• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

öncelikle tebrik ederim seni be bebişini.
bende en zayıf anne olarak heralde litaratüre geçeceğim beni holla isimli arkadaş takip ediyor 42 kiloyla. benim tek yırtığım şey 1,61 boyunda olduğum için zayıf ama minyatür görünüyorum parmağımda alyansı gören müşterilerim ne acelen vardı daha çocuksun niye evlendin diyo 30 yaşında olduğumu duyunca gözeri büyüyordu, bide karnım şişmeye başlayınca heralde ağızları açık kalacak :60::60::60:

:33:hayır hayır hayır 1. lik benim her zamman olduğu gibi benim boyum 170 heheh rekor hep bende sen bana göre tombul bile sayılırsın rizbay:) bakalım çok kilo alıp doğumdan sora vermemek tek hayalim:):9:

kızlaaar yeniden test yaptım bugün iki çizgide kan gibi kırmızı çıktı.hamileyim.mutluyum ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz eşimle.2.çocuğuma hamileyim çok heyecanlıyım çok duygusallım çok değişik duygular içerisindeyim.aslında çok mutluyum ama sanki arada bir içim cız ediyo.bir oğlum var 3 yaşında inşallah birde kızım olur hayırlısıyla.

kızlaaar yeniden test yaptım bugün iki çizgide kan gibi kırmızı çıktı.hamileyim.mutluyum ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz eşimle.2.çocuğuma hamileyim çok heyecanlıyım çok duygusallım çok değişik duygular içerisindeyim.aslında çok mutluyum ama sanki arada bir içim cız ediyo.bir oğlum var 3 yaşında inşallah birde kızım olur hayırlısıyla.

aynen canım 2. çocuğa hamileyim ilki erkek hayırlı evlat olsun ama gönlümden geçen kız

aynen canım 2. çocuğa hamileyim ilki erkek hayırlı evlat olsun ama gönlümden geçen kız

aynen öyle.hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün olsun önemli olan o tabi.oğluma kıyamıyorum sanki bi değişik duygu oluştu nedense.sizdede öyle oluyormu. bi değişik oldum

aynen öyle.hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün olsun önemli olan o tabi.oğluma kıyamıyorum sanki bi değişik duygu oluştu nedense.sizdede öyle oluyormu. Bi değişik oldum

benimde oğlum 3. Yaşını mayısta bitirdi ama ben tam tersini düşünüyorum bize birşey olursa hayattaki en yakını o olacak ve oğlumda çok istekli zaten

benimde oğlum 3. Yaşını mayısta bitirdi ama ben tam tersini düşünüyorum bize birşey olursa hayattaki en yakını o olacak ve oğlumda çok istekli zaten

bende eşime heyecanla haberi verdim çok mutluydum ama etrafta söylediğim birkaç kişi ayy kıyamam (oğlumun adı batu) batu kadar sevemezmişim gibi geliyor.oyy yavrum benim hiç kıyamam dedikleri için bi değişik duyguya kapıldım.ama çok doğru söylüyorsunuz.

Merhaba Kızlar :) tebrik ederim hepinizi. Hayırlısıyla ve sağlıkla dünyaya gelir bebişlerimiz inşallah...
Benimde SAT tarihim 01 Hazirandı. test yaptım pozitif çıktı. ilk hamileliğim :) :nazar: yarın ilk doktor kontrolune gidicem kısmetse. gelişmeleri sizinde paylaşırım.

günaydın kızlarr,

yeni hamişlerimiz hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun gebelikleriniz... ilk sayfadaki listemize ekledim sizleri de :62:

Holacım sen 1,70 boya 41 kilo musun???? bu işin sırrı ne?? :49:

valla kızlar ben şimdiden karnım çıkmış gibiyim, hem de sertlik var karnımda sizde de var mı

herkese günaydııınnn...
dün kesemizi gördük, bebişimizin kalp atışlarını duyduk, yaa nekadar güzel bi duyguymuş bu:nazar::nazar:

benide tabloya eklermisiniz..
izmir
ilk bebişim
yaşım 26
sat 24 mayıs
ismi kız için lina erkek için rüzgar düşünüyoruz
cinsiyeti belli deil
doğum mart başı
sezeryan istiyorum
kesemizi gördük kalp atışlarını duyduk

bu arada gosbebegimm güzel bir tablo oluşturmuşsun eline sağlık,

benim bilgilerim,

istanbul
ilk bebiş
yaş 28
boy 1,70 kilo 62
keseyi gördüm kalp atışı için benim kalbim durmuyor yerinde :))
isim, doğum şekli gibi şeyler henüz belirsiz

Son düzenleme:
Bende varımm :)):49:
Haziranın 20 sinde aşılama yapıldı. 3 gün önce öğrendim :)
İlk bhcg 340 çıktı. İki gün sonrası yani dün 1449 çıktı :)
Bakalım salı günüde ultrasonla bakacaklar :)
Tahminen martın 14 ü gibi alıcaz kucağımıza inşallahh :):emir_bebek:

Bende varımm :)):49:
Haziranın 20 sinde aşılama yapıldı. 3 gün önce öğrendim :)
İlk bhcg 340 çıktı. İki gün sonrası yani dün 1449 çıktı :)
Bakalım salı günüde ultrasonla bakacaklar :)
Tahminen martın 14 ü gibi alıcaz kucağımıza inşallahh :):emir_bebek:

hoşgeldinnnnn

ekledim canım ilk sayfadaki listeye seni de..

:49::49::49:

günaydın kızlarr,

yeni hamişlerimiz hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun gebelikleriniz... ilk sayfadaki listemize ekledim sizleri de :62:

Holacım sen 1,70 boya 41 kilo musun???? bu işin sırrı ne?? :49:

valla kızlar ben şimdiden karnım çıkmış gibiyim, hem de sertlik var karnımda sizde de var mı

işin sırrı hımm sennlerdir kilo almak için ne var ne yoksa hepsini yapıp alamamaak işte şimdi tek umudum hamilelik bıngıl bıngıl olmak istiyorum :D:34:

DUYDUN MU CANIM KALP ATIŞINI???

nasıldı?? aramızda ilk duyan sensin :62::62::62:

çok tatlı bi sesti benim için cnm. zaten çok yeniymiş kalp atışları dr nefesini tut dedi bi süre öyle bekledim. sonra yavaş yavaş duyulmaya başladı. çok şaşırdım beklemiyordum duymayı ama erken safhada bile hafif hafif duyulabiliyormuş. çok güzeldi:nazar:

işin sırrı hımm sennlerdir kilo almak için ne var ne yoksa hepsini yapıp alamamaak işte şimdi tek umudum hamilelik bıngıl bıngıl olmak istiyorum :D:34:

aman nesini istiyosun bıngıllığın??
41 gerçekten çoook düşük bir kilo boyuna göre 53 o boya ideal oluyor kendimden biliyorum :)))

Ben de mart 14 gibi kucağıma alcak gibiyim inşallahh :)
Aşılama yoluyla oldu bebişimiz.

Bişey sorcam ben folik asidi nasıl alıyorsunuz? Aç ya da tok farkediyor mu?

Back