- 19 Ekim 2009
- 477
- 66
- Konu Sahibi superisi_21
- #4.241
umarım adet geliyorum demez ;-(
demezz daha canımm çok erken biiyorsun ki adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı olabiliyorr içini rahat tut diyesimm varr ama çokk zorr biliyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım adet geliyorum demez ;-(
saatler olsun canım bende bugün alayım duş diyorum bende koktum kokacağm ,öyle bir belirti yok da ben adet olacağım zaman bacağım sinyal verir biraz ağrı falan gb inşallah kötü bşy yoktur ama adetm geçen ay 17 sinde idi hadi diyelim 2 gün öne gelsin ilaclarlada bi 2 daha gelsin ayın 12 falan olur.işte öyle başka belirti falan yok sende varmı bişeyler bence bizim gbler de süpriz olacak belirtisiz olacak bizimkiler inşallah bide bakmışısız ki hamileyiz he he he
bizimm bu üçüzlerr üçüzz olmalarına rağmen üstelik birde sessiz sedasızz mı geleceklerrr
ahh canımm belirtii iiçin hala erken olduğunu düşünüyorum bakalım 5.6.günden sonra bir sinyaller verebilirr.benimde ağrılarım var adet ağrıları gibi de tam anlamdıramadımm[/QUO
canım senin üçüzler şimdi sessizler ama gör 1 2 güne bak nası depreşecekler .
saatler olsun canım bende bugün alayım duş diyorum bende koktum kokacağm ,öyle bir belirti yok da ben adet olacağım zaman bacağım sinyal verir biraz ağrı falan gb inşallah kötü bşy yoktur ama adetm geçen ay 17 sinde idi hadi diyelim 2 gün öne gelsin ilaclarlada bi 2 daha gelsin ayın 12 falan olur.işte öyle başka belirti falan yok sende varmı bişeyler bence bizim gbler de süpriz olacak belirtisiz olacak bizimkiler inşallah bide bakmışısız ki hamileyiz he he he
transferin kaçıncı günü duş aldınız cnm
iskorpitt hayırlı teskereler canm
yok canımmcımm çıkarmamm geç olsun da güç olmasınn canım sonradan eklerimm bende seni hamişşş olarakkk canımm benimm
dua paylaşımın için de teşekkürlerr okuyayımm bendee
ben de son 2 gün cetrotide yaptım canım. önce çatlatma iğnesi sanmıştım.
sonra doktora sordum. yumurtalarının erken çatlamasını önlemek için dedi.
2. cetrotide yaptığım anda gecenin 22:30 'uydu çatlatma iğnesini de yapmıştım.
iskorpit inş hayırlısıyla günler hemencecik geçip gitsin kocişin sana gelsin sag saglim:) sonrada nazlı meleğin sizin olsun
sağol canımcım
aminnn aminnn inşallah
sen nasılsın? opun ne zaman?
işlerin rast gitsin canım benimmm vurunduğun iğneler göbüşünde can bulsun
naptın canımm nasıl gidiyorr var mı bişeyler???? bugün ilk duşumu aldımm kokmuştumm wallla iyi olduu
duştan sonra biraz ıslaklıklar geliyor ama kötü bişey değildir inşallahh,,belirti neyimm yok kuzumm dahaa yaa
Gnydn CNm bugün 8. Günm bugüne kadar acıyan göğüslerin bi anda durdu hiç acımıyo.. Hamile olanlar yazsa keşke göğüsleri hep acımışmı sonucu alana kadar...sen ne hissediyorsun
Tatlım ben göğüslerime dokunamıyordum bile. İğnelerden heralde büyük ihtimal. Transferden birkaç gün sonra azaldı ve şu an hiçbirşey kalmadı.
Arkadaslar ilk ignemi bugun vurundum
tecrubeli arkadaskar sizce yumurta toplama ne zamsn olur