• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

al benden de o kadar çabuk geçiyo anlamıyosun bile diyolar ama bana hiç öyle gelmiyo :))

banada öyle gelmiyor canım ya kalp atışını duyana kadar gün saydım hep ,şimdi daha ikili test ,cinsiyet falan var nasıl geçcek bilmiyorum ama güzel duygular bunlar sabretcez artık, gerçi benim etrafımdakiler sen doğurana kadar biz dokuz doğurcaz deyip duruyorlar ama bakalım

Canım çok teşekkür ederim. Yok zaten doktora danışmadan kesinlikle ilaç kullanmam.
Doktora sordum zaten şuan ilaç veremem sana besinlerle hallet dedi. O da kayısı dedi. :(
Bilmiyorum napıcam valla. Kontrolüm haftaya. Zaten kabızlık yüzünden folic asidden soğudum.
Gittiğimde doktora söliycem folic asidi ama haftaya kadar naparım bilmiyorum.

bebişim ben dün akşamda kabızdım zeytinyağı içtim 2 tatlı kaşığı üstünede bol su 15-20 dk sonra açıldı içim rahat ettim...artık mecburen öyle yapıyorum akşama dr soracağım bakalım ne önerecek :59:

mrb kızlar bende 7 hafta 2 günlük hamileyim.nasıl besleniyosunuz yazarmısınız.birde asırı bulantı ve bas ağrısı var sizdede oluyomu??:nazar::49::nazar:

tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin....ben genelde meyve ağırlıklı besleniyorum..ama çok sevdiğim şeylerden tiksindim açıkcası her türlü koku rahatsız ediyo beni...bulantı yüzünden çok fazla yiyemiyorum ama bazen sanki 10 gündür açmışım gibi midem kazınıyor...bende en çok bulantı yanma ve ekşi acı su gibi bişey geliyo sanki...şükürler olsun baş ağrım tutmadı yoksa migrenim var naparım bilmiyom :16:bu arada havuçun bulntılara iii geldiğini duydum ama daha denemedim ben :46:

amin cümle ecmain..
yaşadıklarını paylaşman evet okuyunca üzüldüm ama bu kusura bakılacak bir durum değil başından geçenleri bizi üzme için değil sıkıntını paylaşmak için yazdığının bilincideyiz. bizleri samimi bulup paylaştıın için asıl sen sağol.
içini döküp bir nebze rahatldıysan ne mutlu bize. ben herzaman seni dinlemeye hazırım canım arkadaşım. moralini ep yüksek tut gelçi ben yazım şeklinden çok hayat dolu biri olduğunu çıkartabiliyorum yaşam enerjin hiç tükenmesin inşanlah eşinede rabim şifa versin sana ve bebişlerine bağışlasın mevlam.. :21::21:

canım çok teşekkür ederim ne güzel burda hepimiz çok güzel dost olduk allah bozmasın bende hepinizi dinlemeye hazırım
allaha şükür hiç isyan eden biri değilim hiç bir zamanda olmadım ne mutlıki bana sizin gibi iyi kalpli insanlarla tanıştım
hepinizi çookk seviyorum

3-4 Haftalik hamileyim tam bilmiyorum kanaamvar Pembroke be AZ silince geliyo 2 tane dusuk yasadim kan pihtilasmasi var onun icinse clexan kullaniyorum cook korkuyorum

3-4 Haftalik hamileyim tam bilmiyorum kanaamvar Pembroke be AZ silince geliyo 2 tane dusuk yasadim kan pihtilasmasi var onun icinse clexan kullaniyorum cook korkuyorum

CANIM tebrik ederşim bebişini.
içini ferah tut doktorunla irtibat halinde ol yat dinlen dolanma bol bolda dua et inşanlah rabim bebişini sana bağışlar dualarım seninle rabim meleğini korusun.. :21::21:

mrb kızlar bende 7 hafta 2 günlük hamileyim.nasıl besleniyosunuz yazarmısınız.birde asırı bulantı ve bas ağrısı var sizdede oluyomu??:nazar::49::nazar:

bende 8+5 im bugün itibariyle canım ben sana şöyele bir günlük öğünümü yazim neler tüketiyorum..

sabah kahvaltı : 8 adet zeydin, 1 adet haşlanmış yumurta, salatalık, beyaz peynir, 1 tatlı kaşığından az fazla dut pekmezi ve olmazsa olmaz ekmeğim 1 fincan açık çay bağzen yanına yada sonrasında 1 bardak karışık nekrati suyu.

Öğlene doğru 1 dilim börek
Öğlen : 1 kase kadar pilav yanına et yemeği yada sebze yemeği. meyvesuyu yada ayran yada yoğurt.
İkindi ara öğün :) 1 dilim börek va 1 şeftali yada üzüm yada armut yada elma
Akşam yemeği : pilav yada makarna bebişimin canı hangisini çekerse :)
et yada sevze yemeği ve üzüm yada kavun
Yatmadan önce :) önce meyve ardından 1 kase yoğurt bu kısım en sevdiğim yoğurdu sade yemek yerine ya yulaf ezmesi yada meyve oda yoksa reçelle renklendiriyorum :)

Gecmis olsun canim...kanamanin rengi ve miktri onemli kesinlikle doktorunla gprusmelisin ..bendede kahve lekelenme vardi dr. Progestn jel verdi...kesilsi kullanmaya bslayinca

slm arkadaşlar 5+5 oldum.önümüzdeki cuma randevum var o zaman 6+4 olucam...kalp atışları duyulurmu bebişimin?ya birde sizinde sabahları mideniz kazınıyormu???mide kazınmasıyla uyanıyorum ben:))bu bebiş bişey bırakmıyor bende heralde:)))

kazınma değil de bulantıyla uyanıyorum:( bir de ağzımda kötü bir tat...napalım sabredicez:)

günaydın kızlar yeni anne adyalarını kutlarım inşallah sağlıkla dünyaya gelir hepimizin melekleri rabbim korusun dualarımız sizinle ... bende de daha hiç bir hamilelik belirtisi yok ne zaman olacak acaba merak ediyorum :18:

dün yine doktora gittim.düşük tehliken devam ediyor dedi.içerde kanama var ama bebişimi ve pıtpıtlarını gördüm:))) 6 mm miş daha mimicik:))) biliyorum düşmeyecek.annesine sıkı sıkı tutuncak.çok mutluyum.progestan içiyorum işte.bakalım artık:))

dün yine doktora gittim.düşük tehliken devam ediyor dedi.içerde kanama var ama bebişimi ve pıtpıtlarını gördüm:))) 6 mm miş daha mimicik:))) biliyorum düşmeyecek.annesine sıkı sıkı tutuncak.çok mutluyum.progestan içiyorum işte.bakalım artık:))

canım inşallah bebişin seni bırakmaz...:97::97::97:
ben de pzt duyacağım sesini inşallah.. ne güzel bişeymiş bu annelik:40::40::40:

yaa kızlar ilk üç ay kuruyemişin özellikle cevizin çok önemli olduğunu duymuştum ama yiyemiyorum bulantım oluyor elime ceviz alınca. halbuki beyin gelişimi için çok önemli offf yaaa
siz de nasıl durumlar.:44::44::44:

ben de bulanti yuzunden sadece meyve ve salata yiyebiliyorum moralim bozuluyor yaaa.Ama yine de kilo aliyorum nasil oluyor anlamadim ben:49:

hayırlısı ile kucağına alacaksın inşallah canım dualarımız seninle :nazar:

bende bugun baslicam kuruyemise aslinda onceden yiyordum hergun findik ve ceviz ama simdi sabahlari yicem benim bir sorum olucak su folic asiti ac karnami iciyoruz benimkinin ustune ole yazmis eczaci ve gunde bir kere diyor ve neler yemeliyiz arkdaslar bu donemde ilk uc ay cok onemliymis tavsiyelerinizi bekliyorum

bende bugun baslicam kuruyemise aslinda onceden yiyordum hergun findik ve ceviz ama simdi sabahlari yicem benim bir sorum olucak su folic asiti ac karnami iciyoruz benimkinin ustune ole yazmis eczaci ve gunde bir kere diyor ve neler yemeliyiz arkdaslar bu donemde ilk uc ay cok onemliymis tavsiyelerinizi bekliyorum

ben solgar ın 400 mg lık folik asitini kullanıyorum canım bana doktorum folbol vermişti normalde ama kardeşimin patronu eczacı başında profosör olduğu iin o solgarı tavsiye etti bacımla bana. doktoruma sorduğumda farketmez ikisinide alabilirsin sorun değil dedi. kahvaltıdan sonra al dedi ve günde 1 kere sana aç ken tavsiye etmesinin bir sebebi vardır eczacıda yanlış yazacak kadar dalgın değilse tabi doktorunla bir irtibata geç bence sor bir yanlışlık mı vardiye.:10:

oh maşanlah kalbinide duymuşsun içini ferah tut bebişin seni bırakmayacak allahın izniyle sakın öylemi olacak böylemi diye kuruntu yapıp strese sokma kendinide beişide tam aksine hiç olmadığın kadar mutlu ol mutluluk hormonları salgıla mevlamada bol bol dua et o ne eylerse güzel eyler dualarımız seninle allahın izniyle..:21::21::emir_bebek:

merhaba arkadaşlar...
:nazar::nazar::nazar:dün gittim ve bebeğimi gördüm kalp atışlarınıda eşimde bende şok olduk öncekinde görememiştik gene öle olacak die korkuyorduk kalp atışlarını duyunca birbirimize bakakaldık.allahım yavrularımızı korusun..:nazar::nazar::nazar:

günaydın kızlar yeni anne adyalarını kutlarım inşallah sağlıkla dünyaya gelir hepimizin melekleri rabbim korusun dualarımız sizinle ... bende de daha hiç bir hamilelik belirtisi yok ne zaman olacak acaba merak ediyorum :18:

kaç haftalıksın? bende üzülüyordum neden bende değişiklik yok diye bugün bulantım öyle çok ki...ne cahilmişim, 5 haftadan sonra başlıyor galiba

Back