- 2 Mayıs 2013
- 377
- 2
- Konu Sahibi superisi_21
- #2.781
Canim Allah in isi hic belli olmaz boyle seyler bir gun oncesi 0 cikip 2 gun sonrasi 50 lerde bi deger cikabilir.insallah Rabbim sana bu ay nasib etmiştir yavrunu.kendini strese sokmadan test gununu bekle artik :) guzel sonucunu duymak ümidiyle cnm bide benim testi merkezde mi yaptiracagimi sormussun ben sehir disindan gelmistim oraya sadece test icin gitmem.nasib olursa hamileysem ilk muayene icin gelirim inşallah.Evet kızlar haklısınız daha çok erken biliyorum ama 7,92 çol düşük. Çarşamba gideceğim kan vereceğim bakalım katlanacak mı?
cnm, melekime yazdığın cvba gözüm ilişti de..
benim de aynı sorun var artık ..
4 tüp mağduruyum bnde ..
subat-mart gibi 4. tüp ü yapmıstık.. ve transfere girememistim ! + fsh değerim de 15 çıkmısdı.
bu yumurta kalitesi sorunuyla ilgili, bu sorunu gidermesine yardımcı olaraktan bir ilaç verdi dr um suan onu kullanıyorum..
mayıstan hazirana kadar ilacı kullandım
hazıran adetimle olan kontrolümde, fsh değerim 8 e inmişti.. + yumurta kalitesi bakımından da bi yükselme olmasını bekliycez diyerekten, 3ay bu ilacı kullanıp,temmuz ayı dahil... sonra yine tüp dediler
Canim Rabbim yardimcin olsun inşallah hayirlisiyla yavruna kavusursun ya kendiliginden yada nasibinde tup ise tuple.merak ettim fsh dusmesi icin verdigi ilacin ismini mumkunse ozel msj atabilirmisin.