embriyolog orta kalitede demişti dr da kötü dedi ....
bizim 3.gün olacaktı transfer o gün gidemediğimiz için 4.güne kaldı bende dedim 4.gün transfer olmuyo deyince zaten embriyoların kötü dedi elimizde 1 tane kaldı dedi 5. günü beklersek o da kalmayabilir dedi...
yine de benim o kadar umudumu kırmayabilirdi ama ne biliyim inş rabbim utandırır.....bu 5 oldu bikere daha negatif sonuca nasıl dayanabilirim inş umduğumun tersi çıkar...
bebeğim güçlü çıkar
olsun umudunu kırma valla bende de 1 tane cıktı cıkmayabılır demıstı opuya gırerken aldık dedı dua ettım eve gelesıye kadar ertesı gun recete kurul ugrasırken hastaneye gıttım yıne sorayım dedım gelısımı nasıl dıye yemekte dedıler hayırlısı dedım dolmusa bındım eve esımın yanına gıdesıye kadar hep dua ettım esımın yanına gıttım tam konusmaya baslayacagız tel geldı gelısımı ıyı dedı yarında bakacagız dedı ertesı gun esımı aramıslar yarın gelın dıye baska hıcbır sey anlamamıs garıbım sevıncten yıne duaya basladım rabbım zorlaştırma kolaylastır hayırlısını sen bılırsın ellerımı bos cevırme dedım sureklı tekrar edıyorum dua hep agzımda umudunu yıtırme vardır yaradanında bı bıldıgı 3 gun neden gıdemedınız kı zaman cok onemlı aslında