• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

arkadaşlar bazı yorumlarda okudumda progestanı vajinadan alıyormuşsunuz banada doktorum öle söledi ancak çoğu tekrar dışarı çıkıoo yani yatsamda bi saat sonra çıkio boşa gidio gibi gelio sizde nasıl oluyor?

Merhaba bende crinone kullaniyorum dr kesinlikle sabah jeli kyllanaksin 30dk yatacaksin sonra kalkacaksin dedi... Sabah demesindeki amac gunun aktif saatlerinii sonrasinda gecirmek icin boylece iyice yayiliyor haraket ile

kizlar benim goguslerim baya aciyor ve dolgun yani gece wc ye gitmek icin uyandigimda acayip agri hissediyorum allaha sukur bugun agrim cok az oldu demek yorulmayla cok alakaliymis onu anladim iyice bugun bir suru isim olmasina ragmen cok az yaptim ve dinlenerek yaptigim icinde agrim cok nadir oldu hep yazilan sey ilk 3 ay cok dikkat edilcek beslenme hareket bunu bilmek beni cok geriyor cunku suan calisiyorum evde yapmasamda iste haliyle yoruluyorum korkuyorum ama cuma gunu doktora gidince iyice rahatlicam nedense bu idrar testlerine inanamiyorum icten icten 2 dk icinde cikmasina ragmen illa doktorda gormek istiyorum duymak istiyorum o onayi cumayi iple cekiyorummmmm insallah hersey yolunda gider o gune kadar hepimizin bebisleri saglikla gelir dunyaya

teşekkür ederim taktım bu konuya bir kaç kere ağızdan aldım ama bu seferde içim rahat etmedi doktorun sölediğini yapmıorum die.

vucut ihtiyacı olanı emiyor gerisini dışarı atıyor canım..doktorun önerdiği şekilde kullanmalısın..peki neden verdi progestan düşük tehliken varmı[/QUOTE]

evet maalesef rahim ağzına yakın olduğunu söledi senin durum nedir?

hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah..buarada Allah nasip ederse benimde beklenen doğum tarihi 12 mart

teşekkürler serapyavuz
bu arada aslında keşke balık burcu olmasa dedim ama ne yapalım allahın işi, ben de balık burcu larak pek memnun değilim burcumdan, hassas alıngam, sulugöz, ama bahtı güzel olur inşallah

bu arada ben pek iştahsızım, daha bulantı falan da başlamadı ama
bir yandan da onu aç bırakmaktan korkuyorum, fazla iş yapmaktan korkuyorum, her ağrım olduğunda korkuyorum, anlayacağın pek korkuyorum, bu yaşta ilk çocuğuna hamile kalınca insan daha bir saflaşıyor galiba, kimseye söyleme ama 36 yaşındayım az değil, allahıma binlerce şükür ki bu yaşta doğal yollardan hamile kalabildim, allah kucağımıza almayı da nasip etsin.

offf idrar yollarımda iltihap var monural diye bi ilaç verdi doktor.5 gündür ilaç evde içmeye cesaret yok.bebişime zararı olursa die.yanma var ama çok offf offf

teşekkürler serapyavuz
bu arada aslında keşke balık burcu olmasa dedim ama ne yapalım allahın işi, ben de balık burcu larak pek memnun değilim burcumdan, hassas alıngam, sulugöz, ama bahtı güzel olur inşallah

bu arada ben pek iştahsızım, daha bulantı falan da başlamadı ama
bir yandan da onu aç bırakmaktan korkuyorum, fazla iş yapmaktan korkuyorum, her ağrım olduğunda korkuyorum, anlayacağın pek korkuyorum, bu yaşta ilk çocuğuna hamile kalınca insan daha bir saflaşıyor galiba, kimseye söyleme ama 36 yaşındayım az değil, allahıma binlerce şükür ki bu yaşta doğal yollardan hamile kalabildim, allah kucağımıza almayı da nasip etsin.

maşallah, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin, bu yaşta insan korkuyor yazmışsınız bende 18 falan sandım üzüldüm:) korkuların yaşla alakası yok sanırım, hepimizde olan şeyler..evde hiçbir iş yapamıyorum bişey olur düşüncesiyle, yarın bi süpürge açsam iyi olur:)

maşallah, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin, bu yaşta insan korkuyor yazmışsınız bende 18 falan sandım üzüldüm:) korkuların yaşla alakası yok sanırım, hepimizde olan şeyler..evde hiçbir iş yapamıyorum bişey olur düşüncesiyle, yarın bi süpürge açsam iyi olur:)

teşekkürler, ben ev süpürme işini bugün babaya yaptırdım neyse ki, ya insan gençken daha bir cesaretli, yürekli oluyor, yaş ilerleyince daha bir detaycı oluyorsun. sanki her şeyi planlamamız mümkünmüş gibi. allah hepimizin gönlüne göre versin.

canım biz seninle aynı gidiyoruz bende bugün itibariyle 5+6 oldum yarın 6 haftaya giricez.senin satın 13 haziranmıydı.benimkide öylede...çocuklarımızın gelişimleri aynı gidiyor:)))

gecen gün bende farketmiştim.
gerçekten aynı gdiyoruz ve yazdıklarını okudumda belirtilerimizde aynı.
ben yarın doktora gidicem .
nasipse kesesini görüp,kalp atışlarını duyucaz inşallahh...

cumartesi akşamı rahatsızlandım kızlar çok az mikratda pembe renkte kan gördüm. bi heyecanla doktora koşturduk eşimle. gece nöbetindeki doğum uzmanı utrasonla baktı bebişimde bi sorun yok allaha çok şükür ama kanın nerden geldiğinide tam kestiremedi. progestan yazdı birde acilde hemen ine yaptılar iğneyi ebe yaptı bol su iç düşük riskin olabilir dedi ama doktor öyle bir kelime telafuz etmedi bebğe bektı gayet iyi plasentede de herhangi bi anarmollık yok dedi. bir hafta yat yat izni verdi doktor şimdi evde istiratteyim. bebişime dua edin kızlar bişi olacak diye aklım çıkıyor. hepinizi çok öpüyorum..

cumartesi akşamı rahatsızlandım kızlar çok az mikratda pembe renkte kan gördüm. bi heyecanla doktora koşturduk eşimle. gece nöbetindeki doğum uzmanı utrasonla baktı bebişimde bi sorun yok allaha çok şükür ama kanın nerden geldiğinide tam kestiremedi. progestan yazdı birde acilde hemen ine yaptılar iğneyi ebe yaptı bol su iç düşük riskin olabilir dedi ama doktor öyle bir kelime telafuz etmedi bebğe bektı gayet iyi plasentede de herhangi bi anarmollık yok dedi. bir hafta yat yat izni verdi doktor şimdi evde istiratteyim. bebişime dua edin kızlar bişi olacak diye aklım çıkıyor. hepinizi çok öpüyorum..

korkma canım üzme kendini ilaçlarını düzenli kullan dinlen güzelce hiç bişeyin kalmaz,bebeğin bırakmaz seni annesi sıkıca tutunur sana dualarım seninle içini ferah tut canım allhın izni ile bişey olmaz

canım geçmiş olsun merak etme hiçbişey olmaz bu haftalarda olabiliyor yerleşme kanaması diyolar hatta, düşük riski olanlarda baya kırmızı ılık ılık kan geliyor.. çok geçmiş olsun iyice dinlen kafana da takma haftaya sapasağlam işinin başına dönersin bitanem

selam kızlar bir kaç gündür giremedim baya bi sohbetiniz olmuş maşşallah

yeni gelen arkadaşlarımızda olmuş hepiniz hoş geldiniz

yazılarınızı biraz okudumda benimde öyle bariz bi miğde bulantım olmuyo bazen çok hafif rahatsız etmicek şekilde koku hassasiyetim arttı benim bide sarımsak kokusundan tiksindim

kızlar doktorum salı günü gelicek acaba bebeği kalp atışını falan görebilirmiyim yada bir hafta dahamı beklesem acaba

tam kaç haftalık olduğumuda bilemiyorum tahminen 6 haftalık oldum napsam beklesemmi yoksa gitsemmi ya bişey göremessem
1 hafta önce kesemiz 7.3 mm ydi kızlar sizin bebişlerinizin kalp atışı duyulduğunda keseniz kaç mm ydi acaba

garanti olsun diye 7. haftanı bekle, son adet tarihin neydi canım senin ?
ayrıca kalp atışını duyduğumuz zaman artık kesenin boyutu değil bebeğin boyutu ilgi alanımıza giriyor, mesela ben 7+2 de gördüm bebişi ve tam 1 cm idi.

allah acil şifa versin kilodaşıma hepsi geçicek dinlenince çalışmak zorrr yattığın yerden hiiçç kalkma emiii. sende böle olunca bnmde kendime dikkat etmem gerektiğine karar verdim

kızlar göğüslerim nasıl sızlıyor bugün anlatamam
koltuk altlarımdan başlıyor ağrısı
bi de büyüdüler sanki

canım evi süpürürkende çok yorma kendini.süpürgeyi zorlama fazla halının üstünde.üstün körü süpür yani...dinlene dinlene iş yapın bayanlar....çok zorlamayın kendinizi....bana öyle söylüyorlarda bende burda paylaşayım dedim.:42:

slm kızlar bugun bebegımım ılk resmını aldım sadece fasulye kadar 8.7 mm mymısdaha 5 haftalık doktor bı dunya kan testı ıstedı ıns bısey yoktur ıkı hafta sonra tekrar gel dedı o zaman 7 haftalık olacak ıns kalp atıslarını bende duyarmıyım acaba ??

slm kızlar bugun bebegımım ılk resmını aldım sadece fasulye kadar 8.7 mm mymısdaha 5 haftalık doktor bı dunya kan testı ıstedı ıns bısey yoktur ıkı hafta sonra tekrar gel dedı o zaman 7 haftalık olacak ıns kalp atıslarını bende duyarmıyım acaba ??

duyarsın tabi 7 haftalıkken duyuluyor kalp pıtpıtları

casper87 , guiter , holla
çok teşekkür ederim arkadaşlar dinleniyorum bol bol ama çok hareketli biri olduğum için zorlanmıyor değilim hareketlerimi birtrkü kısıtlıyamaıyorum.
cumartesi teyzem beni uyardı aslında merdivenleri hızlı çıkıp iniyorsun bak dikkat et bişi olur allah korusun dedi ama dinlemedim.
kanama olduğumu söyleyince doktordaa ebede ilişkimi yaşadınız diye sordu dedim yok valla işten geldim yemek bile yemeden buraya geldiik ne alaka yani :))
bol su içip sırt üstü yatıyorum bebiş yerine iyice yerleşiyormuş bu şekilde. acile gitiğim akşam ultrasonda onu öyle hareketli görünce çok fena oldum kolu ve bacak taslaklarıda oluşmuş bi başladım ağlamaya ay çok fenaydı rabim kimseye yaşatmasın böyle bi durum eşimde resmen bem beyaz olmuştu bişi oldu diye. holla cım valla dikat et canım sendede olacak diye bi kaide yok ama bu arada ben 43 kilo 100 gr olmuşum :) hızla alıyorum 8 haftada bukadar olduysa 9 ayda 60 kilo yu devireceğim galibaa..:53:

ay ne guzel herkeste guzel gelismeler var allah bebislerimizi korusun istirahat alan arkdasim pozitifi dusun lutfen hicbirsey olmucak de
allahin izniyle birsey olmaz insallah benim yasadigim gogus agrilari haricinde kendimle alakali bir bilgim yok uyuyorum cok ya cuma gunu olsada bende bilsem nasilmis mucizem tek istedigim herseyin yolunda gitmesi kizlar dua edelim birbirmize ya benim en son adet tarihim 25 idi peki ben ne kadarligimdir hic bilmiyorum nasil hesaplaniyor bilgisi olan arkdasim yardimci olursa sevinirim :49:

casper87 , guiter , holla
çok teşekkür ederim arkadaşlar dinleniyorum bol bol ama çok hareketli biri olduğum için zorlanmıyor değilim hareketlerimi birtrkü kısıtlıyamaıyorum.
cumartesi teyzem beni uyardı aslında merdivenleri hızlı çıkıp iniyorsun bak dikkat et bişi olur allah korusun dedi ama dinlemedim.
kanama olduğumu söyleyince doktordaa ebede ilişkimi yaşadınız diye sordu dedim yok valla işten geldim yemek bile yemeden buraya geldiik ne alaka yani :))
bol su içip sırt üstü yatıyorum bebiş yerine iyice yerleşiyormuş bu şekilde. acile gitiğim akşam ultrasonda onu öyle hareketli görünce çok fena oldum kolu ve bacak taslaklarıda oluşmuş bi başladım ağlamaya ay çok fenaydı rabim kimseye yaşatmasın böyle bi durum eşimde resmen bem beyaz olmuştu bişi oldu diye. holla cım valla dikat et canım sendede olacak diye bi kaide yok ama bu arada ben 43 kilo 100 gr olmuşum :) hızla alıyorum 8 haftada bukadar olduysa 9 ayda 60 kilo yu devireceğim galibaa..:53:

canim ben bu talihsiz olayi yasadim allah kimseye yasatmasin yani anlatamam yasadigim uzuntuyu cok isteyince hayaller kurulunca bide gurbette olunca ekstra oldu benimki ve uzerinden tam bir yil gecti yeniden hamileyim korkum var endisem var gercekten surekli internetten arasitiriyorum ne yapmaliyim diye ve pozitif dusunmeliyizki hissedermis istenmiyormuyum diye doktprum demisti surekli duscekmi diye dusunmek negatif dusunmek beyinde bole bir emir doguruyormus arkdasim bu yuzden hersey poztif dusunmeliyz allahin izniyle hersey yolunda ilerleyecek ve sirayla alcaz insallah kucagimiza bebislerimizi ben inaniyorummm ve iliski olayi yerlesme asamasinda zarar verebiliyormus benide uyarmistilar tecrubesi olan kisiler bir sure birlikte olmayin diye tehlikesi olan bayanlarda dusuge sebeb olurmus allah korusun :16:

Back