• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

casper87 , guiter , holla
çok teşekkür ederim arkadaşlar dinleniyorum bol bol ama çok hareketli biri olduğum için zorlanmıyor değilim hareketlerimi birtrkü kısıtlıyamaıyorum.
cumartesi teyzem beni uyardı aslında merdivenleri hızlı çıkıp iniyorsun bak dikkat et bişi olur allah korusun dedi ama dinlemedim.
kanama olduğumu söyleyince doktordaa ebede ilişkimi yaşadınız diye sordu dedim yok valla işten geldim yemek bile yemeden buraya geldiik ne alaka yani :))
bol su içip sırt üstü yatıyorum bebiş yerine iyice yerleşiyormuş bu şekilde. acile gitiğim akşam ultrasonda onu öyle hareketli görünce çok fena oldum kolu ve bacak taslaklarıda oluşmuş bi başladım ağlamaya ay çok fenaydı rabim kimseye yaşatmasın böyle bi durum eşimde resmen bem beyaz olmuştu bişi oldu diye. holla cım valla dikat et canım sendede olacak diye bi kaide yok ama bu arada ben 43 kilo 100 gr olmuşum :) hızla alıyorum 8 haftada bukadar olduysa 9 ayda 60 kilo yu devireceğim galibaa..:53:

canım ben tahmin edebiliyorum zayıflar pek yerinde durmaz canının kıymetini bilmez ben atlayıp zıplıom bakıom bi kez bişey olmuo ya bidahada olmaz die allahımm nasip etmesin hi,ç birimize kiloya gelince vala ben 43 te takıldım daha çıkmıoo sen beni geçtin ama yetişicemm hahahaha geçicem bilee:1::nazar:

merhaba hanımlar bende mart annesi olacağım hayırlısıyla hepinize iyi beklemeler diliyorum.tahminni doğum tarihi 3 mart .

selam kızlar nasılsınızzz
c.tesi tahlil sonuçlarım için doktora gittim
bol iltihap varmış vücudum da bakteri de görülmüş antibiyotik verdi bi de kanım düşük çıktı kan gb bi kan ilacı verdi sabah akşam aç karna içiyorum ıyy çok kötü yaa
sizin nasıl çıktı tahlilleriniz merak ettim kanı düşük çıkan var mı

Son düzenleme:
ben de geçen çarşaöba gitmiştim doktora.kan ilacı daha hamile olamdan ben kullanıyordum değerlerim çok düşük olduğu için ama bir hafta önce bıraktım çünkü dehşet mide bulantısını tetikliyor.folic alırken çok gerekli değil dedi doktorum.benim idrarda enfeksiyon çıktı.bi toz verdi suya karıştırıp içtim.antibiyotik vermedi.sonra idrar kültürü istedi onda normal çıktı ama gece yattığım zaman 5-10 dak aralıklarla idrara çıkmaktan deli olucam yakında

ben de geçen çarşaöba gitmiştim doktora.kan ilacı daha hamile olamdan ben kullanıyordum değerlerim çok düşük olduğu için ama bir hafta önce bıraktım çünkü dehşet mide bulantısını tetikliyor.folic alırken çok gerekli değil dedi doktorum.benim idrarda enfeksiyon çıktı.bi toz verdi suya karıştırıp içtim.antibiyotik vermedi.sonra idrar kültürü istedi onda normal çıktı ama gece yattığım zaman 5-10 dak aralıklarla idrara çıkmaktan deli olucam yakında

benim normalde hiç bulantım yok çok şükür ama o ilacı içene kadar lim bi ileri bi geri gidiyo :(
hiç sevmedim şu ilaç içme işini :(

benim normalde hiç bulantım yok çok şükür ama o ilacı içene kadar lim bi ileri bi geri gidiyo :(
hiç sevmedim şu ilaç içme işini :(

dediğim gibi hayatım normalde bulantın varsa artırıyor ben bilmiyordum daha doğrusu aklıma gelmemişti ondan olacağı.önce teke düşürdüm sonra tamamen bıraktım çünkü su bile içemiyordum herşey bi garip kokuyordu.eşim damacana suyu değiştirdi sırf bu yüzden başka marka aşdık ama sorun ferro sanoldeymiş aslında.

hoşgeldiniz hanımlar..

hala aramıza yeni birilerinin katılmasına şaşırıyorum artık 90 ları aştık kızlar :65::65::65:

sayımız giderek artıyor :nazar:

ekledim güzelim

ilk sayfadaki ilk mesajda görebilirsin..

bezelyen hayırlı olsun :emir_bebek:

hoşgeldiniz hanımlar..

hala aramıza yeni birilerinin katılmasına şaşırıyorum artık 90 ları aştık kızlar :65::65::65:

hoşbulduk guiter ben yeni keşfettim yoksa daha önce gelirdim e artık kenarından köşesinden ekleyiver ayakta da olabilir farketmez hi hoho

hoşbulduk guiter ben yeni keşfettim yoksa daha önce gelirdim e artık kenarından köşesinden ekleyiver ayakta da olabilir farketmez hi hoho

herkese yer varr

gösbebeğim' in düzenlediği detaylı bir tablomuz da var ordaki bilgilerini de bir ara ona verirsin canım

slm kızlar.
bgn hastaneye gittik ve bebeğimizin kalp atışlarını duyduk çok şükür.
keseyide gördük
doktor herşeyin yolunda oldugunu söyledi ama ben heyecandan bebeğin kaç mm oldugunu sormayı falan unuttum
ultrasan görüntülerinde bişiler yazıo ama hiç anlamıyorum...
karnımdan baktıgında ilk sdc keseyi gördük kalp atışlarını duyamadık
sonrasında alttan baktı ve çok derinden gelen pıt pıtları duyduk çok şükür...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hoşgeldiniz hanımlar..

nüfus patlaması olcak bu yıl galiba :)))
çok bereketli 2011 maşaallaahhh rabbim isteyen herkese tez zamanda versin bebeklerini inşaallahh
bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsnn

vucut ihtiyacı olanı emiyor gerisini dışarı atıyor canım..doktorun önerdiği şekilde kullanmalısın..peki neden verdi progestan düşük tehliken varmı

evet maalesef rahim ağzına yakın olduğunu söledi senin durum nedir?[/QUOTE]

benim daha önce ilki düşmüştü şimdi önlem amaçlı verdi doktorum..ama çok azkanama olunca yükseltti mg'ı..

Back