• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Bence sabretmelisin. Onun seninle oldugunu dusunmek bile mutluluk verir insana. Sadece onu dusun eger calısmıyorsan surekli uzan dinlen fazla is yapma gerektigi kadar yap. Fazla ayakta kalma. 2 hafta cabucak gecer =)

çalışıyorum canım ama bakalım dayancaz mecburen 2 hafta. normalde çabuk geçer ama şimdi hiç geçmiyor zaman ne evde ne işte allahım sen bizlere sabır ver 2 hafta herşey yolunda olsun

Kızlar sizlere tavsiyem birazcık sabırlı olun kalp atıslarını gorebilmek icin 7. haftayı bekleyin. 6. haftada gittiginiz zaman alttan bakıyorlar kalp atıslarına. 7. haftada ultrasonda hem daha rahat gorursunuz bebeginizi hem de buyumus olur biraz da olsun.

benim sabirsizligimdan degil doktor kendisi beni cagirdi :)))
hem alttan bakmislar karindan bakmislar hic umrumda degil valla yeterki duyayim kalp atislarini ikizlerimin

Hayirli cumalar kizlar nasilsiniz biz iyiyiz sukur Antalya'ya geldik :))
Bende biraz daha beklicemize öyle gideceğim doktora

Hayirli cumalar kizlar nasilsiniz biz iyiyiz sukur Antalya'ya geldik :))
Bende biraz daha beklicemize öyle gideceğim doktora

nasıl antalya sıcak mı canım
dikkat et bol sıvı tüket oralarda

bide yüzlerimizde lekelenmeler olcak hanımlar, bunları aza indirgemek için güneş kremi kullanın..

tünaydın kızlar hastaneden geliyorum kalbini duydum rabime şükürler olsun bu mübarek günde. 6+6 haftalıksın dedi doktorum. ya şubat sonu 28 yada mart 1 tahmini doğum. bi dünyada kan tahlili verdi açkarna yaptır 18 temmuz da görmem lazım seni dedi aile ve kendi seceremi sordu hastalık varmı falan diye. bide holla yakaladım seni tatlım 42.600 gr olmuşum :))) böyle giderse doğuma kadar sığmam bişeyin içine :))) darısı sizlerin başına inşanlah kalp aışlarını duyarsınız benim gibi.. :nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek: :64:

gosbebegim benim bilgilerimide yazarmisin??

ANTALYA
1. BEBEKLERIM ( ikiz) :)))
sat 30 MAYIS
beklenen dogum tarihi 5 MART
cinsiyet ?
bebegin ismi ?
annenin yasi 27
hamile kaldigi kilosu 57
guncel kilosu 58
kesin dogum tarihi ?
dogum sekli ????
son haberler 2 tane kese goruldu kalp atislarini beklemekte....

herkese merhaba ben de bi anne adayıyım 6 temmuz ıtıbarıyle öğrendim hamile olduğumu şuan doktor arayışı içersindeyimmm izmirde güvenilir bi doktor arıyorumm heyecanda yaptım bir an önce gitmeliyim çünkü şuan bebişim 5 haftalık herkese allah saglıklı dogumlar nasıp etsin ..

canım hoşgeldin hayırlı olsunnn bebişin
sağsalim kucağına alırsın inşallah..

seni de listeye ekledim

40 kişi olduk hanımlar 41 olsun maşallah diyelim :49::49::nazar::nazar::nazar::49::49:

gosbebegim benim bilgilerimide yazarmisin??

ANTALYA
1. BEBEKLERIM ( ikiz) :)))
sat 30 MAYIS
beklenen dogum tarihi 5 MART
cinsiyet ?
bebegin ismi ?
annenin yasi 27
hamile kaldigi kilosu 57
guncel kilosu 58
kesin dogum tarihi ?
dogum sekli ????
son haberler 2 tane kese goruldu kalp atislarini beklemekte....

canım seninle satlarımız aynıymış 30 mayıs

selam kızlar...
bugün acayip derecede midem bulanıyo hiç bir şey yemek istemiyorum.. son 3 gündür böyleyim aslında canım hiç bir şey istemiyo:59:

Maleseff zorr bende kara kara düşünüyorum
lımon yıyecem simdi
eee bide salatalık dıger yıyecekleri yıyemıyorum:(

teşekkür ederim canımm hepimize allah kolay doğumlar nasip etsin daha çok yolun başındayız oyüzden 3 gndür deli gibi araştırıyorum netten en çok da bu sietede buldum herşeyi hem kendimden birilierini bulmak iyi olur diye düşündümmm bütün herşeyi burda rahatça paylaşabiliriz süper oldu bu iyki gelmişimmm...

selam kızlar...
bugün acayip derecede midem bulanıyo hiç bir şey yemek istemiyorum.. son 3 gündür böyleyim aslında canım hiç bir şey istemiyo:59:

tuzlu kıraker ye zorla kendini 3 /4 tane yiyebildinmi yerisi geliyor ben bide mentollü sakız çığniyorum midem bulanınca bebişe bi zararı olduğunu duymadım sakızın mide bulantımada iyi geliyor bi dene dende delete ninkini çiğniyorum diğerleri hem büyük hemde şekerli olduğu için bu ufak ufak hemde şekersiz.. yoğurt ta yiyebilirsin salatalıkta diyolar ama salatalık çokta gaz yapar yoğurt ve salatalığı karıştırım cacık yap tüket ok inşanlah toparlarsın en kısa zamanda... :21::21:

bende izmirli arkadaşlardan izmirde iyi bi kadın doğumcu tavsiye etmelerini istiyorummm kafam çok karıştı ya forumda çok okudum ama herkes başka bişi diyooo off çok karıştım:44:

bende izmirli arkadaşlardan izmirde iyi bi kadın doğumcu tavsiye etmelerini istiyorummm kafam çok karıştı ya forumda çok okudum ama herkes başka bişi diyooo off çok karıştım:44:

off aynen valla.okuyorum biri iyi diyor biri kötü vazgeçiyorum bulamadım hiç yaaaa..

canım ya sorarsan burayada yazarmısın.bende 1a lıyorumda..

Yeni geldik doktordan keseyi gördük kalp atışlarını ben duymadım ama doktor duydu:) 6 haftalık.Dediğim gibi folbiol sabah 1 akşam 1 kullanılacakmış öyle dedi doktor.Bir de kanımda pıhtılaşma sorunu olduğundan clexane adlı bir iğne verdi göbekten vuruluyo,bakalım inşallah hayırlısı olur ve umarım bu kan sorunu hallolur..

| KULLANICI ADI | YAŞADIĞI ŞEHİR | ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ | SON ADET TARİHİ | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ | CİNSİYET | BEBEĞİN İSMİ | ANNENİN YAŞI | HAMİLE KALDIĞI KİLOSU | GÜNCEL KİLOSU | KESİN DOĞUM TARİHİ | DOĞUM ŞEKLİ | SON HABERLER | GÜNCELLEME TARİHİ 1|gösbebeğim|çanakkale|2|4 haziran|9 mart|?|kavga nedeni şimdilik:) |26|68|67|?| normal |keseyi gördü kalbi duyacak|07/07|
2|quiter|istanbul|1.|?|?|?|? |28|62|62|?|? |keseyi gördüm kalp atışı için benim kalbim durmuyor yerinde :))|07/07|
3|gunes_86|||||| ||||| |||
4|mayaaaa|||| 5 mart|| ||||| |||
5|malkoc_ga|istanbul|1|1 haziran|7 mart|?| baharerkek?|26|58.8|59.4|?|normal |keseyi gördüm kalp atışını duymayı bekliyorum|07/07|
6|casper87|izmir|1.|1 haziran|7 mart|?|kerem/? |24|51|51|?| normal|kesyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar gidicem|07/07|
7|celinns|istanbul|1.|25 mayis|29 şubat|?|? |31|64.5|65|?|normal ||07/07|
8|curious82|||||| ||||| |||
9|tedirgin_|||||| ||||| |||
10|aysbah|antalya|1.(ikiz hemide:nazar:)|30 mayıs|5mart|?|?|27|57|58|?|? |2 tane kese goruldu kalp atislarini beklemekte..|08/07|
11|leader|||||| ||||| |||
12|matece|afyon|2.|3 haziran|9mart|?|? |28|52|53|?|sezeryan |keseyi göremedik|07/07|
13| ronyazin|||||| ||||| |||
14|ozgur77|yalova|1.|26 mayıs|1mart|?|? |26|82|82|?|normal |kese göründü kalp atışlarını bekliyoruz|08/07|
15|AnneyimBen|||||| ||||| |||
16|gulayos|||||| ||||| |||
17| uhde|||||| ||||| |||
18|cnnart|||||| ||||| |||
19|iziz77|||||| ||||| |||
20|stormangel|trabzon|1.|23 mayıs|?|?|? |24|45|45|?|normal|keseyi gördüm kalp atışlarını duyucam (inşallah)|08/07|
21|rizbay5369|istanbul |1.|18 mayıs|?|?|eylül ahsen/mustafa alperen|30|41|41 |?|normal|keseyi gördüm kalbi dinliyceğiz yarın allahın izniyle |07/07|
22| rouquie|||||| ||||| |||
23|sekerkiz67|||||| ||||| |||
24|esperanzaa|izmir|1.|24 mayıs|mart başı|?|lina rüzgar|26|?|?|?|sezeryan |kesemizi gördük kalp atışlarını duyduk|07/07|
25|nhy03|istanbul|2|4 haziran|10 mart|?|? |29|63|63|?|sezeryan |||
26|rana20|||||| ||||| |||
27|HOLAA|konya|1.|27 mayıs|2 mart|?|? |29|42|?|?|normal ||07/07|
28|mifasol|||||| ||||| |||
29| sbilbo|izmir|1.|19 mayıs|?|?|? |36|78|80|?|muhtemelen sezeryan |geçen hafta keseyi gördük
önümüzde ki haftada inşallah kalp atışlarını görcez ... |07/07|
30|AnaToLia_|||||| ||||| |||
31|BunT|||||| ||||| |||
32|twilight7984|||||| ||||| |||
33| ata35|||||| ||||| |||
34|SiTeL|||||| ||||| |||
35| nursefaa|||||| ||||| |||
36|kelebekhayali|izmir|1|26 mayıs|2 mart|?|? |26|65|64|?| normal||07/07|
37|derya selçuk|istanbul|1.|18 mayıs|?|?|? |26|53|53|?|normal|Dün kesesini gördük haftayada inş. kalp atışlarını duyarm.|07/07|
38|candygirl86 ||||||| ||||| |||
39| indra||||||| ||||| |||
40|Kardelensel||||||| ||||| |||
41|anemonxxx||||||| ||||| |||
42|ceylinmelek|istanbul|1.|8 haziran|?|?|?| 34|65|65|?|?|? |08/07|
43||||||| ||||| |||

Back