- Konu Sahibi superisi_21
- #8.001
hayırlısı olsun canım ya histereskopi ister büyük ihtimalle rahmin içine kamerayla bakıyolar ben ilki tutmayınca yaptırayımmı diye sormuştum ilkinde tutmazsa istiycem demişti Allah büyük demekki zamanı var daha.ben işten ayrıldım evde dinleniyorum tüm bu sıkıntı süreci beni Allah a dahada yaklaştırdığı için hakkımda yaşadıklarımın çok hayırlı olduğuna inanıyorum işi bıraktım namazıma başladım kur an okumayı öğrendim bana çok şey kazandırdı sürekli Allah'ım bana peygamber efendimizin ismini taşıyabilecek karakterde edepli ahlaklı,yüce kur'anın ilk harfi elif ismini taşıyabilecek kadar hayırlı evletlar nasip eyle diye dua ediyorum dualarımın vakti geldiğinde kabul olacağınada çok inanıyorum sende inancını hiç kaybetme canım yürekten iste yürekten dua et.Birde Zekeriya peygamberin Allah tan çocuk istediği duası var 'Ey Rabbim bana nezdinden temiz bir zürriyet ihsan eyle: şüphesizki sen duayı işitensin' bu duayıda çokça oku Rabbimizin rahmeti elbet çok geniş Allah'a emanet ol canım dua ile :))
çok sağol cnm benim...Dualarına amin diyorum canı gönülden...