- 7 Haziran 2013
- 44
- 0
- Konu Sahibi superisi_21
Canim testi 10 gun sonra yapsak cikar mi?bana 12 gun sonra yaptir demislerdi?Hayırlı olsun canım, allah yardımcın olsun, inşallah 10 gün sonra hayırlı haberlerini de alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim testi 10 gun sonra yapsak cikar mi?bana 12 gun sonra yaptir demislerdi?Hayırlı olsun canım, allah yardımcın olsun, inşallah 10 gün sonra hayırlı haberlerini de alırız
insaallah istanbulda kalacak uerin vardir cunku diger turlu cpk zor oluyor gelmisken iatanbulunda tadini cikar istanbul harika gezecegin yerleri sana soylerim istersen nasil gidecegini falan yani allah yardimcin olsun optum
Canim testi 10 gun sonra yapsak cikar mi?bana 12 gun sonra yaptir demislerdi?
Canim testi 10 gun sonra yapsak cikar mi?bana 12 gun sonra yaptir demislerdi?
insaallah canim bilmiyorum bende ilk defa yaptirdigim icin.oyle olacak zannettim yaklasik 13 yumurtam olusmustu anestesisiz aldiklari.icin ben 5 tanesini zor verebildim gozyaslariyla sonra 1 transfer yaptilar digerleride dondurulmaya uygun degil dediler bizdeki sorun sebebi bilinemeyen infertilite olarak geciyor birde bende polikistik over var ama bulent bey tup bebek icin pkonun onlarin.isone yaradigini soyledi belki merkezde karsilasmisizdir canim istanbulda mi ikamet ediyorsun yarin 9 da kontrolum var sen ne zaman gidiyorsun kontrollere belji karsilasiriz optum cicim
kızlar benim yumurta sayıma bakmadılarsadece kan testi yaptılar.tedavi ii gidiyor dediler ve yeni bir iğne daha verdiler.pazrztesi için tekrar çağırdılar.offf yaaa neden söylemediler ki
inşallah.hayırlısı canım:)
iskorpitçim sen 4 litre su içmek lazım diye yazmışsın.ne zaman içmeliyiz onu?
Ben pazar transfer olacağım sonraki hafta perşembe test yaptır dediler bana
Canim esimin halasinda kaliyoruz gezdiriyolar sagolsunlar kuzenler bugun kontrolun vardi senin ne dedi doktor merak ettimm
canım yaşadıklarına gerçekten üzüldüm banada doktorum bölgesel anesteziyle yapabiliriz dedi hatta eşimde çok ısrar etti narkozdan uyanması zor olur die iyikide genel yaptırmışım narkozdan sonra ayılmasıda hiç dedikleri gibi olmadı çok kolaydı
doktordan daha yeni geldim canim bugun bulent hoca cok yogundu hafta sonu olmasi dokayisiyla birde ayse hocada yokmus cok gec aldikar muayeneye doktor cok iyi gidiyor dedi ignemin.dozunu 100e dusurdu solda 12 13 sqgda da yine 11 12 civari yumurtam varmis doktorum cok iyi gidiyoruz dedi pazartesi yine kontrole gel dedi sende pazaryesi gidiyorsun degil mi canim
amiiiinselam kızlar yarın 14.30 eurofertilde transferim var lütfen dualarınızı eksik etmeyin.....rabbim hepimize bu tedavi sürecinde anne olmayı hayırlı kılsın inşallah.
evet canım sağol.yeter ki istenen sonuca ulaşalım...canancım meraba her doktorun teadvi şekli farklı canım bendede sadece alttan muayene yapıldı kan testi istememdiler bende takılmıştım herkesten duyduğum için sadece opudan önceki kontrolde kan testi yaptılar takılma canım vardır bi bildikleri
doktordan daha yeni geldim canim bugun bulent hoca cok yogundu hafta sonu olmasi dokayisiyla birde ayse hocada yokmus cok gec aldikar muayeneye doktor cok iyi gidiyor dedi ignemin.dozunu 100e dusurdu solda 12 13 sqgda da yine 11 12 civari yumurtam varmis doktorum cok iyi gidiyoruz dedi pazartesi yine kontrole gel dedi sende pazaryesi gidiyorsun degil mi canim
5i döllendi ama 1i çok iyiymiş, gerisi yarın netleşirmiş, senn kaçtane var 5. Gün mü transfer canımcanım yaşadıklarına gerçekten üzüldüm banada doktorum bölgesel anesteziyle yapabiliriz dedi hatta eşimde çok ısrar etti narkozdan uyanması zor olur die iyikide genel yaptırmışım narkozdan sonra ayılmasıda hiç dedikleri gibi olmadı çok kolaydı
Benin transferim 3. Gun yapildi..yani ne zmn idrardan baksam cikar cnm?canım ben ilk denmemde 9. günü idrarda 10. günü kanda öğrendim ama embriyonun 5. gün mü 3.gün mü olması da test tarihini etkiliyor.benim 5. gün embriyosuydu.
5i döllendi ama 1i çok iyiymiş,
Alıntı karauslu34 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
"doktordan daha yeni geldim canim bugun bulent hoca cok yogundu hafta sonu olmasi dokayisiyla birde ayse hocada yokmus cok gec aldikar muayeneye doktor cok iyi gidiyor dedi ignemin.dozunu 100e dusurdu solda 12 13 sqgda da yine 11 12 civari yumurtam varmis "
karauslu adetin bittikten itibaren kaçıncı gündesin?
ooh ooh cok iyi zaten bize 3-4 tane 1.kalıte dollense super olurr.bu arada kac embryo koyacak konustunuzmu? ben sorucam pazartesı merak edıyorummm :18: