aman nesini istiyosun bıngıllığın??
41 gerçekten çoook düşük bir kilo boyuna göre 53 o boya ideal oluyor kendimden biliyorum :)))
umudum minik bebişimde anneye kilo aldırcak o inşallah o zaman 53 yapcak beni hıh:)))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman nesini istiyosun bıngıllığın??
41 gerçekten çoook düşük bir kilo boyuna göre 53 o boya ideal oluyor kendimden biliyorum :)))
MİDEDEKİ asit oranı dengelensin diye tokken alman tavsiye ediliyor ama açken de alabilirsin...
ben sabah kahvaltıdan sonra içiyorum
kızlar folbiol kullananlar günde kaç tane alıyorsunuz?1 mi 3 mü?
benide tabloya eklermisiniz..
izmir
ilk bebişim
yaşım 26
sat 24 mayıs
ismi kız için lina erkek için rüzgar düşünüyoruz
cinsiyeti belli deil
doğum mart başı
sezeryan istiyorum
kesemizi gördük kalp atışlarını duyduk
selam kizlar
bisi sorcam ben sali gunu ( 6+1 oldugumda )doktora gidecektim bebislerimizin kalp atislarini dinlemek icin
doktor dun telefon acmis pazartesi gelin diye sali gunu ameliyati varmis
pazartesi tam 6 haftalik oluyorum kalp atislari duyulurmuki????
Canım ya çok sevindim bende haftaya duycam inş. çok merak ettim senin kaç haftalıkken bebişinin kalp atışı duyuldu.
arkadşlar bende 2 gün önce doktordaydım 5 haftalık dedi beta hcg 4655 çıktı 1 hafta öncesi ise 4 haftalıkken 321 di. sizce 1 haftada bu kadar değerin artması normal mi doktor iyi dedi ama içim pekte rahat değil.
Kızlar sizlere tavsiyem birazcık sabırlı olun kalp atıslarını gorebilmek icin 7. haftayı bekleyin. 6. haftada gittiginiz zaman alttan bakıyorlar kalp atıslarına. 7. haftada ultrasonda hem daha rahat gorursunuz bebeginizi hem de buyumus olur biraz da olsun.
kızlar hayırlı cumalar değişiklikler varmı sizlerde benim başıma ağrı girecek gibi böle ince ince sızlıyo bi kaç gündür hiç ağrımasa migrenim var bide hamilelikte okuduğunuz okuycağınız dualaar varmı 1001 yasin duydum ben doğum kolay oluyormuş ama günde 4 5 yasin okumak gerekio
benide haftaya çağırdı hastanedeki doktor ama bende 2 hafta sonra 7.haftada gidicem dediğiniz gibi hem kalp atışı hem bebek gözüksün diye zor olcak dayanmak ben çok sabırsızım ama bakalım
Canım bende folbiol kullanıyorum ve doktorum bana kırıp yarsını içmemi söyledi benimkisi 5mg tabi senin ilacın nasıl bilemem ama bence doktoruna sor derim.
ben dün tam 6 haftalıktım cnm keseyi görmeye gttk, kalp atışları başlamışmı bakalım dedi dr. bi süre uğraştı sonunda duyduk hafif hafif atıodu kalbi