- Konu Sahibi superisi_21
- #8.101
ıllardı
canım benim inşallah tüm testlerin temiz çıkar ve bu tedavinde yavrucaklarına kavuşursunsen yeterki inan Rabbime gönülden dua et herşey güzel olucak inşallah.gece teeccüt namazına kalkmaya çalış duaların en çok kabul olduğu anlarmış melekler yeryüzüne inerlermiş duanın kabulu için onlarda dua ederlermiş.emre bey nalan hemşirenin dediğine göre eğitim amaçlı gitmiş.AleV hanımıysa bende sevdim tatlı bi insan hemde bayan olması insanı daha rahatlatıyo hemde çok uzun yıllardan beri burda çalışıyo daha deneyimli bir hekim Emre beyde çok şeker biriydi ama biraz acemilik hissettim onda haktlarımızda hayırlısı inşallah canım nasip kısmet bakalım.Bu ayın 12 sinde kontrolüm var şu anda estrofem ve folikasit kullanıyorum estrofemi 5 gün günde bitane sonrasında 2 tane verdi.benim bu ay ikiz ihtimalim yok gene bitane yerleştirilecek olmazsa eğer bi sonrakine kalan iki konulacak Allah ım inşallah onlarıda kardeş için kullanmayı nasip eder ALLAH IM SEN BÜYÜKSÜN BEN BİZE YERDIM ET.
Amin cnm inşallah rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin....