallah adı melek olacak ..çok mutluyum ...Allahım tüm isteyenlere nasip etsin ..sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız inşallah ..,
allah tamamına erdirsinnnnn çokkkk sevindimmm kızçen olacağına arkadaşımmmm rabbim meleğini adıyla sağıklla sıhhatle gelsin