• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

gençler üçlü test filan demişler hepsi birden demişler ama
ikili testin güvenirliliği yüzde 95 diye okumuştum üçlü teste girince oran azalıyor dörtlü testte ise dahada azalıyor üstelik ikili test 11-14. haftalar arası olmak zorunda, dolayısıyla 16-18. haftalar arasında hepsinin birden yapıldığı söylenen cihazlarda ikili testin sağlıklı olması beklenemz heralde , özellere güvenemiyorum burada okuduklarım ve yaşadıklarım sonucunda , kanuni kadın doğum eah da yapıyorlarmış ama acaba randevular ne zamana veriliyor en iyisi gidip görmek olacak gidersem yazarım size
sağlıcakla:72:

Bende bugün 9+1 oldum benide listenize eklerseniz sevinirim.Allah sorunsuz bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...

gençler üçlü test filan demişler hepsi birden demişler ama
ikili testin güvenirliliği yüzde 95 diye okumuştum üçlü teste girince oran azalıyor dörtlü testte ise dahada azalıyor üstelik ikili test 11-14. haftalar arası olmak zorunda, dolayısıyla 16-18. haftalar arasında hepsinin birden yapıldığı söylenen cihazlarda ikili testin sağlıklı olması beklenemz heralde , özellere güvenemiyorum burada okuduklarım ve yaşadıklarım sonucunda , kanuni kadın doğum eah da yapıyorlarmış ama acaba randevular ne zamana veriliyor en iyisi gidip görmek olacak gidersem yazarım size
sağlıcakla:72:

canım peki 2li testi yaptırınca diğer testlere (3lü ve 4lü)yaptırmak gerekir mi ???
bu konuda bilgin war mı ???????

çamaşırımda var biraz kahverengi leke de korktum.. ama yeni gelmiyor inşallah gelmezzzz

canım o normal rengi tam kırmızıya dönmedikçe korkma sen ....
dr bana da demişti eğer kahverengi lekelenme olursa korkma yerleşme kanaması olur dedi.....
içini ferah tut canım korkma bebişin etkilenmesin .......

canım o normal rengi tam kırmızıya dönmedikçe korkma sen ....
dr bana da demişti eğer kahverengi lekelenme olursa korkma yerleşme kanaması olur dedi.....
içini ferah tut canım korkma bebişin etkilenmesin .......

sağol cnm rahatlattın gerçekten
bişey olmasın bebişlerimize :nazar::nazar::nazar:

sağol cnm rahatlattın gerçekten
bişey olmasın bebişlerimize :nazar::nazar::nazar:

işte böyle rahat ol canım korkulacak bişi değil merak etme bebişin annesine sıkı ıkı tutunuyor işte ...
kendini fazla yorma elinden geldiğince yatıp dinlen sen olur mu......
RABBİM meleğini korusun.....:nazar:

kızlarr merhaba nasılsınızz geçmişi okudumm ne kdr çok bebişimiz olucak yaa çok mutlu oldumm :65:ben çalıştığım için pek fazla sizlerle birlikte olamıyorumm :50:bgn işe gidemedim malaeseff ne yesem çıkartıorumm suyu bilee çok yoruldumm çok halsizim bgn ama bebişim için değer herşeyee:emir_bebek:allahım hepimizin yardımcısı olsun bgn 8+6 oldukkk:49::49:

kızlar bende 5 haftalık hamileyim ama sizde görünen belirtilerden hiç biri yok bende masallah :nazar: devamlı bı yeme hali içindeyim canım cok sey cekıyo ve yıyorumda 8 ay sonra kesın 80 kılo olurum ben :1:

ya benim midem çok kazınıyor nedense.aç kalınca ve sıcakta fazla olunca midem bulanıyor.yoksa yediğimi çıkarmıyorum çok enteresan ya....ayyy bide iştahsızlık var tabi....herşeyi zoraki yiyorummmmmm.....6+1 oldum bu arada....

bende de acayip bir iştahsızlık vardı ama geçti :1: şimdi açım sürekli sanki

şimdiden akşam ne yiyeceğimi düşünüyorum..

7-8 ay sonra yeni topik açıcaz kızlar aynı liste, başlık farklı, doğum sonrası kilo vermek isteyenler :90::90::90:

:49:

kızlar bende 5 haftalık hamileyim ama sizde görünen belirtilerden hiç biri yok bende masallah :nazar: devamlı bı yeme hali içindeyim canım cok sey cekıyo ve yıyorumda 8 ay sonra kesın 80 kılo olurum ben :1:

aman dilini ısır poponu kaşı bişey yap

maşallah diyelim inş hiç olmaz bu belirtiler sende :nazar:

Back