• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

beni de ekleyin :)
trabzon
ilk bebek
23 mayıs
yaş 24
45 kiloyum
normal doğum
keseyi gördüm kalp atışlarını duyucam (inşallah):69::69:

en şişman hamile kalan ben oldum düğünden sonra çok kilo almıştım onları verip öyle hamile kalacaktım ama erken davrandı bizimki :50: yalova, ilk çocuk,sat 26 mayıs , 1 mart dğm, cinsiyet belli değil isimldebelli değil, yaş 26 , kilo 82 hala 82 , dğm normal, kese göründü kalp atışlarını bekliyoruz

öncelikle tebrik ederim seni be bebişini.
bende en zayıf anne olarak heralde litaratüre geçeceğim beni holla isimli arkadaş takip ediyor 42 kiloyla. benim tek yırtığım şey 1,61 boyunda olduğum için zayıf ama minyatür görünüyorum parmağımda alyansı gören müşterilerim ne acelen vardı daha çocuksun niye evlendin diyo 30 yaşında olduğumu duyunca gözeri büyüyordu, bide karnım şişmeye başlayınca heralde ağızları açık kalacak :60::60::60:

Selamlarr...Bizde 10 gün önce aldık mutlu haberi..Doktor ufak bir kese görünüyor ama 10 gün sonra gel görelim bebeğimizi dedi,yarın kontrol var.Bu sefer kalp atışlarını duyarsınız diyor arkadaşlar ama bilemiyorum,hayırlısı artık...Bana demir ilacı,bebe asprini ve folik asit verdi doktor.Gelişmeleri paylaşmaya devam edeceğim yine hayırlısıyla.Heskse sorunsuz,sağlıklı ve huzurlu bir hamilelik önemi diliyorum..

Kızlar listeye benide ekler misiniz :)
Yaş 26
İstanbul
İlk bebişim
18 Mayıs en son adet tarihim
53 kiloyla hamile kaldım şimdi de aynı olabilirim
İsim ve cinsiyet belli değil
Normal doğum
Dün kesesini gördük haftayada inş. kalp atışlarını duyarm.
Şimdilik bu kadar öpüldünüz :66:

Son düzenleme:
Burdan deneyimleri okuyunca aydınlanıyo bi insan ya:)
Doktor bana bi kan testi yaptı ama yarın ki kontrolde sanırım bir daha yapılacak.Birde cahilliğime verin ama bu sat ne demek acaba...

Ya doktor bana şu kadar alacaksın demedi ama eczanede sabah iki akşam 2 yazmışlar.Ya ben sabah 1 akşam 1 alıyorum ama çoğunluk günde 1 lıyor.yarın doktora bi sorucam...

Sanırım en yaşlı ve şişkonuz ben
( 3 aşılama ve 4 tüp ten sonra doğal yolla oldu ama kilolar kaldı :2: )
yaşadığım şehir izmir
36 yaşındayım
ilk bebek olucak inşallah
78 kiloydum sanırım 80 oldum
19 mayıs son adet tarihm
isim belli değil
korkuyorum muhtemelen sezeryan
geçen hafta keseyi gördük
önümüzde ki haftada inşallah kalp atışlarını görcez ...

hepimizin Allah yardımcısı olsun..

ben bu sefer elevit multivitamin, bebe asprini ve crinole jel kullanıyoeum progesteronum biraz düşük dshs önce 3 düşük yaptım, o yüzden çok korkuyorum. Şimdiye kadar kalp atışı duyamadık umarım bu sefer duyabilirim..

Dediğim gibi yarın bi doktora sorayım sizinle paylaşırım.Ama doktor kan testi yaptıktan sonra değerlere bakıp veriyordur sanırım sayısını,yani kişiye göre değişir.Benim doktor bişey demedi o bakımdan sorup paylaşacağım...

Back