• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

gecen gün bende farketmiştim.
gerçekten aynı gdiyoruz ve yazdıklarını okudumda belirtilerimizde aynı.
ben yarın doktora gidicem .
nasipse kesesini görüp,kalp atışlarını duyucaz inşallahh...

canım benim adım aslı bu arada....ben keseyi gördüm bir hafta önce...haftaya tekrar gidicem kalp atışı için...birde sonuçlarımı göstereceğim doktora...kesenin içinde bebeşimide görürüm belki bu sefer:81:

Nasılsınız kızlar :nazar::nazar:
benim karın ağrım ve koku hassasiyetinden başka hiçbir belirtim yok :) Kalp atışlarını da Cuma günü duyucam inşallah.. Allah bize ve bebişlerimize :nazar: sağlık sıhhat versin.

Nasılsınız kızlar :nazar::nazar:
benim karın ağrım ve koku hassasiyetinden başka hiçbir belirtim yok :) Kalp atışlarını da Cuma günü duyucam inşallah.. Allah bize ve bebişlerimize :nazar: sağlık sıhhat versin.

benımde kasıklarımda agrı var dr.ile görüştüm gayet normal dedı.. mide bulantım da çook var :( cuma günü kontrole gideceğimm..

bende de acayip bir iştahsızlık vardı ama geçti :1: şimdi açım sürekli sanki

şimdiden akşam ne yiyeceğimi düşünüyorum..

7-8 ay sonra yeni topik açıcaz kızlar aynı liste, başlık farklı, doğum sonrası kilo vermek isteyenler :90::90::90:

:49:

ama ama amaa o zman ben olmam listede çünkü ben aldığım kiloları vermemk için hep yicemm heheheh hiç birini vermicem işte vermicem hıhh:34::66:

Arkadaşlar bu ikili, üçlü, dörtlü testler bebeğin down sendromlu olup olmadığının belirlenmesi dışında başka bi işe yarıyor mu? Yani tedavi edilebilecek bir durumu tespit edebiliyor mu? Sadece down sendromunu belirlemeye yarıyosa ben yaptırmayı düşünmem çünkü down sendromlu diye bebeğimden vazgeçemem Allah kimseye göstermesin ama eğer olursa da nasıl öldürürüm bebeğimi!

Son düzenleme:
ya kızlar belkide normali odur ne dersiniz, belkide doğal akışına bırakıyolardır süreci annelerimizin yaşadığı hamilelikler gibi. mesela ultrasdan bebeğe ne kadar zararlı, biz ayda iki kere ultrasona girmeye can atıyoruz. yada o vitamminleri doğal besinlerden almaya çalışsak daha doğru olmaz mı? mesela en çok özendiğim yurt dışında normal doğuma olan rağbet, bizde öyle mi hemen sezeryan:(

canim aynen dedigin gibi dusunuyorlar ama bak ben sikayetciyim neden cunku bir dusuk yasadim en azindan biraz daha itinali davranmali diye dusunuyorum dusun hamileyim ama ne kadarligim iyimi durmu saglikli bir gebelikmi yoksa dis gebelikmi bilmiyorum bile ve verdigi tarih agustosun 30 yani gelde sabret oluyorum meraktan allahim yardim etsin hepimize normal dogum konusunda katiliyorum ama asiri zorluyorlar yani bazi insanlarin baya sorunu oluyor dogumdan sonra mesela arkdasim idrarini baya bir sure tutamadi zorlanmaktan olmus ama hersey kismet once sagligimiza dikkat etcez dedigin gibi dogal beslenmek istiyorum ama nerde hersey hormonlu yani imkan yok allahtan burda bio varda ordan yirtiyorum insallah

kizlar bazen aniden bir agri giriyor hic kipirdamak istemiyorum o an ama normalmis herhalde bu durum yerlesme asamasindayken benimki daha yeni sikintim yok midem cook nadir bulaniyor bide su ani agri baskada birsey yok olsada bebisim icin deger :49:

canım benim adım aslı bu arada....ben keseyi gördüm bir hafta önce...haftaya tekrar gidicem kalp atışı için...birde sonuçlarımı göstereceğim doktora...kesenin içinde bebeşimide görürüm belki bu sefer:81:

inşallah meleğini görürsün canım...
bende fena halde bulantı ve kusma var..
kafamı kaldıramıyorum..
oof ne zormuş ..
Rabbim yardımcımız olsun...

cumartesi akşamı rahatsızlandım kızlar çok az mikratda pembe renkte kan gördüm. bi heyecanla doktora koşturduk eşimle. gece nöbetindeki doğum uzmanı utrasonla baktı bebişimde bi sorun yok allaha çok şükür ama kanın nerden geldiğinide tam kestiremedi. progestan yazdı birde acilde hemen ine yaptılar iğneyi ebe yaptı bol su iç düşük riskin olabilir dedi ama doktor öyle bir kelime telafuz etmedi bebğe bektı gayet iyi plasentede de herhangi bi anarmollık yok dedi. bir hafta yat yat izni verdi doktor şimdi evde istiratteyim. bebişime dua edin kızlar bişi olacak diye aklım çıkıyor. hepinizi çok öpüyorum..

sen kalbini ferah tut canım allahın izniyle hiç bişey olmucak yat dinlen hiç bir iş yapma keyfine bak sakına kendini strese sokma

dualarım seninle canım

garanti olsun diye 7. haftanı bekle, son adet tarihin neydi canım senin ?
ayrıca kalp atışını duyduğumuz zaman artık kesenin boyutu değil bebeğin boyutu ilgi alanımıza giriyor, mesela ben 7+2 de gördüm bebişi ve tam 1 cm idi.

ben daayanamadım dün doktora gittim

bebeğin kesesi 14 mm olmuş yolk kesesini sordum oda burda görülüyo dedi ama
bebeğin kalp atışlarını göremiyorum dedi

2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışlarını 2 hafta sonra mutlaka görmemiz lazım dedi göremezsek büyük ihtimal sorun var demektir dedi

daha 5 haftamı yeni doldurduğumu 6. haftaya girdiğimi söyledi
ben daha çok zannediyodum doktorun dediği doğruysa adetime yaklaşık 1 buçuk hafta falan kala hamile kalmışım
niye görünmedi kalp atışları çok zanım sıkıldı
kızlar sizlerinki kaç haftalıkken göründü nolur bişeyler yazın kafayı tırlatcam çok fazla taktım

2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışlarını 2 hafta sonra mutlaka görmemiz lazım dedi göremezsek büyük ihtimal sorun var demektir dedi

ben daha çok zannediyodum doktorun dediği doğruysa adetime yaklaşık 1 buçuk hafta falan kala hamile kalmışım
kızlar sizlerinki kaç haftalıkken göründü nolur bişeyler yazın kafayı tırlatcam çok fazla taktım

canım sakın takma daha 5 haftalıksa tabi ki görünmez benim 7de görünmüştü

ben 6+5 te duydum ,6 ya yeni girdiysen erken daha,icini ferah tut,haftaya duyarsin bebisini:34:

Kizlar yarin 50 gr seker yukleme testine gidecem,dua edin seker cikmasin.Verdigi zararlarin yaninda meyvelerden ve dondurmadan uzak durmak istemiyorum:45:

Kizlar yarin 50 gr seker yukleme testine gidecem,dua edin seker cikmasin.Verdigi zararlarin yaninda meyvelerden ve dondurmadan uzak durmak istemiyorum:45:

inşallah çıkmaz canım, iyi haberlerini bekliyoruz.. şeker yüklemesini 9. haftada yapıyolar mıydı bu arada?? bana dr um hiç bahsetmedi de..

Benim annem ve babamda seker var,bu yuzden erkenden onlem almak icin dr istedi normalde 24-28 hafatalarda isteniyormus
Bu arada kizlar turkcellin bebegimi beklerken paketi var ucretsiz olarak uye oluyorsunuz her hafta size ve esinize bebegin gelisimi ile ilgili mesaj geliyor,google a bebegimi beklerken turkcell yazin ayrintilarvar orda cok hos:38:

Benim annem ve babamda seker var,bu yuzden erkenden onlem almak icin dr istedi normalde 24-28 hafatalarda isteniyormus
Bu arada kizlar turkcellin bebegimi beklerken paketi var ucretsiz olarak uye oluyorsunuz her hafta size ve esinize bebegin gelisimi ile ilgili mesaj geliyor,google a bebegimi beklerken turkcell yazin ayrintilarvar orda cok hos:38:

çok güzelmiş cidden yaa
sağol fıstığım paylaşım için..

celinns kazıkçı turkcell bunu kaç paraya yapıyomuş ki
:63:

tatlım bncede erken bende 7 haftalıkkken görmüştüm gerçi dr 6 hafta 3 günlükmü ne demişti 5. haftada gidip de duyan çok nadir sıkma canını:34:

Back