ben de diyorum 400 mg çok değil mi :)
kizlar yukarida yanlis yazmisim daha sonra duzelttim :)) okuduysaniz benim bildigim bu net tende arastirirsaniz ortalama alinmasi gereken miktar 0.4-o.5 miligram
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de diyorum 400 mg çok değil mi :)
öncelikle tebrik ederim seni be bebişini.
bende en zayıf anne olarak heralde litaratüre geçeceğim beni holla isimli arkadaş takip ediyor 42 kiloyla. benim tek yırtığım şey 1,61 boyunda olduğum için zayıf ama minyatür görünüyorum parmağımda alyansı gören müşterilerim ne acelen vardı daha çocuksun niye evlendin diyo 30 yaşında olduğumu duyunca gözeri büyüyordu, bide karnım şişmeye başlayınca heralde ağızları açık kalacak
kızlaaar yeniden test yaptım bugün iki çizgide kan gibi kırmızı çıktı.hamileyim.mutluyum ayrıca bugün evlilik yıldönümümüz eşimle.2.çocuğuma hamileyim çok heyecanlıyım çok duygusallım çok değişik duygular içerisindeyim.aslında çok mutluyum ama sanki arada bir içim cız ediyo.bir oğlum var 3 yaşında inşallah birde kızım olur hayırlısıyla.
aynen canım 2. çocuğa hamileyim ilki erkek hayırlı evlat olsun ama gönlümden geçen kız
aynen öyle.hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün olsun önemli olan o tabi.oğluma kıyamıyorum sanki bi değişik duygu oluştu nedense.sizdede öyle oluyormu. Bi değişik oldum
benimde oğlum 3. Yaşını mayısta bitirdi ama ben tam tersini düşünüyorum bize birşey olursa hayattaki en yakını o olacak ve oğlumda çok istekli zaten
herkese günaydııınnn...
dün kesemizi gördük, bebişimizin kalp atışlarını duyduk, yaa nekadar güzel bi duyguymuş bu
Bende varımm :))
Haziranın 20 sinde aşılama yapıldı. 3 gün önce öğrendim :)
İlk bhcg 340 çıktı. İki gün sonrası yani dün 1449 çıktı :)
Bakalım salı günüde ultrasonla bakacaklar :)
Tahminen martın 14 ü gibi alıcaz kucağımıza inşallahh :)
günaydın kızlarr,
yeni hamişlerimiz hoşgeldiniz hayırlı uğurlu olsun gebelikleriniz... ilk sayfadaki listemize ekledim sizleri de
Holacım sen 1,70 boya 41 kilo musun???? bu işin sırrı ne??
valla kızlar ben şimdiden karnım çıkmış gibiyim, hem de sertlik var karnımda sizde de var mı
DUYDUN MU CANIM KALP ATIŞINI???
nasıldı?? aramızda ilk duyan sensin
işin sırrı hımm sennlerdir kilo almak için ne var ne yoksa hepsini yapıp alamamaak işte şimdi tek umudum hamilelik bıngıl bıngıl olmak istiyorum