• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

aman nesini istiyosun bıngıllığın??
41 gerçekten çoook düşük bir kilo boyuna göre 53 o boya ideal oluyor kendimden biliyorum :)))

umudum minik bebişimde anneye kilo aldırcak o inşallah o zaman 53 yapcak beni hıh:)))))))

MİDEDEKİ asit oranı dengelensin diye tokken alman tavsiye ediliyor ama açken de alabilirsin...
ben sabah kahvaltıdan sonra içiyorum

selam kizlar
bisi sorcam ben sali gunu ( 6+1 oldugumda )doktora gidecektim bebislerimizin kalp atislarini dinlemek icin
doktor dun telefon acmis pazartesi gelin diye sali gunu ameliyati varmis
pazartesi tam 6 haftalik oluyorum kalp atislari duyulurmuki????

benide tabloya eklermisiniz..
izmir
ilk bebişim
yaşım 26
sat 24 mayıs
ismi kız için lina erkek için rüzgar düşünüyoruz
cinsiyeti belli deil
doğum mart başı
sezeryan istiyorum
kesemizi gördük kalp atışlarını duyduk

Canım ya çok sevindim bende haftaya duycam inş. çok merak ettim senin kaç haftalıkken bebişinin kalp atışı duyuldu.

selam kizlar
bisi sorcam ben sali gunu ( 6+1 oldugumda )doktora gidecektim bebislerimizin kalp atislarini dinlemek icin
doktor dun telefon acmis pazartesi gelin diye sali gunu ameliyati varmis
pazartesi tam 6 haftalik oluyorum kalp atislari duyulurmuki????

ben dün tam 6 haftalıktım cnm keseyi görmeye gttk, kalp atışları başlamışmı bakalım dedi dr. bi süre uğraştı sonunda duyduk hafif hafif atıodu kalbi:16:

arkadşlar bende 2 gün önce doktordaydım 5 haftalık dedi beta hcg 4655 çıktı 1 hafta öncesi ise 4 haftalıkken 321 di. sizce 1 haftada bu kadar değerin artması normal mi doktor iyi dedi ama içim pekte rahat değil.

arkadşlar bende 2 gün önce doktordaydım 5 haftalık dedi beta hcg 4655 çıktı 1 hafta öncesi ise 4 haftalıkken 321 di. sizce 1 haftada bu kadar değerin artması normal mi doktor iyi dedi ama içim pekte rahat değil.

Normal canım degerin panik yapacak bisey yok bence.
Zaten degerin 2 gunde 2 ye katlanması gerekiyor.

Kızlar sizlere tavsiyem birazcık sabırlı olun kalp atıslarını gorebilmek icin 7. haftayı bekleyin. 6. haftada gittiginiz zaman alttan bakıyorlar kalp atıslarına. 7. haftada ultrasonda hem daha rahat gorursunuz bebeginizi hem de buyumus olur biraz da olsun.

Kızlar sizlere tavsiyem birazcık sabırlı olun kalp atıslarını gorebilmek icin 7. haftayı bekleyin. 6. haftada gittiginiz zaman alttan bakıyorlar kalp atıslarına. 7. haftada ultrasonda hem daha rahat gorursunuz bebeginizi hem de buyumus olur biraz da olsun.

benide haftaya çağırdı hastanedeki doktor ama bende 2 hafta sonra 7.haftada gidicem dediğiniz gibi hem kalp atışı hem bebek gözüksün diye zor olcak dayanmak ben çok sabırsızım ama bakalım:49::49::49::49:

kızlar hayırlı cumalar değişiklikler varmı sizlerde benim başıma ağrı girecek gibi böle ince ince sızlıyo bi kaç gündür hiç ağrımasa migrenim var:( bide hamilelikte okuduğunuz okuycağınız dualaar varmı 1001 yasin duydum ben doğum kolay oluyormuş ama günde 4 5 yasin okumak gerekio:(

[/B][/I]
kızlar hayırlı cumalar değişiklikler varmı sizlerde benim başıma ağrı girecek gibi böle ince ince sızlıyo bi kaç gündür hiç ağrımasa migrenim var:( bide hamilelikte okuduğunuz okuycağınız dualaar varmı 1001 yasin duydum ben doğum kolay oluyormuş ama günde 4 5 yasin okumak gerekio:(

günaydın canım sanada hayırlı cumalar bende hiç bir değişiklik aslında sadece ara sıra karnım sızlıyo ve akşamları çok halsizlik hissediyorum uykum geliyor ama uyuyamıyorum bir türlü

benide haftaya çağırdı hastanedeki doktor ama bende 2 hafta sonra 7.haftada gidicem dediğiniz gibi hem kalp atışı hem bebek gözüksün diye zor olcak dayanmak ben çok sabırsızım ama bakalım:49::49::49::49:

Bence sabretmelisin. Onun seninle oldugunu dusunmek bile mutluluk verir insana. Sadece onu dusun eger calısmıyorsan surekli uzan dinlen fazla is yapma gerektigi kadar yap. Fazla ayakta kalma. 2 hafta cabucak gecer =)

ben dün tam 6 haftalıktım cnm keseyi görmeye gttk, kalp atışları başlamışmı bakalım dedi dr. bi süre uğraştı sonunda duyduk hafif hafif atıodu kalbi:16:

hafif hafif derken?
doktor ne dedi normalmi dedi?
insallah bende duyarim bebislerimin kalp atislarini....

| KULLANICI ADI | YAŞADIĞI ŞEHİR | ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ | SON ADET TARİHİ | BEKLENEN DOĞUM TARİHİ | CİNSİYET | BEBEĞİN İSMİ | ANNENİN YAŞI | HAMİLE KALDIĞI KİLOSU | GÜNCEL KİLOSU | KESİN DOĞUM TARİHİ | DOĞUM ŞEKLİ | SON HABERLER | GÜNCELLEME TARİHİ 1|gösbebeğim|çanakkale|2|4 haziran|9 mart|?|kavga nedeni şimdilik:) |26|68|67|?| normal |keseyi gördü kalbi duyacak|07/07|
2|quiter|istanbul|1.|?|?|?|? |28|62|62|?|? |keseyi gördüm kalp atışı için benim kalbim durmuyor yerinde :))|07/07|
3|gunes_86|||||| ||||| |||
4|mayaaaa|||| 5 mart|| ||||| |||
5|malkoc_ga|istanbul|1|1 haziran|7 mart|?| baharerkek?|26|58.8|59.4|?|normal |keseyi gördüm kalp atışını duymayı bekliyorum|07/07|
6|casper87|izmir|1.|1 haziran|7 mart|?|kerem/? |24|51|51|?| normal|kesyi gördüm kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar gidicem|07/07|
7|celinns|istanbul|1.|25 mayis|29 şubat|?|? |31|64.5|65|?|normal ||07/07|
8|curious82|||||| ||||| |||
9|tedirgin_|||||| ||||| |||
10|aysbah|||||| ||||| |||
11|leader|||||| ||||| |||
12|matece|afyon|2.|3 haziran|9mart|?|? |28|52|53|?|sezeryan |keseyi göremedik|07/07|
13| ronyazin|||||| ||||| |||
14|ozgur77|yalova|1.|26 mayıs|1mart|?|? |26|82|82|?|normal |kese göründü kalp atışlarını bekliyoruz|08/07|
15|AnneyimBen|||||| ||||| |||
16|gulayos|||||| ||||| |||
17| uhde|||||| ||||| |||
18|cnnart|||||| ||||| |||
19|iziz77|||||| ||||| |||
20|stormangel|trabzon|1.|23 mayıs|?|?|? |24|45|45|?|normal|keseyi gördüm kalp atışlarını duyucam (inşallah)|08/07|
21|rizbay5369|istanbul |1.|18 mayıs|?|?|eylül ahsen/mustafa alperen|30|41|41 |?|normal|keseyi gördüm kalbi dinliyceğiz yarın allahın izniyle |07/07|
22| rouquie|||||| ||||| |||
23|sekerkiz67|||||| ||||| |||
24|esperanzaa|izmir|1.|24 mayıs|mart başı|?|lina rüzgar|26|?|?|?|sezeryan |kesemizi gördük kalp atışlarını duyduk|07/07|
25|nhy03|istanbul|2|4 haziran|10 mart|?|? |29|63|63|?|sezeryan |||
26|rana20|||||| ||||| |||
27|HOLAA|konya|1.|27 mayıs|2 mart|?|? |29|42|?|?|normal ||07/07|
28|mifasol|||||| ||||| |||
29| sbilbo|izmir|1.|19 mayıs|?|?|? |36|78|80|?|muhtemelen sezeryan |geçen hafta keseyi gördük
önümüzde ki haftada inşallah kalp atışlarını görcez ... |07/07|
30|AnaToLia_|||||| ||||| |||
31|BunT|||||| ||||| |||
32|twilight7984|||||| ||||| |||
33| ata35|||||| ||||| |||
34|SiTeL|||||| ||||| |||
35| nursefaa|||||| ||||| |||
36|kelebekhayali|izmir|1|26 mayıs|2 mart|?|? |26|65|64|?| normal||07/07|
37|derya selçuk|istanbul|1.|18 mayıs|?|?|? |26|53|53|?|normal|Dün kesesini gördük haftayada inş. kalp atışlarını duyarm.|07/07|

Rabbime şükürler olsun bana ve eşime bu duyguları yaşattığı için bizimde beklenen doğum tarihimiz mart 2012 inşallah görürüz o günleri sağlıklı bir şekilde uzun bir hikayem var bunu başlık haline getirip dış gebelik forumunda anlatmak ve ümidini yitirmek üzere olanlara umut olmak istiyorum sabır dilemek istiyorum işlerimi bi rahatlatayım ayrıntılı bi başlıkla durumumu yazacağım. Görüşmek üzere.

Back