haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

hayırlısı olsun canım ya histereskopi ister büyük ihtimalle rahmin içine kamerayla bakıyolar ben ilki tutmayınca yaptırayımmı diye sormuştum ilkinde tutmazsa istiycem demişti Allah büyük demekki zamanı var daha.ben işten ayrıldım evde dinleniyorum tüm bu sıkıntı süreci beni Allah a dahada yaklaştırdığı için hakkımda yaşadıklarımın çok hayırlı olduğuna inanıyorum işi bıraktım namazıma başladım kur an okumayı öğrendim bana çok şey kazandırdı sürekli Allah'ım bana peygamber efendimizin ismini taşıyabilecek karakterde edepli ahlaklı,yüce kur'anın ilk harfi elif ismini taşıyabilecek kadar hayırlı evletlar nasip eyle diye dua ediyorum dualarımın vakti geldiğinde kabul olacağınada çok inanıyorum sende inancını hiç kaybetme canım yürekten iste yürekten dua et.Birde Zekeriya peygamberin Allah tan çocuk istediği duası var 'Ey Rabbim bana nezdinden temiz bir zürriyet ihsan eyle: şüphesizki sen duayı işitensin' bu duayıda çokça oku Rabbimizin rahmeti elbet çok geniş Allah'a emanet ol canım dua ile :))

çok sağol cnm benim...Dualarına amin diyorum canı gönülden...

Pozitif sonuç alan arkadaşlar hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş.
Negatif sonuç alan arkadaşlar Rabbim sabrını versin ve en yakın zamanda meleklerinizi göndersin inş.
Tedaviye yeni başlayan arkadaşlar Rabbim yardımcınız olsun bebişleriniz göbüşlerinizi doldursun inş.

negatif sonuç alan ve tedavisi devam eden arkadaşlarım.dualarımdasınız. negatif sonuç aldığımda hiç anne olamıycakmışım gibi hissederdim. rabbim kısmet etmeli ,ol demeli.rabbim en kısa zamanda yavrularınızı gönderir inşallah.amin.

topiğimizin ilk kez 2.sayfaya gerilediğini gördüm. kimse uğramıyor artık:KK37:

Simdi geldim dr dan tup bebekte bu tur kanama normalmis

progynex igneye devam

progeston verdi 10 gun sonra baslayacagim

icim biraz rahatladi

bebeklerimib ikisi de iyi gayet saglikli kalp atışları da var

geçmiş olsun cnm.iyi olmanıza çok sevindim. bol bol dinlen...

Simdilik iyiyim

kanamam kirmizi renkti

bu arada progynex igneyi kullanan var mi o ne amacla kullaniluyor dr 3 hafta sonraya verdi gun bu durumda progedtonu 3 hafta sonra almam gerek sizce ne yapayim

Obur muayeneye gelince progeston basla dedi:KK35:

Simdilik iyiyim

kanamam kirmizi renkti

bu arada progynex igneyi kullanan var mi o ne amacla kullaniluyor dr 3 hafta sonraya verdi gun bu durumda progedtonu 3 hafta sonra almam gerek sizce ne yapayim

Canim geçmiş olsun kanamalarda tek care progestan iceren igneler.bunun hapi da var ama kanama da en etkili ignesi.ben transferden 2 gun once basladim igneye 12.ci haftam doldugu gun biraktik.yazdigin ignede ayni sey ben progestan igne kullandim bu isimli kullanmadim.neticede içeriği ozelligi ayni.Rabbim bebislerimizi korusun saglikli sihhatli kucagimiza almak nasib etsin insallah.

Simdilik iyiyim

kanamam kirmizi renkti

canım sen doktorun ne dediyse güven ve uygula benimde kanamam oldu lekelenme şeklinde kesenin altında kanama bölgesi varmış ara ara devam etti bir kez iğne oldum günde 4 tane progestan kullandım en son 12 haftalıkken kahve rengi lekem geldi o da benim salaklığım 4 saat yolculuk yaptım ama dinlenince hiçbir şey kalmıyor kendini yorma cinsel ilişki yasak doktor söylemiştir gerci merak etme çok kişide oluyormuş ben çok araştırdım inşallah sen de atlatacaksın

kızlar nasılsınız bakalım nerelerdesiniz..hadi ama bebişlerden kendinizden bahsedin.vardır eminim yeni hamişler hayırlı olsun mevlam bekleyenlerede hayırlısıyla göndersin evlatlarını inş.....biz suanda 7 hafta 4 günlük olduk çok şükür..tek bebişiz biliyorusunuz.bu gün sağlık ocağına gittik bildirimimizide yaptık ve tahlil aldılar..sanırım artık iyice hamiş moduna geçebilirz...
buarada haftaya artık son tatil malum okullar açılıyor vee yoğun bir sene daha bizi bekliyor mevlam korusun inş bizleri..

kızlar nasılsınız bakalım nerelerdesiniz..hadi ama bebişlerden kendinizden bahsedin.vardır eminim yeni hamişler hayırlı olsun mevlam bekleyenlerede hayırlısıyla göndersin evlatlarını inş.....biz suanda 7 hafta 4 günlük olduk çok şükür..tek bebişiz biliyorusunuz.bu gün sağlık ocağına gittik bildirimimizide yaptık ve tahlil aldılar..sanırım artık iyice hamiş moduna geçebilirz...
buarada haftaya artık son tatil malum okullar açılıyor vee yoğun bir sene daha bizi bekliyor mevlam korusun inş bizleri..

iyiyiz canm, sen de iyisin inşallah. yaa niye girmiyor kimse bu topiğe bakalım..iyice dağıldınız toplanın azcık:)
topik anasııı su perisi nerelerdesin?
daha paylaşacağımız çook şeyler var kızlar:KK16:

Gebelikte tsh değeri 2 nin altında olmalıymış. Benim de yükseldi ben ilaç dozajımı artırdım. Haftaya tahlil yaptırıcam ayda bir istedi dahiliye doktoru. Bebeğin kendi troid bezleri olmadığı için oluyormuş.

bende de hipotiroidi var canım. hamilelikten önce 100 mg levotiron kullanıyordum aynı doza devam ediyorum. ayda bir kontrole gidiyorum.şimdilik iyi gidiyor inşallah devam eder böyle. senin yükseldi mi

bende euthyrox 75 mg kullanıyordum. genelde 1,5 cıkıyordu. ama 4,5 olmuş . doktor hamilelikte bu degerın 3 un altında olmasını istiyoruz dedi. düşürmek için ilaç dozunu 100 mg a cıkardı

X