• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

inşallah bunu sağlıklı sıhatli doğurursun bende pikoluyum 7 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ama bende çok korkuyorum bişi olcak diyeee tek folikasit kullanıyorum şimdi :49:

korkma canım allah büyüktür rabbim bi daha aynı acıyı yaşatmasın..bol bol dua et.folik asit demir ilacı b12 balık yagı kapsülü verdi doktorum bide tedavi için kullanığım glukofene devam ediyorum..

Kızlarrrrrr
Bugun ikili teste girdim size melegimi gostermek istedim biraz daha heycanlanın :1:
12+1 haftalık goruntusu

[/CENTER]
[/QUOTE]

maşanlah allah kucağınada almayı nasip eylesin inşanlah.
benim ikili test önümüzdeki ay içi bak heyecanlandırdın beni şimdi ağustos ayı bana şimdi askerlik gibi gelir :97: rabim seninde hepiizinde meleklerini korusun inşanlah...:21:

sonunda beklenen 2 hafta geçti ve ben bugün 7+2 oldum.öğleden sonra 14:30 da randevum var çok heyecanlıyım kızlar akşam uyuyamadım heyecandan.ne olur dua edin de bi sorun çıkmadan duyabileyim bebeğimin kalp atışlarını.
birde sizlere bişey sorcam, şimdi büyük ihtimal karından ultrasonla bakarlar heralde ama normalde karından ultrason çekilmeden hep su içilirdi 2 litre falan siz doktora giderken su içmişmiydiniz kalp atışını duymak için gittiğinizde yoksa direk bakmışlarmıydı karından ultrasonla onu sorayım dedim

:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

sonunda beklenen 2 hafta geçti ve ben bugün 7+2 oldum.öğleden sonra 14:30 da randevum var çok heyecanlıyım kızlar akşam uyuyamadım heyecandan.ne olur dua edin de bi sorun çıkmadan duyabileyim bebeğimin kalp atışlarını.
birde sizlere bişey sorcam, şimdi büyük ihtimal karından ultrasonla bakarlar heralde ama normalde karından ultrason çekilmeden hep su içilirdi 2 litre falan siz doktora giderken su içmişmiydiniz kalp atışını duymak için gittiğinizde yoksa direk bakmışlarmıydı karından ultrasonla onu sorayım dedim

:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

evet canım sıkışık olman lazım.dün yine gittim ben.kasık ağrım vardı biraz iltihap varmış dr antibyotik verdi.kullanırken vicdanım sızlıyor ya..tekrardan bebişimi gördüm yavrum büyümek için o kadar uğrakıyorki kalbi güm güm...büyük ihtimalle sende bugün görürsün:nazar:
dunyam80 bebişin .çok şeker allah kucağına almayı nasip etsin:nazar:

evet canım sıkışık olman lazım.dün yine gittim ben.kasık ağrım vardı biraz iltihap varmış dr antibyotik verdi.kullanırken vicdanım sızlıyor ya..tekrardan bebişimi gördüm yavrum büyümek için o kadar uğrakıyorki kalbi güm güm...büyük ihtimalle sende bugün görürsün:nazar:
dunyam80 bebişin .çok şeker allah kucağına almayı nasip etsin:nazar:

sağol canım ben o zaman sıkışık gideyim ne olur ne olmaz.inşallah görürüm canım:49::49:

Dunyam80 bebişin .çok şeker allah kucağına almayı nasip etsin:nazar:

canım benimde ara ara kasık ağrım oluyor birde ben idrar yollarımı üşüttüm sanırım soğuk duş yapıyorum ondan yanma var sürekli idrara çıkıyorum acaba bende doktora gitsemmi bilmiyorum zararı olurmu bu durumun bebişe ?

canım benimde ara ara kasık ağrım oluyor birde ben idrar yollarımı üşüttüm sanırım soğuk duş yapıyorum ondan yanma var sürekli idrara çıkıyorum acaba bende doktora gitsemmi bilmiyorum zararı olurmu bu durumun bebişe ?

Benim de arada bir kasık ağrısı ve idrarda yanmam oluyordu.Hava sıcak olduğu için çok ince giyiniyorum ve hep duştayım ben de.Dr idrar tahlili istedi.İlacı kullanmamı önerdi çünkü idrar yollarında iltihap allah korusun düşüğe neden olabilirmiş ve 4 lt su içmeliymişim .Bence ne olur ne olma zbir dr na görün geçmiş olsun umarım bişey çıkmaz:2:

benim de kasık ağrım oluyor arada.bazen şiddetli oluoyr ama 30 sn fln sürüyor.normaldir inş. sağlık ocağında ki ebe idrarında yanma olursa hemen dr.a başvur demişti.

yaa kızlar zaman geçmek bilmiyor kalp atışlarını duymak için 7. haftayı bekliyorumm çok heyecanlıyım,hala inanamıyorum. :nazar:
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.daha 4+5 teyim.:6:

Son düzenleme:
slm kizlar bende az once hamile oldugumu ogrendim ama doktora gitmeden yinede icim rahat degil benim cunku gecen yil bir dusuk yasamistim ben
onun icin korku var icimde haliyle ama pozitif dusunuyorum bu sefer insallah nasip olacak diye sabah ilk idrarimla yaptim 2 dakika bile olmadan cikti hemen kirmizi ikinci cizgi simdi hayirlisiyla gelismesi icin dua ediyorum allaha insallah hepimiz kucagimiza aliriz bebeklerimizi :16:

kızlar tahlil sonuçlarım için doktorumla konuştum kanım düşük çıkmış bi de idrar yollarım da iltihap varmış yarın gel ilaç yazmam lazım dedi :((
hiç iltihabım olmamıştı şimdiye kadar :((

benim de kasık ağrım oluyor arada.bazen şiddetli oluoyr ama 30 sn fln sürüyor.normaldir inş. sağlık ocağında ki ebe idrarında yanma olursa hemen dr.a başvur demişti.

yaa kızlar zaman geçmek bilmiyor kalp atışlarını duymak için 7. haftayı bekliyorumm çok heyecanlıyım,hala inanamıyorum. :nazar:
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.daha 4+5 teyim.:6:

canım de battan sonra 2-3 hafta süreyle hem de her gün sancım oldu. adet olmuşum gibi.. dr bişey olmaz normaldir dedi. vajinalden baktı kist falan var mı diye.. şükür temiz çıktı..

seninki de öyledir umarım...ben de pzt gideceğim kalbini duymaya:64::64::64:

casper87 ay merak ettim gördün mü bebişinin kalbinii
görmüşsündür inşaallahhh :emir_bebek:

kızlar doktoradan geldim bebeimin kalp atışını duydum güm güm atıyordu valla ha çok güzel bir duygu hatta eşimde yanımdaydı oda duy dktor bi ara sesini kapattı bak böyle attığını görürsün dedi gösterdi.minicik ama gözüküyor yinede.allah tüm duymayanlara nasip etsin inşallah.bu arada doktor hergün 1 bardak süt iç ve haftada 2 kere balık ye dedi.kan tahlilleri istedi birde kan uyuşmazlığımız var onun için bi tahlil istedi 3 hafta sonra gene gel dedi...
darısı duymayanların başına çok güzel bir duygu artık daha iyi anlıyorum hamile olduğumu :49::49::49::49::49::49:

bu arada 7+2 değil 6+5 mişim doktor öyle dedi en son adet tarihi değil ultrasonda gözüken doğruymuş

kızlar doktoradan geldim bebeimin kalp atışını duydum güm güm atıyordu valla ha çok güzel bir duygu hatta eşimde yanımdaydı oda duy dktor bi ara sesini kapattı bak böyle attığını görürsün dedi gösterdi.minicik ama gözüküyor yinede.allah tüm duymayanlara nasip etsin inşallah.bu arada doktor hergün 1 bardak süt iç ve haftada 2 kere balık ye dedi.kan tahlilleri istedi birde kan uyuşmazlığımız var onun için bi tahlil istedi 3 hafta sonra gene gel dedi...
darısı duymayanların başına çok güzel bir duygu artık daha iyi anlıyorum hamile olduğumu :49::49::49::49::49::49:

canım çok sevindim gözün aydınn
Rabbim sağlıkla kucağımıza da almayı nasib etsin yavrularımızı inşaallahh

Back