Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle bir durumdayımki valla kafam karman çorman( ben işe gireli 2 ay oldu.hamile kaldım.iş yerime daha söyleyemedim tabi.birde düşük riski deyince doktor hiç söylemeyim dedim şimdilk.ama içimde rahat değil hiç.işten çıkaracaklarına eminim.ama bir iki ay daha çalışmam gerekiyo.bir yandanda çok bulantım oluyo sabahları.yataktan kalkmakta zorlanıyorum.birde 3 yaşında oğluşum var.çok gerginim bu aralar.içim sıkıldı yazmak istedim
doktor kan testı ıstemıstı 4 tup kan aldılar idrarda aldılar az once sonucları aldım 2 hafta sonraya randevum var sımdı netten bakıyorum da kan degerlerımı dusuk gosterıyo ıns kan pıhtılasması falan yoktur
devlet hastanesıne gıdıyorum pazartesı kontrol vardı ne zaman getıreyım sonucları dedım 2hafta sonra gelınce getırırsın dedı özeller daha ıyı ılgılenıyor dımı hamilelerle ??[/QUOT
devlet hastanesi olsun nolcakki sen tahllilleri al git doktoruna bazı değerlerin yüksek olduğunu gördüm acaba önemlimi diye sor 2 hafta beklemek istemediğini tedirgin olduğunu söyle bakar bence en azından üstün körü bakar ya önemli değil der yada şu ilacı kullan falan der
selam kızlar
valla bende kusmalar bulantılar öyle bir hal aldıki sormayın
su bile içemiyorum
ve dahası ateşim çıkıyo
bgn doktorumla görüştük yarın hastaneye gelmemi söyledi
muhtemelen yarın bana serum bağlıcaklar....
selam kızlar
valla bende kusmalar bulantılar öyle bir hal aldıki sormayın
su bile içemiyorum
ve dahası ateşim çıkıyo
bgn doktorumla görüştük yarın hastaneye gelmemi söyledi
muhtemelen yarın bana serum bağlıcaklar....
cuma günü 7+6 oluyorum inş kontrolde :18: bebeğimi görürüm yaa
kizlar benim suan icin iyi gidiyor belki daha yeni oldugu icindir bilemiyorum cunku bilyiorsun henuz doktora gitme sansim olmadi goguslerimin asiri agrisi gecti simdi sadece dokununca aciyor dolgunlar akintim cok az sizin nasil akinti olayi kafama takiliyor ya nasil olmasi gerekiyor ki? benim bazen seffaf bazende sarimsi gibi korkmalimiyim ? bide su ani giren agri ne zamana kadar olucak acaba korkutuyorda beni
VENUSTEN
neyi anlamadığını bende anlamadım bebeği görmediki doktor kese 14 mm keseyle bebeğin boyunun ne alakası var?
sen bebeği görmüşsün ben göremedim malesef henüz