- Konu Sahibi superisi_21
Superisi_21
Muayeneye gittiğim Dr İbrahim Bildirici beni Bülent traş'a yönlendirdi. Düzeltme
Muayeneye gittiğim Dr İbrahim Bildirici beni Bülent traş'a yönlendirdi. Düzeltme
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm canım opudan sonra tabi ki yanına eşin veya başka bir yakınını alıyorlar. Seni 1-2 saat,ayılma durumuna göre yatırıyorlar.Ben 2 saat kalmıştım. Aldığın anestezi çok derin, ağır bir anestezi değil ama sonrasında sersem gibi oluyorsun bütün gün. Yanında bişey götürmene gerek yok ama opu sonrası, sana kullanman gereken ilaçlar, yapman gerekenlerin listesini veriyorlar. Yanında kim olursa olsun söylenenleri dikkatle dinlesin çünkü sen hiçbir sey hatırlamayacaksın. Şimdiden geçmiş olsun::)))
üzülme canım ya yetişir inşallah adet günün ne zaman
yaa ... adet günün ne gündü canım(
destinaaaaa !!!!!!!!!!!!
inşallah ii gelişirler:))))) çok sevindim:)
saol canım aminn inşallh
canım sakın benim gibi acemilik yapıp hemen su içmeye başlama ameliyathaneye götürülürken başlasan yeter zaten idrara skışık olana kadar bekliyolar sürekli soruyolar aklında bulunsun nacizane tavsiyem
hayırlı olsun canım inşallah hamile haberlerini alırız
günaydın yawyaw.naptın.hasta oldunmu.heyecan varmı?
Kizlar ben de tedaviye basladim bugun. Ilk ignemi vurundum.Allah emeklerimizi zayi etmesin. Hayirli saglikli evlatlar versin hepimize
parantenolllllll ne yaptın canimm raporun çıktınmııı
merhaba arkadaşlar, bi kaç gündür forumu özellikle destina38 seni takip ediyorum yazmak bugüne kısmet oldu. bende turgut beyin hastasıyım, tüp bebek tedavisine perşembe günü başladık şuan gonalf iğnelerimi vurunuyorum. seni ve diğer arkadaşların deneyimlerini yaşanmışlıklarını okudukça kendimi rahatlatıyor, yaşayacağım süreci anlamaya çalışıyorum. ama hala tedirginim garip bi duyguymuş.
senin bugün transfer işlemin gerçekleşmiş, rabbim hayırlısını verir inşallah ve hayırlısı bebişini bebişlerini kucağına almak olur.
ayyyy kızlar nasıl sevindim anlatamam.maşallah hem de ikiz ikisi de,ikileri de hepiside cümbür cemaat tutunurlar inşallah.Dikkat edin kendinize.Rabbim o testte 2 çizgiyi gördürsün tez zamanda....
slm canım naber anlat hadi bana transferini
olsun canım bebeiş için değer ben sana demiştim ya idrrara sıkışık olacaksın diye iyi hadi 2 tanede koymuşlar çok sevindim.......müsaitsen faceye gelirmisnnaptın canım ya bi denk gelemedik
transfer zormuş be hele idarara sıkışık olmak offffffff
2 tane transfer yaptılar öbürleri dondurmaya dayanmaz 3. kalite dediler ona birz üzüldüm