Ben 6. haftadayım. Daha hiç bişey yok
Miğdem bulanmıyor. Sadece koku hassasiyetim arttı biraz o kadar
Korkmuyo değilim bu durumdan
merhaba kizlar benim ara ara aniden agri giriyor kasiklarima bu normaldir degilmi okudum basklarida yasiyor ve yoruldugumda belim kopcak gibi agridi bugun bide sizin akintiniz oluyormu benim cok fazla degil bide bas donmelerim oluyor arada simdlik boyle bakalim sonra neler yasicam allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
selam kızlar.anlaşılan o ki bu bulantı işleri kişiden kişiye değişio.
henüz 5+5 haftalık olmama ragmen gece hiç lavabodan çıkamadım..gündüzleri sdc bulantı oluo
ama geceleri kusmayla beraber tamamlıyorum..
benim annemde öylemiş..
4 haftası bitmiş bulantıları başlamış..
galiba bende annem gibi olcam..
gerçektende farklı oluyo ben oğluma hamileyken günümü daha yeni geçiyodu tiksintilerim oluyodu et yiyemiyodum
çikolata yiyemiyodum çok kötüydü
şimdi hiç o kadar kötü değilim çok hafif şikayetlerim
bende tatlı yiyemiorum canım yaaa.
tatlı olan herşey midemi bulandırıo.
ve tavuk yiyemiyorum ki tavugu öyle çok severdimki şu an adını yazınca bile midem kalkıo...
merhaba kizlar benim ara ara aniden agri giriyor kasiklarima bu normaldir degilmi okudum basklarida yasiyor ve yoruldugumda belim kopcak gibi agridi bugun bide sizin akintiniz oluyormu benim cok fazla degil bide bas donmelerim oluyor arada simdlik boyle bakalim sonra neler yasicam allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize
selam kızlar.anlaşılan o ki bu bulantı işleri kişiden kişiye değişio.
henüz 5+5 haftalık olmama ragmen gece hiç lavabodan çıkamadım..gündüzleri sdc bulantı oluo
ama geceleri kusmayla beraber tamamlıyorum..
benim annemde öylemiş..
4 haftası bitmiş bulantıları başlamış..
galiba bende annem gibi olcam..
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.Bende 5+1 haftalık hamileyim.Henüz doktora falan hiç gitmedim.Bulantılarım artık başladı syılır.2 gündür hiç bişey yoktu ama artık devamlı bi bulantı var hiçbişey yemek istemiyorum.Doktora giden arkadaşlar kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz acaba?
arkadaşlar bazı yorumlarda okudumda progestanı vajinadan alıyormuşsunuz banada doktorum öle söledi ancak çoğu tekrar dışarı çıkıoo yani yatsamda bi saat sonra çıkio boşa gidio gibi gelio sizde nasıl oluyor?[/Q
bende kullanıyorum evet çıkıyor ama çıkan çıkıcak zaten kafana takma boşa gitmiyor..
bende kullanıyorum evet çıkıyor ama çıkan çıkıcak zaten kafana takma boşa gitmiyor..
selam selam merhaba
bende mart annesi olucam allah sağlıkla nasip ederse inşallah
ben öce bu topiği tümden okuyayım ondan sonra yazayım dedim ama 20. sayfadan sonra dayanamadım
geçen pazar test yaptık çift çizgiyi görünce kendimdem geçtim
cuma günü de doktora gittik keseyi bile gördük
ama yaklaşık 2 saat önce deli gibi bir ağrı girdi kıvrandım yerlerde evde misafir de vardı belli de edemedim
galiba gaz sancısıydı
bu arada benim galiba 6-7 haftalık, beklenen doğum tarihim de benim doğum günüm olan 12 mart ne güzel değil mi
hepimize allah yarım etsin de bebeciklerimizi kucağımıza alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?