- Konu Sahibi superisi_21
- #2.761
İçini ferah tut inşallah tutunuyordur
insaallah canim. hamile olan arkadaslar boyle seyler yasayan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçini ferah tut inşallah tutunuyordur
Canım yumurta reverv azlığı kaliteli yumurta sıkıntısı var hayırlısı inş
kızlar benim 9.gün değerim 128, 12.gün değerim ise 345 bu artış normal mi sizce ?
hergün 2ye katlanması gerekiyor diye bir şey duymuştum ,o yüzden endişelendim biraz.
moralini bozma olacak belki de
stresin en zararlı şey olduğunu biliyosun
YA çok erken yaptırmışsın moral bozmak için bire bir yani. bekle daha 5 gün kim bilir nasıl çıkacak, bir akrabamın 12.gününde 77 çıkmıştı ve düzenli artıyor şimdi. dur bakalım beni hatırla ne korktum ne ağladım o günkü halimi görseydiniz sabah üzüntümü öğlen sevincimi benle birlikte ağlardınız. telaş yok
Günaşırı 2ye katlanması gerekiyor canım, hatırlı olsun
ama bu şekilde hergün 2ye katlanmamış oluyor
kızlar benim 9.gün değerim 128, 12.gün değerim ise 345 bu artış normal mi sizce ?
hergün 2ye katlanması gerekiyor diye bir şey duymuştum ,o yüzden endişelendim biraz.
evet saat 12 de transferim gerçekleşti.ama 1 tane koymayı uygun gördüler.embroyolog geldi ve dediki 1. tüpte 1 tane embriyo var değer 86 dıydı 2. tüpte 3 tane embriyo var değer 69 du.1. tüptekini çözdürmüş diğerini bırakmış 2. tüpteki embriyonun hem değeri düşük hemde onu çözdürürsek diğer ikisi ziyan olacak dedi.ve doktorunda aynı fikirde olduğunu söyledi.bende kendimi çok hazırlamıştım ikiz diye ama eşimle düşündük taşındık böylesi hayırlısı demek dedik zoraki caydım yani.transferde önce jeli temizledi sonra embriyolog bebişimi getirdi doktor gönderiyorum hadi hayırlısı bol şans diledi.transferden sonra 35 dk dinlendikten sonra idrara çıktım yarım saat daha dinlendikten sonra arabaya atladık bişeyler yemeye gittik kızım durmadı tabi kucak istedi alamadım yavrumu kucağıma.test gününe kadar kızınızı taşımayın dedi benim kızda benim kucağımdan inmeyen bi çocuk bakalım ne yapcaz.sonra eve geldim 5 kat merdiven çıktım inş bişey olmamıştır.sonra dupalac içtim 3 saat uyumuşum sonra büyük tuvalete çıktım biraz ıkındım ama inş yine bişey olmamıştır.hemşire kabız kalmamaya bak dedi ıkınmamam gerekiyomuş ama ister istemez ıkınıyosun.sonra jeli uyguladım sabah uygulamamıştım ve kk ya girdim
cnm bence normal.2 günde bir katlanıyo.benm 10.gün 159 13.gün 455di.yakınım kadın doğmcu.çok iyi dedi.
Evet kızlar haklısınız daha çok erken biliyorum ama 7,92 çol düşük. Çarşamba gideceğim kan vereceğim bakalım katlanacak mı?
teşekkürler canım içimi rahatlattın peki senin ikizmi.
Canım yumurta reverv azlığı kaliteli yumurta sıkıntısı var hayırlısı inş
kızlar bu gün opu oldum saat 5 gibi çıktım hala ağrım var normal mi