canım ilginç ki ücretsiz, kontrol ettim denedim onaylıyorum
vaaayyy turkcell ve bedava servis ha hakkaten ilginç quiter, teşekkürler bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ilginç ki ücretsiz, kontrol ettim denedim onaylıyorum
yorumlarınız biraz rahatlattı beni ben en son haziranın 1 inde adet olmuştum demekki baya bi geç döllenme olmuş
elimde kesemin resmi bakıp bakıp duruyorum inşallah bidaki gidişimde içinde bebekte olur
doktorun 2 hafta sonra kalp atışlarını görmezsek boş gebelik demesi canımı sıktı
gerçi kesenin büyümesi ve şekli falan yüzde 90 sağlıklı bi gebelik olacağının işareti dedi ama üff bu 2 hafta geçmicek heralde
yorumlarınız biraz rahatlattı beni ben en son haziranın 1 inde adet olmuştum demekki baya bi geç döllenme olmuş
elimde kesemin resmi bakıp bakıp duruyorum inşallah bidaki gidişimde içinde bebekte olur
doktorun 2 hafta sonra kalp atışlarını görmezsek boş gebelik demesi canımı sıktı
gerçi kesenin büyümesi ve şekli falan yüzde 90 sağlıklı bi gebelik olacağının işareti dedi ama üff bu 2 hafta geçmicek heralde
canım nedense hep doktorların söylediği olumlu şeyleri değil olumsuzları düşünüyoruz aslında bebeklerimize de bize de zararlı bu olumsuz düşünceler.. sen canını sıkma bak %90 sağlıklı demiş daha ne desin adamm?
ayrıca diğer olasılığı da söylemek zorunda tabi bana da söylemişti doktorum..
sen merak etme geç döllenme olmuş belli ki, görürsün bi dahakine.. ne zaman gitceksin tekrar, 2 hafta sonra mı?
bende daha bebeği görmedim.. normal yanı karından yapılan ultrasonda gec görülebiliyormuş ama diger ultrasonla hemen görülebiliyormus.. cuma günü bende gidecegimm bebeği görmeye.. hayırlısı olsun bakalım canını sıkma moralde çook önemli :)
ben vajinal ultrason istemiyorum görücekse abdominaldan görsün
seninki cuma günü kaç haftalık oluyo inşallah görürsün bebeğinin canım
inşallah meleğini görürsün canım...
bende fena halde bulantı ve kusma var..
kafamı kaldıramıyorum..
oof ne zormuş ..
Rabbim yardımcımız olsun...
aslında doğru söylüyosun 2 hafta sonra gel dedi doktor iyi olucak yaa iyi düşünmeliyim
düşünüyorumda benim canımı eşim sıktı aslında ben sevindinmi diye sordum eşimde ne sevinicem ne gördükki demesinmi çok sinirlendim
bu olay benim kafama takıldı aslında hala hamile olduğuma inanamıyo bebeğide görmeden inanmıcak ee 11 yıl sonunda o kadar düşüğün üstüne o kadar tedaviye rağmen olmayıp böyle birden bire kendiliğinden olunca adamda şaşırdı şoka girdi halada çıkamadı şoktan neyse bebeği kucağına alınca şoktan çıkar heralde:)))
ya bende aç kalınca kötü oluyorum...midem kötü oluyor ama kusma yok şimdilik...midem kazınıyor sürekli...birde iştahsızlık ve koku hassasiyetim var....zorluyorum kendimi yemek yemek için...çünkü yemesem midem bulanmaya başlıyor....aç kalmamam lazım sürekli zorla bişeyler yemeye çalışıyorum az da olsa....
aslında doğru söylüyosun 2 hafta sonra gel dedi doktor iyi olucak yaa iyi düşünmeliyim
düşünüyorumda benim canımı eşim sıktı aslında ben sevindinmi diye sordum eşimde ne sevinicem ne gördükki demesinmi çok sinirlendim
bu olay benim kafama takıldı aslında hala hamile olduğuma inanamıyo bebeğide görmeden inanmıcak ee 11 yıl sonunda o kadar düşüğün üstüne o kadar tedaviye rağmen olmayıp böyle birden bire kendiliğinden olunca adamda şaşırdı şoka girdi halada çıkamadı şoktan neyse bebeği kucağına alınca şoktan çıkar heralde:)))
kızlar çok fena midem bulanıyor, kusma falan yok ama bu bulantı beni mahvediyor. gece bile uyuyamıyorum, bi çaresi var mı
kızlar çok fena midem bulanıyor, kusma falan yok ama bu bulantı beni mahvediyor. gece bile uyuyamıyorum, bi çaresi var mı