• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Ben 6. haftadayım. Daha hiç bişey yok
Miğdem bulanmıyor. Sadece koku hassasiyetim arttı biraz o kadar :(
Korkmuyo değilim bu durumdan :(

Ben 6. haftadayım. Daha hiç bişey yok
Miğdem bulanmıyor. Sadece koku hassasiyetim arttı biraz o kadar :(
Korkmuyo değilim bu durumdan :(

canım herkeste bulantı olacak diye bir kaide yok. bende de arada bi oldu ama öyle ehemiyetsiz bi şekilde. doktorum kimisi bulantılı geçirir kimisi rahat sorun etme dedi. benim annem hepimizde benim gibiymiş 5 kardeşiz allaha çok şükür aramızda sorunlu doğan yok. bulantı sadece düşük riskinin olmadığı anlamına geliyormuş tıp dalında ama bu pratikte öyle değil düşük tehlikesi olanlardada bulantı oluyor. kısacası sıkıntı etme rahatol bulantısı olan arkadaşlarada mevla yardım etsin inşanlah zor bi durum. ben regli dönemlerimde tuvalete kalırdım habire çıkarırdim ilk günü ama hamişliğimde rabimin bi lutfu heralde çok nadiren oluyor oda hayat sıtandardımı etkilemeyecek kadar bulantı hisettiğimde tuzlu şeylerle bertaraf ettim onunda etkisi olabilir rabimin izniyle..

selam kızlar bir kaç gündür giremedim baya bi sohbetiniz olmuş maşşallah

yeni gelen arkadaşlarımızda olmuş hepiniz hoş geldiniz

yazılarınızı biraz okudumda benimde öyle bariz bi miğde bulantım olmuyo bazen çok hafif rahatsız etmicek şekilde koku hassasiyetim arttı benim bide sarımsak kokusundan tiksindim

kızlar doktorum salı günü gelicek acaba bebeği kalp atışını falan görebilirmiyim yada bir hafta dahamı beklesem acaba

tam kaç haftalık olduğumuda bilemiyorum tahminen 6 haftalık oldum napsam beklesemmi yoksa gitsemmi ya bişey göremessem
1 hafta önce kesemiz 7.3 mm ydi kızlar sizin bebişlerinizin kalp atışı duyulduğunda keseniz kaç mm ydi acaba

merhaba kizlar benim ara ara aniden agri giriyor kasiklarima bu normaldir degilmi okudum basklarida yasiyor ve yoruldugumda belim kopcak gibi agridi bugun bide sizin akintiniz oluyormu benim cok fazla degil bide bas donmelerim oluyor arada simdlik boyle bakalim sonra neler yasicam allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize

selam kızlar.anlaşılan o ki bu bulantı işleri kişiden kişiye değişio.
henüz 5+5 haftalık olmama ragmen gece hiç lavabodan çıkamadım..gündüzleri sdc bulantı oluo
ama geceleri kusmayla beraber tamamlıyorum..
benim annemde öylemiş..
4 haftası bitmiş bulantıları başlamış..
galiba bende annem gibi olcam..

merhaba kizlar benim ara ara aniden agri giriyor kasiklarima bu normaldir degilmi okudum basklarida yasiyor ve yoruldugumda belim kopcak gibi agridi bugun bide sizin akintiniz oluyormu benim cok fazla degil bide bas donmelerim oluyor arada simdlik boyle bakalim sonra neler yasicam allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize

bendede oluyo arada normal canını sıkma akıntım olmuyo benim ama olması normal diye biliyorum baş dönmesi bendede var başım dönünce vaktim varsa biraz yatıyorum uyuyorum uyandığımda geçmiş oluyo amin..

henüz 5+5 haftalık olmama ragmen gece hiç lavabodan çıkamadım..gündüzleri sdc bulantı oluo
benim annemde öylemiş..

gerçektende farklı oluyo ben oğluma hamileyken günümü daha yeni geçiyodu tiksintilerim oluyodu et yiyemiyodum
çikolata yiyemiyodum çok kötüydü

şimdi hiç o kadar kötü değilim çok hafif şikayetlerim

gerçektende farklı oluyo ben oğluma hamileyken günümü daha yeni geçiyodu tiksintilerim oluyodu et yiyemiyodum
çikolata yiyemiyodum çok kötüydü

şimdi hiç o kadar kötü değilim çok hafif şikayetlerim

bende tatlı yiyemiorum canım yaaa.
tatlı olan herşey midemi bulandırıo.
ve tavuk yiyemiyorum ki tavugu öyle çok severdimki şu an adını yazınca bile midem kalkıo...

bende tatlı yiyemiorum canım yaaa.
tatlı olan herşey midemi bulandırıo.
ve tavuk yiyemiyorum ki tavugu öyle çok severdimki şu an adını yazınca bile midem kalkıo...

bende aksine tatlı şeyleri daha çok yemek istiyorum kakaolu olanlar hariç

sarımsak olmayan yemekleri tercih eddiyorum

haa bide geçen balık kızarttım ayy kokusu öyle iğrenç geldiki
balık tavasını yıkarken istifar edicektim nerdeyse o kadar kötü oldum

canımm aynı bnmde kasıklarım yuorulunca ağrıyo geceleri sızlıyo ve başım çok dönüyo akıntımda var bi hayli ince ped koyuyorum muhakkak

benim annemde öylemiş..

canım biz seninle aynı gidiyoruz bende bugün itibariyle 5+6 oldum yarın 6 haftaya giricez.senin satın 13 haziranmıydı.benimkide öylede...çocuklarımızın gelişimleri aynı gidiyor:)))

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.Bende 5+1 haftalık hamileyim.Henüz doktora falan hiç gitmedim.Bulantılarım artık başladı syılır.2 gündür hiç bişey yoktu ama artık devamlı bi bulantı var hiçbişey yemek istemiyorum.Doktora giden arkadaşlar kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz acaba?

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.Bende 5+1 haftalık hamileyim.Henüz doktora falan hiç gitmedim.Bulantılarım artık başladı syılır.2 gündür hiç bişey yoktu ama artık devamlı bi bulantı var hiçbişey yemek istemiyorum.Doktora giden arkadaşlar kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz acaba?

Tebrik ederim canım. P.tesi ya da salı dktora gidersen keseni gorursun bebeginin. 7. haftasında da kalp atıslarını rahatlıkla duyabilirsin.

arkadaşlar bazı yorumlarda okudumda progestanı vajinadan alıyormuşsunuz banada doktorum öle söledi ancak çoğu tekrar dışarı çıkıoo yani yatsamda bi saat sonra çıkio boşa gidio gibi gelio sizde nasıl oluyor?

arkadaşlar bazı yorumlarda okudumda progestanı vajinadan alıyormuşsunuz banada doktorum öle söledi ancak çoğu tekrar dışarı çıkıoo yani yatsamda bi saat sonra çıkio boşa gidio gibi gelio sizde nasıl oluyor?[/Q

bende kullanıyorum evet çıkıyor ama çıkan çıkıcak zaten kafana takma boşa gitmiyor..

bende kullanıyorum evet çıkıyor ama çıkan çıkıcak zaten kafana takma boşa gitmiyor..[/QUOTE]

teşekkür ederim taktım bu konuya bir kaç kere ağızdan aldım ama bu seferde içim rahat etmedi doktorun sölediğini yapmıorum die.

bende kullanıyorum evet çıkıyor ama çıkan çıkıcak zaten kafana takma boşa gitmiyor..

teşekkür ederim taktım bu konuya bir kaç kere ağızdan aldım ama bu seferde içim rahat etmedi doktorun sölediğini yapmıorum die.[/QUOTE]

vucut ihtiyacı olanı emiyor gerisini dışarı atıyor canım..doktorun önerdiği şekilde kullanmalısın..peki neden verdi progestan düşük tehliken varmı

selam selam merhaba
bende mart annesi olucam allah sağlıkla nasip ederse inşallah
ben öce bu topiği tümden okuyayım ondan sonra yazayım dedim ama 20. sayfadan sonra dayanamadım
geçen pazar test yaptık çift çizgiyi görünce kendimdem geçtim
cuma günü de doktora gittik keseyi bile gördük
ama yaklaşık 2 saat önce deli gibi bir ağrı girdi kıvrandım yerlerde evde misafir de vardı belli de edemedim
galiba gaz sancısıydı
bu arada benim galiba 6-7 haftalık, beklenen doğum tarihim de benim doğum günüm olan 12 mart ne güzel değil mi

hepimize allah yarım etsin de bebeciklerimizi kucağımıza alalım

selam selam merhaba
bende mart annesi olucam allah sağlıkla nasip ederse inşallah
ben öce bu topiği tümden okuyayım ondan sonra yazayım dedim ama 20. sayfadan sonra dayanamadım
geçen pazar test yaptık çift çizgiyi görünce kendimdem geçtim
cuma günü de doktora gittik keseyi bile gördük
ama yaklaşık 2 saat önce deli gibi bir ağrı girdi kıvrandım yerlerde evde misafir de vardı belli de edemedim
galiba gaz sancısıydı
bu arada benim galiba 6-7 haftalık, beklenen doğum tarihim de benim doğum günüm olan 12 mart ne güzel değil mi

hepimize allah yarım etsin de bebeciklerimizi kucağımıza alalım

hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah..buarada Allah nasip ederse benimde beklenen doğum tarihi 12 mart

Back