- 24 Aralık 2008
- 610
- 116
- Konu Sahibi superisi_21
- #4.361
oy oy oy şu belirtiler kafamı karıştırıp duruyor hç bi belirti yok. EN BÜYÜK BELİRTİ KENDİMİ ANNE GB HİSSEDİYOR OLMAM hahaha
vayyy daha ne olsun en güzel belirti
"hissedebilmek"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy oy oy şu belirtiler kafamı karıştırıp duruyor hç bi belirti yok. EN BÜYÜK BELİRTİ KENDİMİ ANNE GB HİSSEDİYOR OLMAM hahaha
kızlarımızın bugün test günlerii güzel sonuçlarını bekliyoruzz inşallahh
slm kızlar...
perşembe günü transferim oldu 6 hücreli tek embriyo kondu 3 embriyomdan geriye bi tane kalmış....
inş o bana tutunur...15 temmuz pazartesi günü test günüm....
demi inşallah haftaya bu gün bunu tam olarak hissederimvayyy daha ne olsun en güzel belirti
"hissedebilmek"
canm yaa duygulandırdın beni
ya ben hassaslaştım heralde
duan ve desteğin için çokkkk teşekkür ederim canmcm
kanımı verdim geldim
ö.sonra hayırlısıyla sizlere güzel haberler verebilmek isytiyorum
olumlu dusun rabbım ol dedıyse olacak ınsallah gerısı hıkaye guzel dusunelım sonucu kacta alacaksın
demi inşallah haftaya bu gün bunu tam olarak hissederim
slm kızlar...
perşembe günü transferim oldu 6 hücreli tek embriyo kondu 3 embriyomdan geriye bi tane kalmış....
inş o bana tutunur...15 temmuz pazartesi günü test günüm....
inşlhh canm ya tüm bekleyenlerle beraber
yeni hamilelere bir sorum var? doktorunuzla görüştünüz mü oruç konusunda ne dedi? ben tutmamayı düşünüyorum da yine de içim rahatlasın istiyorum. doktorunuz ne dedi kızlar oruç konusunda
kızlarr bende kendimi hamile gibi hissediyorummm
bende gece hiç uyuyamayanlardanım sabaha karşı biraz uyudum sadece
aklımdan neler geçiyorr anlatamam çocukları büyüttümm ettim yaşlılıklarını bile hayalledimm
kendimi alıştırmak istemiyorum ama böle arada olmak da çok zormuşş
hatta bi ara diyorumm ki bebişlerimm eğer benimleysenizz sağ kasığımda batmalar olsunn diyorumm nolur Allahımm bir ipucu göster diyorum kasığımda batma oldu şok oldumm ben galiba baya sıyırdımmmm
transferde oruc tutma derım cunku beslenmen ve dırencın onemlı ben o kadar dıkkat ettım folıkasıt falan kullanıyorum ama b vıtamını eksıklıgınden ve vucud dırencı dustugunden agzımın ıcınde yaralar cıktı ılaçlardan tuvalet problemı vardı cok sukur atlattık onu gercı tup bebek tedavısını soyleme ben soyledım ısten cıkarıldım kı cok ıyı bır elemanım 1. lıklerım var turkıye capında kı ılaclar her bunyeye gore farklı en azında ilk 2-3 gun onemlı vucud kendını toparlıyor zaman gecmıyor bende 19 yıldır calısıyordum ev hanımlıgı bana gore asla degıl ama rabbım onuda ogretıyor ıste sabrını verıyor (ara ara raydan cıksamda)
yalnız sen bizden önce hissedeceksin inşallah ö sonra ve bize anlatacaksın rabbimin izniyle cnım bnm
inşallah sımsıkı tutunur bebeğiniz size, burda hamileyimmmm diye yazdığınız günleri göreceğiz kısmetse
altın yumurtan olsun bu inşlh canm ve tutunsun sıkı sıkı
ne kadar güzel yazmışsın yaa bayıldım
transfer günü hariç tutacağım inşallah canım, eğer ilaçların zamanını iftar sahur olarak ayarlayabilirsem. biz aslında eylül ayında yapacaktık bu tedaviyi, ama iş seyahatlerindeki belirsizlikler ve yatılı misafir nedeniyle bu aya kaydırmak durumunda kaldık. şimdi bu yüzden orucu bırakırsam vicdanım hiç rahat olmaz ve strese girerim. halbu ki moral çok öenmli diyorlar...o nedenle sağlığımda bir sıkıntı olmazsa oruçlu olacağım.
inşallah yeniden huzurla çalışacağın bir iş bulursun, alışınca evde olmak zor gelir